• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nie moge wej?? na sw?j OTS !

Odp: Nie moge wej?? na sw?j OTS !

to w configu wpisz w ip "83.19.25.226"
tak i powinno dziala?

Przykro mi ale juz tak prubowalem. Niestety nic. Server offline. Prosze o nowe pomysly!! Jakby co to mam silmik Armonia 8.4 ze strony Otsoft.pl

hmm mo?liwe ?e masz wew ip i nie mo?esz wbic

Przykro mi ale juz tak prubowalem. Niestety nic. Server offline. Prosze o nowe pomysly!! Jakby co to mam silmik Armonia 8.4 ze strony Otsoft.pl
Jak nic Ci nie dzia?a z tego co powiedzieli panowie @UP, to z tego wynika ?e masz wewn?trzne Ip.
A sprub?j w config.lua wpisa? ip -127.0.0.1, i w ip changerze te? 127.0.0.1, jak dalej nie b?dziesz m?g? wbi? na otsa to ju? nie wiem .

hmm mo?liwe ?e masz wew ip i nie mo?esz wbi?
jakim cudem m?g?by nie wbi? na sw?j ots..? je?eli sam nie mo?e wbi? to nie chodzi tu o internet.. ;>
a co do ciebie ziomek to spr?buj tak :
wejd? m?j komputer->panel sterowania->zapora systemu windows->klikasz zmie? ustawienia->wchodzisz w zak?adk? wyj?tki -> dodajesz program i port.. (;
powinno pom?c lecz nie obiecuje!

czytasz troch? ? zapor? ma wy??czon?

ale jak jest wy??czona to co mu to da ?e odbloczy sobie porty

a co maj? wsp?lnego porty z zapor? ? ;//

Wpisz ip 127.0.0.1
W??cz na 100% tibie 8.4 i w ip changerze wybierz tibie 8.4

Je?li nie zadzia?a to albo silnik nie jest pod 8.4 albo nie wiem xd

porty z zapora porty s? w zaporze to jak wy??czy zapor? to porty na odblokowane i zapora wtedy nie bloczy nic

kole? ale ty masz ?eb.. -.- pomy?l troch? ? to nie boli.. je?li tego nie doda w takim razie port 7171 w og?le mu nie b?dzie dzia?a?.. -,-

Ok sprawa rozwiazana. Moge wejsc. Poprostu w ip-changerze wpisalem localhost jako ip. Teraz problem w tym co zrobic, ?eby inni weszli, bez zadnego chamachi. Jakby co to mam juz no-ip. Ale jak moj kolega chce otworzyc strone mojego no-ip (deverlands.no-ip.biz) to wyskakuje mu pusta strona. Jak zrobiz, zeby ludzie bez chamachi grali ???

a jakie jest twoje ip? numerowe..;>

Moje ip numerowe wpisane w config to 83.19.25.226 moje no-ip to deverlands.no-ip.biz

Ja tez mam taki problem lecz sciagam Tibia 8.4 z tad i wtedy moge sie logowac na jakis ots tlyko chce oczywiscie 8.4.

a wszystko zrobi?e?? acc makera na bazie danych .. ? w localhoscie ?

muglbys mi to przyblizyc ale wlasnymi slowami a nie jakimis poradnikami dam repa

ip = "127.0.01 " <<--- Tutaj jest blad to jest ip lokalne i jak bedziesz miec takie ustawione to nikt nie wbije poza tob?. Musisz sobie zmienic na jakies inne. Np ip = "83.1.33.17". Albo no-ip ...

Zmienilem na ip swoje 83.19.25.226 w url wpisane mam no-ip swoje ale to no-ip gowno daje moi koledzy nie moga wbic na server wpisujac te 2 ip. Co zrobic, aby oni tez mogli wejsc. Nie mam zadnych firewali ani antywirusuw
mam zrobione no-ip i itak nikt nie moze wbic co jest ???

Do góry