• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

Czarny, kto powinien s?owni kupi?? "Aaa tam w jak b?dzie tibia 9.0 to b?dzie pasek jak w simsach i je?li nie pujdziesz do kibla w ci?gu 2 minut to padasz.. ""
Guild War mam nadziej?, ?e b?dzie dobrze dzia?a?, mo?e go przetestuje jak kiedy? ;) Fotek rookgaardu ani filmu nie dawaj, gracze dowiedz? si? wszystkiego zwiedzaj?c a nie odrazu b?d? wiedzie? ?e tam s? raty, tam spidery. Mam nadziej?, ?e wymy?li si? co? jeszcze dla fan?w PVP.

P.S. Toudi niestety Erwina jeszcze kto? lubi, mam zamiar si? z nim spotka? w realu tak ja z Geniusem i Utachim.

Krystian ty mnie nie powiniene? poucza? jak nie odr??niasz Phoenix Shielda od Great Shielda ;)

Zapomnia?em doda?: nie m?w lepiej komu? co ma robi?. Wiem ?e nie masz kultury ale tak na przysz?o??..

Ostatnia edycja:

Czarny, kto powinien s?owni kupi?? "Aaa tam w jak b?dzie tibia 9.0 to b?dzie pasek jak w simsach i je?li nie pujdziesz do kibla w ci?gu 2 minut to padasz.. "

Ty.. Albo kup mi bo nie wiem co to jest s?owni, s?ownik to wiem ale s?owni to nie ; /
A i poprawie si? pisze: Mefcio! Spokojnie
A ty Krystian napisa?a? Mefcio!Spokojnie

Ostatnia edycja:

kto to Erwin?
czarny edit posts
i dlaczego czarny napisal :
Czarny, kto powinien s?owni kupi?? "Aaa tam w jak b?dzie tibia 9.0 to b?dzie pasek jak w simsach i je?li nie pujdziesz do kibla w ci?gu 2 minut to padasz.. "
do siebie?

Ty.. Albo kup mi bo nie wiem co to jest s?owni, s?ownik to wiem ale s?owni to nie ; /
Ja je**** jestes porazka XDDDD
O takie rzeczy sie pluc....
Naucz sie edytowac posty damianku
PS: Erwin to ja xDD

Ostatnia edycja:

1. przestancie sie pluc o wszystkie rzeczy (1 miejsce- Norah na forum)
2. uspokujcie sie
3. Ki?l? odezwij sie!
4. Erwin to fajne imie :)
5. Kilonek to chlopak :/

Bo zacytowa?em..

"I? se k?p ?e musk"
Zachowujesz sie jak 7 latek ktory pokazuje jezyk, wytyka palcem i mowi "HAHAHA JESTEM FAJNIEJSZY! GUPEK" Taka prawda

Attachments

• thanks_for_the_info.jpg
    thanks_for_the_info.jpg
    31,3 KB · Wyś: 0
Ostatnia edycja:

nom nom
szkoda tylko ze kilonek jest wg Czarnego kobieta ale coz.. takie zycie

Dziwne ze nikt nie skumal ze 80~ % moich postow to ironia....v :confused:

Widze ?e OTS zapowiada si? wy?mienicie. Mapka bardzo fajna z wielk? checi? zagram na nim.

To ty Szynszyl robisz z siebie po?mielisko piszesz na 2 strony a nikt tego nie czyta ; p

A tak na marginesie brawo Polska reprezentacja..

To ty Szynszyl robisz z siebie po?mielisko piszesz na 2 strony a nikt tego nie czyta ; p
A tak na marginesie brawo Polska reprezentacja..
Skoro mi odpowiadasz na te posty to musisz je czytac...
Won zlodzieju
PS: Wole budyn

Niby OTS zapowiada si? dobrze, ale zn?w wr?ci stara ekipa "noob?w"? Je?eli b?dzie taka atmosfera jak na forum to du?o ludzi bardzo podzi?kuj? i p?jdzie gdzie indziej, radze pomy?le? co robicie.

Niby OTS zapowiada si? dobrze, ale zn?w wr?ci stara ekipa "noob?w"? Je?eli b?dzie taka atmosfera jak na forum to du?o ludzi bardzo podzi?kuj? i p?jdzie gdzie indziej, radze pomy?le? co robicie.
I tak bedziemy grali zapewne gdzie indziej...

To se graj gdzie inndziej, i wbij gdzie inndziej na jakies inne forum i tam se wyzywaj ludzi. Myslisz ze ty jestes taki super i najlepszy?? Mylisz sie. I skoncz wkoncu obrazac ludzi za to ze napisza jakas glupote na forum (pomyla sie w czyms). Ktos cos powie nie tak to szynszyl na to --> ashuashaa jaki noob itp.

To w?tek gdzie macie ocenia? serwer kt?ry w najbli?szym czasie zostanie uruchomiony. To nie miejsce na za?atwianie swoich porachunk?w mi?dzy wami.

Ostrze?enie s?owne.

?adnie ?adnie tam kto? zkrytykowa? miasto ja tam widze ?e fajnie zrobione m?wi? ?atwo gorzej zrobi?!!!

To se graj gdzie inndziej, i wbij gdzie inndziej na jakies inne forum i tam se wyzywaj ludzi. Myslisz ze ty jestes taki super i najlepszy?? Mylisz sie. I skoncz wkoncu obrazac ludzi za to ze napisza jakas glupote na forum (pomyla sie w czyms). Ktos cos powie nie tak to szynszyl na to --> ashuashaa jaki noob itp.
Kiedy tak pisalem....ogarnij sie... ty tez jestes pr0elo jezeli mowisz ze przyjedziesz mnie zaj*** za pixele jezeli chcesz to zapraszam do zmc taki z ciebie kozaq...
Killer wiesz co to ironia? Nie mowie ze jestem super.
Tak sie mysli jezeli sztywno sie do wszystkiego podchodzi... chillout
Kiedy sie brechtalem bo sie ktos pomylil? hehe czyli jezeli Czarny na mnie wjezdza to mam sie patrzec i obserwowac tak?
Myslisz ze mnie znasz lecz mylisz sie. Zawsze mowie ironia to ze sie zbrechtam z kumpla bo na deep redzie jedzie na rootwormach 300~ ek lvlem ( Pozdro 4 Xeo xD ) i powiem ze smiechem ze jest noobem bo przeciez to iroonia
Cz?owieku nie prowokuj... Jak nie znasz to nie plotkuj Capishe...?
Nie jestem taki w rlu jak tu bo przeciez bo to gram i gadam zeby sie wyluzowac...
@Topic
Nie moge sie doczekac 5 grudnia :D
Beda jakies zmiany dotyczace regulaminu? cos z trapowaniem itp?

Ostatnia edycja:

Regulaminem zajm? si? na samym ko?cu.
Nie piszcie tak cz?sto ?ebym si? odezwa? bo naprawd? nie mog?em ;p

Ale za to od jutra zaczynaj? si? prace pe?n? par?!
Miejmy nadziej?, ?e urz?d skarbowy te? si? postara i zd??y za?atwi? moje sprawy do 5 grudnia.

Status
Zamknięty.
Do góry