• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Naxed OT pod 8.54

Status
Zamknięty.
Odp: Naxed OT pod 8.54

ja all odpowiem passy do gm 2/2 zeby dac komu? gm lub cos trzeba scaigna? plik sqlitestudio-1.1.3 wbic baze danych i gotowe pozdrawiam!

Our partners and their custom servers:

@Nieju Silniki SQL s? wydajniejsze i dlatego zosta?a do nich stworzona baza dancyh oparta na Sqlite oraz MySQL , a co to jest musisz znale??w poradnikach lub w google.pl :)

Pozdrawiam

ktos juz naprawi? dzwi questowe?? jak tak niech da mi plik items.xml by? bym wdzi?czny :D Silnik bardzo dobry, stabilny. 10/10

jakim cudem u ciebie nic na skanie nie wysz?o wir?w??
skan ode mnie
u ciebie wysz?o tylko Win32.Delf.gug!!!!! a na moim du?o wi?cej co to ma by? wo gule
Notka moderatorska:
Pierw zeskanuj odpowiedni plik, p??niej oskar?aj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Silnik czysty bez wir?w. A tak "wo gule" to popracuj nad ortografi?. A co do silnika to zaraz hostuje i sprawdze.

W tym skanie na samym dole
jakos nie ma wirus?w
jak chcecie moge udowodnic :
Nazwa pliku: NaxedOt.rar
Stan:
Skanowanie zako?czone. 0 z 20 skaner?w zg?aszaj? wirusy.

A co do silnika Super!

Mog? by mi kto? pomuc bo mam kilka spraw mia?em tylko 1 raz ots i by? to war ots a tego chcem na sta?e prowadzic.

1-gdzie mog? bym ustawic leciutki fast attack wiem ?e gdzie? w config lua ale nie moge ogarn?c zabardzo.

2-jak wstawic tam train monki do tych sal bo wiem ?e w monster s? trainy i nazywaj? si? Trainer a nie wstawia?em nigdy trainer?w.

3-Jak zrobic t? baze danych ?eby dodawa?o mi postacie do akt?wki bo ludzie robi? har i graj? ju? 10 gra ale nie zapisuje mi i tu jestem ciemny z tym przyznam.

4-Z tymi bramkami kto? by mog? pomuc bardzo bym prosi? bo te? nie kminie za bardzo.

Je?li kto? by pom?g? niech pisze gg 15677849 odwdzi?cze si? nie jakim? tam reputem ale te? moge dac tylko moge komu? jaki? do?adowanie dac 20 zl jesli kto? mi pomo?e chocia? troche bo zamierzam prowadzic tego ots na sta?e wybaczcie na b??dy ale nie dzia?a mi (ci) na klawie.

Witam, sciagnelem silnik wypakowalem go i gdy chce go uruchomic wyskakuje mi blad pliku .. lua5.1.dll " nie moze odnalesc tego pliku, sciagnelem ten plik podmienilem i dalej mam ten sam blad :| Prosze o pomoc.

Kurde. Tak chcia?bym go hostowa? na wolnym kompie ale dupa... Jak wgrywam do phpmyadmin ten pliczek sql pisze b?ad w 1 lini co? tam co? tam Noi na frum pisze ?eby to ignorowa? ale ja to ignoruje i nie mam tabel w bazie danych pomocy plis

Bardzo ?adne SS , widac ze Duzo sie napracowa?es ( o ile twoj silnik ) Nad zrobieniem tego wszystkiego . Potworki bardzo ?adnie sie okazuj? ... Itemki tez bardzo ?adnie . Szkoda , ze nie ma pokazanej wiekszego obrebu nowych miast - ale z tego co widac na tych malych fragmentach to reprezentuje sie wysmienicie . Gratulacje .
Ziom303 :*

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom