• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Troszk? jednak spoffem jebie to wszystko, wbi?em na serwer odpali?em wszystkie kana?y i jak na 500 os?b to kana?y s? martwe poza Polskim, na kt?rym biesiaduje mo?e z 15 os?b.
Logika jednak si? w??cza 500 osob i nikt nic nie sprzedaje na trade, nikt nic nie pisze na eng chat albo na br? I jeszcze jedna sprawa mnie dziwi przedstawiona na screenie

Skoro jest 500+ os?b online to czemu nie zarejestrowa? serwer jako rekordu? 500(270)/300

Rekord by? skasowany z silnika, wzi??o tylko star? informacj? z bazy. Ju? go dodali?my :)

Pozdrawiam,
SkyTech

Czemu stary rekord zosta? skasowany? H@H@H@

Ponad 140 Shiny, mapa z 2 edycji, wszystkie Pokemony, p?e?, to tylko cz??? rzeczy kt?re wyr??nia nasz serwer. W tej chwili gra oko?o 300 os?b. Z dnia na dzie? wzrasta ;)

Pozdrawiam,
SkyTech
Sko?cz pisa? te g?upoty... 0 pokemon?w shiny, pyta?em ostatnio Dominika o shiny pokemony powiedzia?, ?e ich nie ma i pr?dko nie b?dzie. Ten serwer ani razu nie widzia? 300 os?b online ani 800 i nigdy tyle nie zobaczy. Wi?c sko?czcie z gadaniem czego to wy nie macie, a we?cie si? w ko?cu za to do roboty.
8yw7lh.jpg

Sko?cz pisa? te g?upoty... 0 pokemon?w shiny, pyta?em ostatnio Dominika o shiny pokemony powiedzia?, ?e ich nie ma i pr?dko nie b?dzie. Ten serwer ani razu nie widzia? 300 os?b online ani 800 i nigdy tyle nie zobaczy. Wi?c sko?czcie z gadaniem czego to wy nie macie, a we?cie si? w ko?cu za to do roboty.
8yw7lh.jpg

To chyba masz przestarza?e informacje. Shiny s? ju? gotowe tylko grafik nie ma dost?pu do komputera ;) Na otslist.eu jest b??d, nie wiem dlaczego, pracujemy nad tym, na vapusie dobrze wy?wietla ;)

Pozdrawiam,
SkyTech

Ostatnia edycja:

Znowu reset by? no c?? i odnowa wbijanie...
Mam pro?b? do kt?rego? z admin?w serwera aby dali info o:
jaki exp:, loot: ,catch: chyba ?e wszystko jest x1 to nie trzeba.

Serwer posiada w?asny mno?nik do?wiadczenia.

Players: 140 / 300
Record online: 299 players online on Tue, 21 February 2012 22:45:45 CET
Widz?, ?e zn?w data spof. Ka?dy kto by? na serwie wczoraj o tej godzinie potwierdza, ?e nie widzia? wczoraj 300 graczy online. 140 te? na pewno nie ma. Wi?c to co wczoraj wysy?a?em jest prawdziwe i nie m?w ?e ots list sie zbugowa?. Jak by?cie nie mogli pokazywa? normalnej ilo?ci graczy... inne serwery nie maj? z tym problem?w, albo po prostu g?upio wam si? przyzna? bo m?wili?cie ile to os?b nie wejdzie a jest jak jest...

W ka?dym razie, serwer wystartowa? wi?c nie mam poj?cia czemu znajduje si? on dalej w Zapowiedziach...
Moj? propozycj? jest zamkni?cie tematu, albo przeniesienie do dzia?u Serwery.

#Lucaseq
SkyTech my?la?, ?e jak poka?e i? wi?cej os?b gra na servie to wbije ich wi?cej, niestety tak nie jest =d
W sumie nie bez powodu na acc makerze zjebali opcje "Trainers Online" przed startem dzia?a?a, teraz ju? nie.

#Down
...

Ostatnia edycja:

Zmienili?my troszk? system p?atno?ci i ceny DACCa. Zapoznajcie si? z nimi na forum. R?wnie? nied?ugo startuje nowy serwer!

Zmienili?my troszk? system p?atno?ci i ceny DACCa. Zapoznajcie si? z nimi na forum. R?wnie? nied?ugo startuje nowy serwer!

Wed?ug mnie ten wasz drugi serwer mia?by troch? ludzi jak raty by?y by wi?ksze.Ale to jest moje zdanie :)

Wed?ug mnie ten wasz drugi serwer mia?by troch? ludzi jak raty by?y by wi?ksze.Ale to jest moje zdanie :)

Kolega ma racj? na mniej wi?kszo?? graczy gra na serwerach gdzie jest exp rate i catch rate nieco wy?szy bo po prostu nie lubi czeka? :)

No ja du?o nie powiem jak jest teraz bo po prostu zbyt ma?e raty s? moim zdaniem i dla tego nie gram. Zwi?kszenie tego mo?e spowodowa? , pojawienie si? du?ej ilo?ci os?b co si? przekona do tego serwera.

Ile jest mniej wi?cej graczy online dziennie? Bo nie wiem czy serwer warty w og?le uwagi :l

Serwer fajny, ale gra ma?o ludzi, za ma?o...

jak maja grac, jak serwer OFF ? :D

Status
Zamknięty.
Do góry