• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[New Update 8.x-8.2] OTserver create.

Status
Zamknięty.
Imi? : Pawe?
Kontakt (skype/tlen/gadu-gadu/skype/aqq/e-mail*) : GG: 3080933
Kategoria : Tester, Poeta troche webmaster
Szczeg?lne osi?gni?cia : Troche konkursow literackich, byly tutor w RL Tibia :)
Do?wiadczenie : Od 5.5 roku interesuje sie Tibia, na ots okolo 2.5roku, Znam sie dobrze na Tibii nie podalem stanowiska mapper lub skrypter poniewaz wychodzi mi to nawet dobrze ale nie tak swietnie jak powinno na taki duzy projekt :)

Imi?:Mateusz
Kontakt (skype/tlen/gadu-gadu/skype/aqq/e-mail*) GG:10740696
Kategoria:Scrypter
Doswiadczenie:Na Rl Charze Mia?em Tutka..Prawie Senior(jedna pytanie)
Opracowalem Nowe Potwory 8.20 all dzia?aj?,
Mi?dzy Innymi...
Wyrm
Grim Reaper
Bog Rider
Cockroach
Wszystkie nowe elementale
Oraz Jedna Dynie..
Blood Pumpkin

Mam Map Edytor 8.20
Full Items.otmb...(8.20)
Full Monsters(8.20)
Wiem ?e nie mo?na pisa? postu pod postem ale wtedy zapomnia?em
tego napisa?
:D

imi?:Zbyszek
GG:11117362
kategoria:sponsor (nierobie sobie jaj je?eli ots b?dzie fajny to b?d? go sponsorowa?)

pomocy

pomocy

Imi? :Adam
Kontakt gg 8353626
Kategoria :skrypter
Szczeg?lne osi?gni?cia :niema
Do?wiadczenie : 1 rok

Cze??
Imi? : Krystian
Kontakt : gg: 1316911 ; skype: szyszka22_22
Kategoria : skrypter , mapper, ewentualnie tester lub reklamator ( jak b?d? w ekipie to rozreklamuj? interes ;) )
Szczeg?lne osi?gni?cia : Co prawda nie mia?em udzia?u w bardzo dobrym OTSie, ale na jednym z moich OTS?w gra?o dziennie ponad 100 os?b (je?li kto? nie wierzy to jego sprawa).
Do?wiadczenie : Mia?em wiele OTS?w, pod r??ne klienty Tibi. W Tibie gram od 5 lat, a OTS "bawi? si?" (je?eli mo?na to tak nazwa?) od 3 lat.
Pozdrawiam i mam nadziej?, ?e si? nadam...

Ostatnia edycja:
Imi? : Patryk
Pseudo : Poiu
Kontakt : GG 4004724
Kategoria : Tester i troch? poeata
Szczeg?lne Osi?gniecia : Zrobi?em quest'a + leg?de kt?rego 1 osoba rozwi?za?a po 3 miesi?cach [ Przypuszcza?em, ?e kr?cej to potrwa ]
Do?wiadczenie : Wymy?la?em du?o leg?d, histori do OTs'a, w tym fachu zajmuj? sie 5 lat.

Imi? : Adrian

Kontakt (skype/tlen/gadu-gadu/skype/aqq/e-mail*) : nie posiadam/nie posiadam/234439/2x skype.. nie posiadam/nie posiadam/dechalol@o2.pl

Kategoria : Tester-Poeta.

Szczeg?lne osi?gni?cia : Znaleziono 16 bug?w w Devlandzie w ci?gu 4 minut. Od 3 do 6 klasy podstaw?wki najlepszy z klasy w pisaniu wierszy (moje wiersze by?y wywieszane na specjalnej szkatu?ce z wierszami) .

