• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ocb ..?

Status
Zamknięty.

Adix

User
Liczba reakcji
1
wchodze na stronke patrze a tam ...

varathots.pl napisał:
11 May 2008 - New account manager!
Gesior account manager 0.3 beta installed. All options should work fine. Report bugs in acc. maker thread
Posted by Gesior

Wejdzcie na strone i sami zobaczcie ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiadomo!! Na 99% ma by? dzi? ale tak jak Gudio powiedzia? ten 1% jest zawsze na NIE:( Ja tam mog? jeszcze poczeka? przynajmniej se mo?e lvl wbije na real:D

B?dzie Ci??ko wystartowa? bo pacc area na rooku nie jest jeszcze zrobiona.

To b?dzi? rook i zaczyna?o b?dzi? si? od 1 lvl ? nic o tym nie wiedzia?em.

To b?dzi? rook i zaczyna?o b?dzi? si? od 1 lvl ? nic o tym nie wiedzia?em.

Tak, ale to chyba nic strasznego? =)

Jak powiedzia? Anvil, pacc area na rooku nie jest jeszcze gotowa w 100%, ale to nie jest g??wny pow?d ;s

@down
A kto powiedzia? ?e my dzi? startujemy? = )

Ostatnia edycja:
Nie wiem co wy s?dzicie ale nie lepiej jeszcze ten jeden ostatni dzie? si? wstrzyma? a jutro wystartowa? ? B?dzie weekend niekt?rzy maj? teraz do pracy wi?c mo?e nie za bardzo p?j?? z ods?on? :|

Moim zdaniem to za bardzo sie jaracie tym OTS.Znajac zycie zaczym odpala go to mine jeszcze kilka dni.OTS'y to OTS'y - pamietajcie o tym, ze w OTS nic nie trwa wiecznie ;).Moze wpadne z ekipa na ten OTS jak poprawie szko?e =P

Nie piszcie daty kiedy "mo?e" go odpalicie bo "graczom" robicie "nadzieje" na Varath OtS-a!!!! Po prostu go w??czcie bez pisania kiedy a potem jak si? oka?e,?e all dzia?a to na piszcie na forum,?e tego i tego dnia ruszy Server:D

odpalcie ots dzis plx:cool::cool::cool:

Mmmm.. Ta od razu odpal? specjalnie dla ciebie?
Je?eli umiesz czyta?, wyra?nie napisali ?e nie ma w 100% PACC AREA...

Ja tam czekam cierpliwie, w przeciwie?stwie do was wszystkich =D

Ostatnia edycja:
Mmmm.. Ta od razu odpal? specjalnie dla ciebie?
Je?eli umiesz czyta?, wyra?nie napisali ?e nie dzia?a PACC AREA...

Ja tam czekam cierpliwie, w przeciwie?stwie do was wszystkich =D

Nie ?e nie dzia?a, tylko nie jest doko?czona, wi?kszy k?opot mamy z czym? innym, niestety nie wiem dok?adnie kiedy wystartujemy...

Dobrze, zamykam na razie, damy zna? jak ots ruszy.

//A ja dodam tylko, ?e zamiast zak?ada? ci?gle tematy "Kiedy online?", itp. uzbr?jcie si? w cierpliwo?? i poczekajcie na ostateczn? dat? oraz temat ?wiadcz?cy o tym, i? serwer jest ju? online.
Speeder

Status
Zamknięty.
Do góry