• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowe logo naszego forum - kt?re lepsze?

Nowe logo naszego forum - kt?re lepsze?

• pierwsze

Votes: 0 0,0%
  • drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

• drugie

• pierwsze

Votes: 78 80,4%
  • drugie

Votes: 19 19,6%

• Total voters
    97
Status
Zamknięty.
Odp: Nowe logo naszego forum - kt?re lepsze?

Jedynka za bardzo mroczna :D ale dwojka tez taka sobie ale wole 2 ;]

Szczerze? Lepsze jest aktualne logo, ale jak trzeba.. to trzeba.
Ostatecznie wybieram jedynk?.
Do ludu :
Zawsze mo?na zmieni?, to zapewne loga "wst?pne".
Regards,
Xanosta

Signed :D

Zosta?bym przy aktualnym logo, b?d? jakim? innym ni? te dwa przedstawione nam.

Prawdopodobnie b?dzie tworzony nowy styl w tym

Kazia a mo?esz da? pr?bke jak b?dzie wygl?da? nowy styl wtedy by wszystko ?adniej sie wybiera?o bo ka?dy wybierze nr.1. a sie oka?e ?e b?dzie pasowa? nr.2

Ehh... Czy wy nie umiecie zrobi? lepszego loga? Przecie? oba s? beznadziejne! Ostatecznie jestem za 2. ale i tak lepsze jest to co jest teraz. Ale naprawd? moim zdaniem spieprzyli?cie spraw?. Nic doda? nic uj??.

Ehh... Czy wy nie umiecie zrobi? lepszego loga? Przecie? oba s? beznadziejne! Ostatecznie jestem za 2. ale i tak lepsze jest to co jest teraz. Ale naprawd? moim zdaniem spieprzyli?cie spraw?. Nic doda? nic uj??.

To zr?b jakie? co tobie by pasowa?i i poka? je w tym temacie.

Tak jak wszyscy mowia i ja powiem ze oba sa slabe. Pierwsze nieco lepsze. Lepiej wyglada prawa strona. Taka mroczna troche. I ten napis tez sredni...
Ostatecznie zaglosowalem na 1. Jesli by mialo byc np logo 2 i cale forum dopasowane to wydaje mi sie ze bylo by to troche landrynkowe i oczojebne ze tak sie wyraze...

Ani jedno logo, ani drugie nie jest zbyt ?adne. Dop?ki nie zostanie wprowadzony NOWY styl proponuj? zostawi? te, a p??niej pokombinowa? nad czym? lepszym bo te dwie propozycj? w og?le do mnie nie przemawiaj?.

Nr 2
Jedynka jest zbyt pusta po prawej stronie.

Propozycja numer jeden bardziej przypad?a mi do gustu. Ma sw?j klimat, kt?rego moim zdaniem brakuje propozycji drugiej.

Zdecydowanie jedynka, dw?jka jest mroczna i wygl?da jak z horroru (czyt. straszna). Forum ma ?y? a nie umiera? (czyt. mroczne). 1!

Oddaje g?os na prace numer 1
a tutaj jeszcze dla Was co? ?eby wam si? ?atwiej g?osowa?o ;), szczerze m?wi?? to te loga tak strasznie wygladaja tylko w po?cie a w stylu jest du?o lepiej

1.
34893105.png

2.
28606785.png

Mam nadzieje ?e jako? pomog?em

Regards,
Werna

Chujnia.
Wybieram 2 bo jest mniej chujowa.

Zgadzam sie z up ;d 2 jest juz lepsza

zdecydowanie logo nr. 1 jest lepsze i bardziej pasuje do tego oto forum.

Bardzo podbaj? mi si? obie prace, sa tak zajebiste, ?e a? wbi?o mnie w fotel i nie mog?am wyj?? przez godzin?! Gdy zobaczy?am te prace stwierdzi?am "Pff! Te logo co jest aktualnie jest g?wniane w por?wnaniu do tych!" po prostu gratuluj? grafikowi, kt?ry to zrobi?! Podziwiam go za nak?ad pracy jaki w to w?o?y? i za 5 minut po?wi?cone na zrobienie tego!

Kocham Paw?a <3.

