• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nutki z gatunku horrorcore

Status
Zamknięty.

ErMex

Egzekucja
Liczba reakcji
177
Na jakim? forum wyczyta?em, ?e taka muzyka to gatunek horrorcore przyk?adem jest s?oniu - love forever.

Mam do was teraz pytanie - znacie mo?e jeszcze jakie? takie nutki?

@Down
Dzi?ki :P demonologie w?a?nie ?ci?gam a nutk? 'pogrzeb' zaraz wys?ucham.

Odp: Nutki z gatunku horrorcore

Ca?y album Demonologia, rapera S?onia, czyli autora Love forever, a ten kawa?ek pochodzi w?a?nie z Demonologii. W Polsce jedynie S?oniu robi dobry Horrorcore. Pos?uchaj jeszcze "Pogrzeb" Miuosha.

Z tego co mi wiadomo - klasyczny horrorcore robi?a Paktofonika, kt?rej ja nie s?ucha?em i nie s?ucham, polecam sprawdzi? par? kawa?k?w. Poza tym jeszcze PiH - "Szata?skie wersety".

Z tego co mi wiadomo - klasyczny horrorcore robi?a Paktofonika, kt?rej ja nie s?ucha?em i nie s?ucham, polecam sprawdzi? par? kawa?k?w.

NIby kurwa gdzie? o.O

Jak ma to by? polski horrocore, to jest to g??wnie s?o?. Jednak s? te? ma?o znani krwawi drwale, je?li chodzi Ci za? o zagraniczne(tak wi?c g??wnie ameryka?skie grupy) to polecam ICP, ILL BILL no i oczywi?cie Necro.

Je?eli chcesz na sta?e do??czy? do polskich fan?w nie tylko horrocore, ale tak?e juggalo, to polecam forum zarejestruj si?, a nie po?a?ujesz. Ja usun??em stamt?d swoje konto, gdy? nie mia?em ju? zbytnio czasu na obracanie si? w tych kr?gach, a jf bardzo dba o to, aby ludzie byli aktywni na forum. ;)

Pozdrawiam.

Nie wiem czy to horrorcore, ale r?wnie rozpierdala banie - "Psychodela".

S?o? ca?y album Demonologia jak kto? napisa? wy?ej oraz mixtape S?onia "Chore Melodie"
Jeszcze polec? jego zajebisty track jeden z najbardziej znany u dzieciak?w ; D

50253_265820010118_6649_n.jpg

Horrorcore to nie jest, ale i tak jest zajebi?cie.

Przes?ucha?em wszystkie nutki jakie mi zapodali?cie i postanowi?em czeka? na kolejne nuty s?onia b?d? innego rapera, kt?ry si? zainteresuje czym? takim. Dzi?kuje wszystkim za wypowiedzi.

To jest najbardziej popierdolona piosenka jaka sluchalem. Ale zajebista ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry