• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL 13.01.2012 godzina 16:00

Odp: Online-Pokemon GLOBAL 13.01.2012 godzina 16:00

huhuhu jednak nie ruszyli?cie w terminie :) tak jak s?dzi?em :lol: powiedzcie lepiej ?e start b?dzie z mc i dopracujcie co trzeba bo b?d? wszyscy grymasi? :p

Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Napisa?em to ju? kilkana?cie razy, ale widz?, ?e musz? nast?pny raz. Nie znamy dok?adnej daty startu. Wst?pnie uzgodnili?my jednak 2 tyg i w tym terminie, je?eli wszystko p?jdzie dobrze, serwer wystartuje.

@
Je?eli chcecie pom?c w reklamie.

[url.=http://www.forum.online-pokemon.com/forum.php][img.]http://ots-list.com/poke/website/templates/blackdex/gfx/pokemon_online.png[/img]
[/url]​

Wklejcie to sobie do sygnatury. Nie zapomnijcie tylko o usuni?ciu kropek przy url i img. Dzi?ki!

Ostatnia edycja:

Profesjonalny serwer, profesjonalna ekipa i profesjonalne okr?g?e Logo.

*Od kiedy tylko si? dowiedzia?em o serwerze (a by?o to upalnego lata 2011, kiedy to znudzony monotonn? zieleni? tibia.net.pl przegl?da?em dzia? zapowiedzi) Online-Pokemon GLOBAL z niecierpliwo?ci? wyczekuje jego startu. Jest to na pewno najlepsza POLSKA produkcja Pokemon OTS, a rok czy dwa lata pracy nad serwerem daje gwarancj?, ?e nie ,,padnie" z dnia na dzie? oraz gra b?dzie przyjemna, ciekawa i dopracowana.​

*Acc Maker, chyba jako pierwszy idealnie pasuje do Pokemon?w.
*My?l?, ?e Online Pokemon GLOBAL ma ju? sukces w kieszeni.

Zepri

Profesjonalny serwer, profesjonalna ekipa i profesjonalne okr?g?e Logo.

*Od kiedy tylko si? dowiedzia?em o serwerze (a by?o to upalnego lata 2011, kiedy to znudzony monotonn? zieleni? tibia.net.pl przegl?da?em dzia? zapowiedzi) Online-Pokemon GLOBAL z niecierpliwo?ci? wyczekuje jego startu. Jest to na pewno najlepsza POLSKA produkcja Pokemon OTS, a rok czy dwa lata pracy nad serwerem daje gwarancj?, ?e nie ,,padnie" z dnia na dzie? oraz gra b?dzie przyjemna, ciekawa i dopracowana.​

*Acc Maker, chyba jako pierwszy idealnie pasuje do Pokemon?w.
*My?l?, ?e Online Pokemon GLOBAL ma ju? sukces w kieszeni.

Zepri

Prace nad Acc Makerem ca?y czas trwaj?. Zamiast oficjalnego intro jest wrzucona tylko marna namiastka. Co do forum, zosta?o tylko dopracowa? grafiki i przygotowa? pod pozycjonowanie.

Co do maszyny, technicy z OVH maj? tam do?? powa?ny problem. Na t? chwil? dali nam informacje, ?e naprawa dysk?w potrwa oko?o 1-2 tygodni. W zamian za usterk? mamy 3 miesi?ce serwera gratis.

Reklama powoli ruszy?a. Najwi?kszym zaskoczeniem dla nas jest zainteresowanie serwerem ludzi z Brazylii, Meksyku, Wielkiej Brytanii, Szwecji oraz Niemiec. Wiadomo?ci na Facebooku przychodz? w niewyobra?alnych ilo?ciach.

To taki ma?y News dla Was, aby nikt nie twierdzi?, ?e si? "obijamy", b?d? projekt upad?.

Pozdrawiam,
SkyTech

Zosta? wgrany nowy styl forum. Zapraszam do komentowania wygl?du.

Pozdrawiam,
SkyTech

Jakie? informacje o liczbie za?o?onych kont i na temat tego, ile jeszcze zosta?o do zrobienia?

Jakie? informacje o liczbie za?o?onych kont i na temat tego, ile jeszcze zosta?o do zrobienia?

Wszystkie konta zosta?y wyczyszczone w ?rod?, od tego czasu ponad 900 nowych kont zosta?o ju? za?o?onych :) Zastanawiam si? tylko gdzie pomieszcz? si? gracze jak serwerze jest 300 slot?w ^^

Pozdrawiam,
SkyTech

A w?a?nie mam 2 pytania czy client b?dzie ten co jest na stronie i 300 slot?w razem z daccami ?:D

Ps.Liczba kont ,a liczba graczy online to s? dwie inne sprawy ^^

A w?a?nie mam 2 pytania czy client b?dzie ten co jest na stronie i 300 slot?w razem z daccami ?:D

Ps.Liczba kont ,a liczba graczy online to s? dwie inne sprawy ^^

300 slot?w bez DACC, ka?dy kto b?dzie posiada? DACC wejdzie oczywi?cie ponad limit :)

Pozdrawiam,
SkyTech

300 slot?w bez DACC, ka?dy kto b?dzie posiada? DACC wejdzie oczywi?cie ponad limit :)

Pozdrawiam,
SkyTech

Hehe co si? ludzie dziwicie ?e jest tylko 300 slot?w na free nad tym otkiem pracowali ju? d?ugi czas jak gra?em tu na charlie test bodaj?e to by?o dok?adnie rok temu, od tego czasu tylko grupka inwestowa?a sw?j czas swoj? kas? i czas ?eby trudy zosta?y nagrodzone ci co b?d? mieli zapa? do gry kupi? sobie premium i b?d? gra? przecie? to oczywiste ?e nie robi? tego charytatywnie tylko z my?l? o zysku.:)

1. Forum i stronka nie chodza caly czas pisze :
It works!

This is the default web page for this server.
a ten nowy link od SkyTecha tez nie dziala. Przynajmniej mi.