Hmm... Obydwa loga s? tak zajebiste ?e nie wiem kt?re wybra?. Jedynka jest przepe?niona nienawi?ci? ze strony Ork?w. Numerek dwa przyci?ga swoj? uwag? tym impresjonizmem kt?ry doprowadzi? mnie do stanu podw?jnego szOOOku. Wyb?r jest na prawd? ci??ki, niczym powstrzymanie si? od ?miechu po ?artach Karola Strasburgera. Ja osobi?cie jestem pod wra?eniem obydwu prac i aby nie zrani? Grafika i jego roboty przy pracy pierwszej nie wybior? ?adnej poniewa? by?yby to ogromne katusze dla tego rysownika. Powiem kr?tko, jest on moim idolem i celem do na?ladowania przez najbli?sze lata.

wybieram prac? nr. 1 i 2

IMHO to obecne logo jest lepsze od tych dw?ch nowych i fajnie by by?o, je?li by zosta?o.
Anyways to i tak te dwa s? lepsze, od tych, kt?re nam TRO pokaza?o jaki? czas temu. Jedynka.
Ja bym wola? jednak, ?eby zosta?o zmienione, bo obra?a w tym momencie samego autora.

#Topic
?wietne loga tylko doda?. Ciesz? oko.
Nie wiem jak wykwalifikowana kadra zarz?dza tym tnetem teraz ale widz? "olbrzymi" poziom profesjonalizmu - w dobitnym tego s?owa znaczeniu. ?wietny potencja? grafika i tupet obecnej kadry - nie mog?em "przej??" ko?o tego incydentu oboj?tnie. Wypada?oby powiedzie? jednak co? na temat, jak to za dawnych, lepszych lat.
Logo (nie wiem czy mo?na to tak nazwa? ale pokusz? si? o takie nazewnictwo) to zbitek 3-4 obrazk?w (z czego jeden skopiowany ze starej pracy). Gratuluj? koncepcji. Wszystko bez polotu, dynamiki, jakiego? ewentualnego nawi?zania czy dobrej jako?ci. Logo w kolorach z?otawo zielonych a reszta ciemna, niebieska, z dodaniem innych ciep?ych kolor?w. Jednak wielka 'kupa' (wybaczcie za takie okre?lenie). 'Elo' grafik doda? dwa obrazki w Gimpie nawet nie po?wi?caj?c czasu na zmian? koloru t?a (zauwa?my, ?e jest identyczne jak na tibia.com) nie jest godne (przynajmniej wed?ug mnie) aby zamie?ci? na tym forum. No chyba, ?e moralno?? i "epicko??" spo?eczno?ci i ca?ego serwisu ju? tak mocno upad?a. Nie wiem czy kto? zauwa?y?, ?e takim zachowaniem (chodzi o stworzenie loga) pokazuj? jak bardzo zale?y im na tym serwisie i u?ytkownikach, kt?rzy za nich pracuj?, po?wi?caj? sw?j cenny czas, rozwi?zuj? ich problemy a? w ko?cu na nich zarabiaj?. Jest to dla mnie ?mieszne a zarazem infantylne, bo doro?li ludzie nie potrafi? wzi?? sprawy w swoje, jak widz? lewe, r?ce.

Chcia?bym tutaj te? napomnie? (po raz chyba enty poruszany temat). Naprawcie t? mas? b??d?w wynikaj?c? z update'u vbulletina. To jest ?enuj?ce, ?e od niespe?na p?? roku (?) nikt nie zaj?? si? tymi problemami. Przyk?adowo cudowna opcja cytowania zaznaczanego tekstu (podpowiem, ?e w pluginach nazywa si? to multiquote, ze tego co pami?tam) nadal nie ?miga. Skoro macie ju? prawa a administracja "powinna" by? obyta w sprawach zarz?dzania forum to wypada?oby naprawi? ten stos bug?w.
Je?eli si? uporacie to Wam bardzo gratuluj?. Mo?e kto? jest z wi?kszym do?wiadczeniem w tej firmie Tro czy jak jej tam? Postarajcie si?! Licz? na Was.

Nie - nie m?wi? tego dosadnie. To po prostu mi si? rzuci?o w oczy.

OOOOOOOOOO to logo mn? wstrz?sne?o, jestem pewny ze to "ON" robi grafike na strone

?adne logo nie pasuje do obecnego stylu ;d pierw zr?bcie do tego styl potem mo?emy wybiera? :>

To logo mn? wstrz?sn??o. Wida? tutaj wyra?ne akcenty dynamiki newtona oraz liczb? pi. Najbardziej wstrz?sn?? mn? sam napis nawi?zuj?cy do tangensa 90. Jednak mo?na tutaj tak?e zobaczy? niesamowity manifest poetycki. Logo emanuje z?owrog? energi? w duchu toska?skiego podwieczorku. Ale wykurw!

Status
Zamknięty.
Do góry