Do?wiadczenie : Hmm testuje sam dla siebie r??ne silniki, potem pr?buj? poprawi? dane bugi. Jestem wytrwa?ym Testerem - potrafi? przej?? ca?? map? za bugiem. Poeta hmm w 3 klasie podstaw?wki by?em najlepszy z klasy w pisaniu wierszy xD Teraz sam dla siebie pisz? opowiadania i pr?buje do nich zrobi? FAKE, niestety mia?em format dysku przed wczoraj wi?c nie mog? ci da? moich prac ;'<

Elo

Elo

Moge Byc Teseterm Bo Gram W Tibi? od 7 lat i 4 lata na otsach ;)pzdr

Imi? : Patryk
Kontakt :gadu-gadu 10778589
Kategoria :Tester
Szczeg?lne osi?gni?cia : Pracowa?em nad Projektem rozpad? si? niestety, mieli?my 100 graczy ci?gle niestety hoster wyjecha? chcia?em odkupi? dedyka lecz si? nie zgodzi?, mapperzy si? pok??cili , ja by?em webmasterem ale ju? si? w to nie bawi?
Do?wiadczenie : 2 lata ots,3 lata tibia

Tester

Tester

Imi? - Jarek
Kontakt: gg - 8741881,Trepidoo@o2.pl
Kategoria : Tester B?g?w,expowisk,miast itp
Szczeg?lne osi?gni?cia : Testowanie Mityczny.servegame.com
Do?wiadczenie : rok albo 2

w tibie gram od protoko?u 7.5 z 6 lat otsy od 3-4

Imi? : Piotrek
Kontakt (-/-/2504503/-/-/peterk13@poczta.fm) (oraz PW)
Kategoria : Mapper
Szczeg?lne osi?gni?cia : raczej brak,
Do?wiadczenie : znam dobrze edytor map (RME, OTMapeditor), mam bogat? wyobra?ni?, du?o pomys??w co zrobi? aby OTs by? innowacyjny i nowoczesny ;]

Poeta

Poeta

Imi?:Marcin
Pseudo:Kajzer
Kontakt:GG-13382663
Szczeg?lne osi?gni?cia :Bardzo dobre wyniki w konkursach poetyckich (uczestnictwo w konkursie powiatowym jak i szkolnym), ortograficznych i literackich.
Do?wiadczenie:3 lata gry w tibie rl i ots, dobra wyobra?nia, bardzo dobre uk?adanie opowiada? i legend no to na tyle wychodzi :p :).

Ostatnia edycja:
Reklamator,Webmaster(do Forum)

Reklamator,Webmaster(do Forum)

Imi? :?ukasz
Kontakt gadu-gadu- 10837641 e-mail :luki_967@wp.pl
Kategoria :Reklamator,Webmaster(do Forum)
Szczeg?lne osi?gni?cia :Webmaster(do Forum),jeden z moich najlepszych projekt?w millerots.fora.pl ,mia?em forum ponad 30 ale OTs poupada?y do usun??em
Do?wiadczenie : Reklamowanie stron na forach ,umieszczanie reklam na w?asnych stronach internetowych ,ponad 1 roczne do?wiadczenie

Mo?na si? jeszcze zg?asza? do Grupy OTS?

Je?li tak to chcia?bym :)
Imie Robert
Wiek 15
Stanowisko Mapper
Do?wiadczenie 4 lata
Lubie pofantazjowa?, wi?c mapki mi si? udaj? :P
Kontakt : 8624988
Szczeg?lne osi?gni?cia : Hmmm... Mo?e znasz "Armia Podkarpacki OTS", je?li tak to by?em mapperem tam przez miesi?c :P -- Mo?e to i nie jest osi?gniecie ale poza lepszymi OTS'a nie mia?em styczno?ci :)
Do?wiadczenie : No ju? si? zajmuje tym 4lata, wi?c jakie? tam mam :P

Ostatnia edycja:
Podanie
Imie-Dominik
Wiek-14
Kontakt-GG:8877909
Stanowisko-mapper oraz tester
Doswiadczenie-5 lat gram w tibie, Znam sie dobrze na tworzeniu map, Nie potrzebuje du?o czasu na stworzenie czegos fajnego.​

Status
Zamknięty.
Do góry