• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najlepszy program do tworzenia i mixowania muzyki.

Status
Zamknięty.

przemox5

Advanced User
Liczba reakcji
28
Witam!
Potrzebuje Programu Do Tworzenia i mixowania piosenek.
np. chcia?bym sam tworzy? w?asne utwory lub remixowa? utwory znane.
Znacie jaki? taki dobry program?

Zamykam, z powodu ma?ej aktywno?ci autora w temacie.

Odp: Najlepszy program do tworzenia i mixowania muzyki.

O ile do tworzenia muzyki nie polec? ci ?adnego programu o tyle do mixowania polecam Virtual Dj, lub Traktor dj. Ten pierwszy jest ?atwy w obs?udze, lecz jest do?? ograniczony w mo?liwo?ciach, za to ten drugi wykazuje dok?adnie odwrotn? tendencj?, jest do?? trudny w obs?udze, ale za to jego mo?liwo?ci s? te? ogromne. Polecam poczyta? o obu tych programach w internecie, z pewno?ci? dowiesz si? du?o wi?cej ni? na forum tibijskim :p

Najlepszym znanym mi programem do tworzenia muzyki jest Fruti Loop, niestety jest on do?? drogi i sample te? nie s? tanie. I nie jest on te? ?atwy w obs?udze, np. mi nie by?o dane zg??bi? tajnik?w jego dzia?ania :D

Ostatnia edycja:

GarageBand dost?pny niestety tylko na iMacu.

FL Studio, najlepszy z darmowych.=)

Download:

Skana nie dam bo strasznie net zamula.

Pozdrawiam:rotfl:

Zale?y czy chodzi ci o nagrywanie a potem obr?bk? d?wi?ku, czy tworzenie t?pej techniawki z eJay'a. Je?li to pierwsze to ci polec? Adobe Audacity, kole? z mojego starego zespo?u tego u?ywa? a on si? raczej zna na rzeczy, wi?c shitu by nie u?ywa?. Je?li to drugie to m?wi? - ssij eJaya i id? st?d.

Do tworzenia 'FL Studio 7' Wpisz w YT i zobacz co potrafi ^^

Polecam ci do mixowania :)

Lecz do tworzenia nie znam ?adnego ;>

Ja . Ja wszystko odwarzam i mixuje i jestem najlepszy

Frutti Loop prosty w obs?udze i dobry ;D

jestem za koleg? do g?ry

Ostatnia edycja:

Do mixowania polecam traktor Dj :]i virtual DJ , a do tworzenia to FL (fruit loopy) albo eJay

Do mixowania u?ywam Trakotra a do tworzenia to polecam E-Jay przynajmniej mi si? podoba.

Do robienia sampli poszczeg?lnych to Fl studio, do miksowania jakie? oprogramowanie w stylu Dj Remixing kit etc... Ale nie ?atwiej by?oby Ci poszuka? na allegro jakich? pad?w, mikser?w i gramofon?w ? Ja przyci??em zajebisty gramofon na chodzi za 50 zeta, gdy jego cena sklepowa wynosi?a 600 z? :) szukaj w ?mieciach a znajdziesz prawdziw? pere?k? :p

Witam!
Potrzebuje Programu Do Tworzenia i mixowania piosenek.
np. chcia?bym sam tworzy? w?asne utwory lub remixowa? utwory znane.
Znacie jaki? taki dobry program?

FL Studio, Cubase, Logic Studio, Nuendo, Sonar, Studio One.
Tylko te, kt?re mog? poleci? osobi?cie.
Jak masz zamiar bawi? si? w tworzenie muzyki na powa?nie to lepiej wybierz program, kt?ry b?dzie Ci odpowiada?, bo potem trudno b?dzie si? prze?uci?.

Jak dla Ciebie polecam FL Studio, bo jest strasznie prosty w obs?udze i dobry do nauki.
Je?li mia?by? wzi?? si? za Cubase to w Twoim przypadku nie bardzo go polecam, poniewa? ten program wymaga softu np. keyboardu.

Logic Studio. ?wietny program. Pracowa?em na nim nie raz, ale wymaga osobnego komuputera i systemu. W Twoim przypadku raczej si? nie sprawdzi.

Nuendo. ?wietna "maszyna". Da si? na niej du?o zrobi?, ale to nie znaczy, ?e jest lepszy od pozosta?ych. Wi?cej o tych dawach poczytasz na necie. Nie b?d? si? rozpisywa?.

FL Studio, najlepszy z darmowych.=)

Download:
Download FL Studio free

Skana nie dam bo strasznie net zamula.

Pozdrawiam:rotfl:

Od kiedy ten program jest darmowy ?
jego cena rynkowa waha si? pomi?dzy 700, a 1800z?.
I nie podawaj link?w do downloadu, bo na takie co? trzeba mie? licencje - inaczej ?cign? ci? mi?ki na hulajnodze.

Do mixowania polecam traktor Dj :]i virtual DJ , a do tworzenia to FL (fruit loopy) albo eJay

eJay to ?waks.

Status
Zamknięty.
Do góry