Editt: wszystko chodzi tylko musicie wpisywac bez www.

Ostatnia edycja:

Link do Strony:

Je?eli chcesz pomin?? intro kliknij "Skip Intro" i w ten spos?b przenios?o ci? na officjalne ACC:

Link do forum:

Te? mia?em ten b??d, a oto spos?b na pozbycie si? jego:
"Od?wie?aj stron? dop?ki nie zniknie b??d."

Nie ma sensu tego ci?gn??, poniewa? u?ywacie Nintendowych sprite, a ACTA ju? wesz?o, wi?c nied?ugo b?dzie koniec.

Nie ma sensu tego ci?gn??, poniewa? u?ywacie Nintendowych sprite, a ACTA ju? wesz?o, wi?c nied?ugo b?dzie koniec.

Wcze?niej te? s?dzi?em ?e ACTA jest dla tego zagro?eniem ale tak naprawd? ten system zabezpieczaj?cy nie jest w stanie nic zrobi?, podaj?c przyk?ad serwisu chomikuj.pl kt?ry jest zarejestrowany na Cyprze i Polskie ACTA mo?e ich cmokn??. serwer b?dzie dzia?a? do momentu a? jaki? lam zakapuj? tam gdzie trzeba ?e naruszane s? prawa autorskie.

Co do ACTA, zanim wejdzie w ?ycie musi zosta? jeszcze zatwierdzone przez sejm i prezydenta. Spokojnie potrwa to jeszcze oko?o 6-10 miesi?cy. Zreszt?, jak ju? kto? powiedzia? ACTA nie stanowi jakiegokolwiek zagro?enia.

A teraz co? co z pewno?ci? Was zainteresuje !

We are proud to invite You to attend in the official start of Online-Pokemon !

OFFICIAL START !

‎13 lutego 2012 godzina 19:00

Ka?de konto za?o?one przed startem otrzyma 7 dni darmowego DACC !

Zapraszamy !

Ostatnia edycja:

Dzisiaj przekroczyli?my liczb? 2000 zarejestrowanych graczy !

Dla wszystkich os?b kt?re zarejestruj? si? przed startem przygotowali?my mi?? niespodziank? w postaci 7 darmowych dni DACC

Zapraszamy !

Mam nadzieje ?e to wypali , ju? przygotowuje si? z moj? ekip? do gry.

Komentujemy, zapraszamy znajomych, reklamujemy !

Pozdrawiam,
SkyTech

Dla wszystkich os?b kt?re zarejestruj? si? przed startem przygotowali?my mi?? niespodziank? w postaci 7 darmowych dni DACC Zapraszamy !

Powinno byc ze rekompensate w postaci 7 dni dacc ale mniejsza o to, dlaczego nic nie piszecie o maszynie na jakiej to bedzie stalo? Ja i mysle ze sporo graczy chcialoby sie dowiedziec na czym to bedzie stalo i czy jest sens pchac sie na sam start gdzie wbije zapewne duzo ludzi ale pytanie czy serwer to wytrzyma bo w to watpie. Samo PxG wiem zapewne ze straci sporo graczy z polski na wasza rzecz wiec ataki beda wystepowaly prawdopodobnie nawet do tygodnia po starcie.Dodatkowo czemu trailer na YT jest clkowicie zgapiony z tego jaki kiedys mialo pxg wtedy pod inna nazwa? Wiem ze zaraz bedzie ze dodaliscie swoje itd. ale waszego wkladu jest tylko koncowka kiedy to widac online pokemon.

Ostatnia edycja:

Dla wszystkich os?b kt?re zarejestruj? si? przed startem przygotowali?my mi?? niespodziank? w postaci 7 darmowych dni DACC Zapraszamy !

Powinno byc ze rekompensate w postaci 7 dni dacc ale mniejsza o to, dlaczego nic nie piszecie o maszynie na jakiej to bedzie stalo? Ja i mysle ze sporo graczy chcialoby sie dowiedziec na czym to bedzie stalo i czy jest sens pchac sie na sam start gdzie wbije zapewne duzo ludzi ale pytanie czy serwer to wytrzyma bo w to watpie. Samo PxG wiem zapewne ze straci sporo graczy z polski na wasza rzecz wiec ataki beda wystepowaly prawdopodobnie nawet do tygodnia po starcie.Dodatkowo czemu trailer na YT jest clkowicie zgapiony z tego jaki kiedys mialo pxg wtedy pod inna nazwa? Wiem ze zaraz bedzie ze dodaliscie swoje itd. ale waszego wkladu jest tylko koncowka kiedy to widac online pokemon.

Twierdzisz, ?e zgapiony. Taka jest po prostu fabu?a. Sp?jrz na ich jako??. Sp?jrz na to jak ich trailer przycina. Wida? cie? pod GMem kt?ry nagrywa?. Zero profesjonalizmu. Poza tym, to jest dopiero pierwszy part. Reszta si? ju? szykuj?. Co do maszyny. Serwer stoi we Francji. Firma hostingowa OVH. 48 GB RAM, 16 rdzeni, Xeon, 8x 2 TB dysk, ??cze 10gbps/s, firewall hardwarowy CISCO. Softwarowy te? posiadamy, jednak jest on praktycznie nie potrzebny.

Pozdrawiam,
SkyTech

Status
Zamknięty.
Do góry