• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[OCE?] Layout, szablon by Danon

Status
Zamknięty.

Danonix

Advanced User
Liczba reakcji
50
Witam!

Wczoraj zacz??em projekt szablonu i dzisiaj go zakodowa?em. Tworzenie PSD zaj??o mi z 3-4h a kodowanie 3h. Prosz? o szczer? ocen?, przyjm? te? krytyk?.
Szablon robiony dla treningu, my?l? czy go nie podpi?? pod acc maker'a :)

Prosz? o oceny!

Pozdrawiam Danonix!

Odp: [OCE?] Layout, szablon by Danon

Mi osobi?cie si? podoba. Wreszcie jaka? ciekawa pracka na tym forum,
nie jest pod tematyk? tibijsk?, ale super si? prezentuje.
Korzystasz mo?e z 960 grind ?.

Na prawde niezle to wyglada. troche monokolorowo i jak sie dluzej oglada to nie zbyt to fajne. Ale i tak jest swietny. Dobra robota.
Swietnie wyglada prawa strona. Panel logowania, screeny. Te buttony do downloadu, server info sa super.
Moze tylko troche za kwadratowe to tlo pod newsy i pod menu. Moglo by byc jakies ladnie wykonczone.

Uwa?aj, ?eby kto? Ci? nie wyr?czy? i sam nie podpi??, bo to bardzo proste (:

10/10.

Jak dla mnie bomba, na tym forum chyba lepszego nie widzia?em, bardzo dobry kolor ma i w og?le ?adnie dopasowane, dobra robota ! :)

No fajne , fajne.. Dobrze dobrany kolor nic si? nie zlewa jak to ma (zazwyczaj w zwyczaju)
Wszystko widoczne nie trzeba si? rozgl?da? co gdzie jest. Po prostu ?adna praca. Gratulacje.

?adny, kolory dobrze dobrane, wszystkie przyciski mo?na odnale?? bez trudu.
Niebieskie ramki na przyciski s? nieco za jasne(przyda? by si? gradient przyciemniaj?cy w niekt?rych miejscach), ale i tak dobrze wygl?da.
8/10

Monokolor, za du?o grafiki co prowadzi to overload serwa, nie ma na czym zawiesi? oka, naruszone zasady webdesignu (zasada Z), bez polotu.
Podoba mi si? jedynie logo - nie graficznie a wykonanie techniczne - png i wypozycjonowany. To akurat na plus.

moim zdaniem ?wietna praca ! Fajne ciemne kolory 10/10 :)

Bardzo ?adnie to wygl?da, jak dla mnie tylko pod danon ots lekki kolorek powinien by?.

G?rna podstawa layouta fajnie wygl?da, postara?e? si?, ale jak ju? zjad? na d??, to zrobi?e? wielk? lip?.
Boxy s? kwadratowe, co mi si? wcale nie podoba i te? za ma?o dodatk?w, wygl?da to jak zwyk?y acc maker.
5/10

Status
Zamknięty.
Do góry