• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

#Lee
System addon?w b?dzie taki jak na rl - zbierasz addony i lecisz do npc, r??ni si? tym od rl, ?e nie b?dzie kilkunastu npc, ka?dy do innego addona, tylko jeden stoj?cy npc daj?cy wszystkie addony za otrzymanie potrzebnych item?w.

Our partners and their custom servers:

@Up
Ten serwer wydaje si? profesjonalnie przygotowany wi?c my?l?, ?e nad tak wa?na rzecz? przesiedzieli ?adnych par? godzin.
Odliczamy czas do startu :)?
2,5 H left xD

No, to ja czekam z niecierpliwo?ci? na ''pierwszy gwizdek'' GM'a. ;D

Matre, co do tych banner?w, etc. To napisze Ci na GG, je?li jeszcze potrzebujesz z mi?? ch?ci? je wykonam. ;)

ja nie umie sie doczekac ;/ kiedy to wreszcie ruszy ;)

Notka moderatorska:
Doklejone.

a wlasnie co z najazdami beda czesto czy losowo ?(SRY za Spa )
Przepraszam Kristo

Ostatnio edytowane przez moderatora:

35 minut pozosta?o ^^
nie mog? si? doczeka? :p

@edit

Serv juz ruszy? xD

Ostatnia edycja:

Nie ruszy? jeszcze - nie wiem dlaczego Xabarex tak napisa?... Na stronie by pisa?o, ?e ju? jest online i jak pr?buj? wbi? na serwa z?ymi passami nie chce si? ??czy? [ jak by by? online pisa?o by, ?e z?y numer wpisa?em ]

OMG CO ZA ADMINI SA NA TYM FORUM... za ka?dy post mi ostrze?enia daj?.. ?a?osne to jest po prostu.. Kole? pisa? post pod postem - upomnia?em go a dosta?em warn za "ma?o warto?ciowy post"... Ogarnijcie sie bo zaraz dostan? warn za to, ?e oddycham...

Notka moderatorska:
Tw?j post nie wni?s? nic do tematu, wi?c dosta?e? ostrze?enie, je?eli si? nie zgadzasz z decyzj? - odwo?aj si?.

No chyba sobie kpiny urz?dzacie.... Kole? ?ama? regulamin wi?c skoro to zauwa?y?em moim obowi?zkiem jest go upomnie?, ?eby go dalej nie ?ama?....

Notka moderatorska:
Od tego masz masz opcj? "Raportuj z?y post", a nie pisanie posta, kt?ry nic nie wnosi. Powtarzam, zawsze mo?esz si? odwo?a?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom