• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Omanem vs. Deus Ex

Status
Zamknięty.

Omanen

Active User
Liczba reakcji
5
73859944572514882953.png

Temat pracy: legowisko bog raidera
Czas g?osowania: do 13 listopada do godziny 23:59
Praca nr1
bog.png

Praca nr2
magicalsnap201011111609.png

magicalsnap201011111610.png

magicalsnap201011111610.png

G?osujcie!

Odp: Omanem vs. Deus Ex

G?os oddaj? na prac? nr. 1, bardzo ?adny bordering, dobrze zrobione hmm... g?ry. Praca nr. 2 nie jest z?a, r?wnie? jest na dobrym poziomie, ale bardziej do gustu przypad?a mi jedynka.

Jak dla mnie obie prace s? bardzo dobre. Jednak m?j g?os oddaj? na prac? numer 1. Podoba mi si? wydetalowanie i w og?le jest ?adna. Co pracy numer 2 autor musia? si? wiele nam?czy? przy borderowaniu. Nie wiem czy to auto-border czy r?ka autora - ?adnie to wygl?da ;)

Tak wi?c numer 1

G?os oddaj? na prac? numer 1, poniewa? najbardziej pasuje do tematu, ma pi?kne czerwone g?ry i wspania?y bordering. W drugiej pracy autor nie potrzebnie robi? tyle zdj??, gdy? to i tak w niczym nie pomog?o.​

Temat pracy: legowisko bog raidera

-Dlaczego Ten Bog Raider nie le?y?​

Ostatnia edycja:

Hmm prace pi?kne! Czerwone g?ry, bagienko i dobrze dodane dodatki to jest co? co lubi? w mapach to jest tak zajebisty teren, ?e zawsze dobrze wygl?da. Niestety trzeba wybra? jedn? z dw?ch, dlatego te? wybieram 2 - ciekawszy pomys? i lepsze wykonanie.

Oddaj? g?os na prac? numer 1! ?adne czerwone g?ry , bagienka i ?wietne po??czenie border?w (jak dla mnie :D). A wi?c g?os na 1.

Niczym sobie sw?j cenny g?os oddam na prac? numer jeden, gdy? uwa?am, ?e owa praca ma ciekawy styl pracy, urozmaicon? natur? oraz lepsze wykonanie.

G?os na prace numer dwa, poniewa? nie do??, ?e jest wi?ksza, to autor nie pope?nij tak widocznej ilo?ci b??d?w jak jego vizavi.
Pozdrawiam!

G?os na prace dwa :P, po pierwsze wol? jak jest wi?cej szarych g?r ni? czerwonych, po drugie jak napisa? up praca nr 2 ma mniej b??d?w ja zauwa?y?em tylko 1 przy borderowaniu :P

G?os na prac? nr 2 :D, jest ?adniejsza, lepiej wydetalowana i ma ?adniejsze bordery

G?os na dw?jk?, wed?ug mnie starannie zrobiona, wi?cej dodatk?w, wi?ksz? i og??em jest ?adna i lepiej mi wpad?a w oko. Jak wspomnia?em g?os na dw?jeczk?.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Moj glos idzie na 1, praca ladniejsza, milsza dla oka. Nie wiem gdzie inni widz? b??dy, ja ani w 1 ani w 2 nie widz? ?adnych.

Obie prace s? dobre, ale ostatecznie g?os na 1.

Zdecydowanie Praca nr 2. Te bagna ?adnie wygl?daj? te zej?cie w d?? jest prawie nie widoczne co sprawia ?e przykuwa moj? uwga? .

g?osuj? na 2

G?osuje na prace nr. 2 Jest ?adniejsza, lepsza. ?adna natura. Du?o dodatk?w itp. :)

M?j g?os polecia? na prac? numer 2. Dlatego, ?e w pierwszej jest zbyt du?o nawalone trawy. Praca pierwsza, jest troch? ma?a, ale mo?e by?, ma troch? bug?w, ale bardziej przypad?a mi do gustu.

Tak wi?c prosz? pa?stwa pojedynek dobieg? ko?ca, wyr?wnanym wynikiem 8:6 wygrywa praca numer 2. autorska Deus Ex'a, gratulacje !
Notka moderatorska:
Zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry