• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najlepsze filmy ostatnich lat.

Status
Zamknięty.
Odp: Najlepsze filmy ostatnich lat.

Transformers 3

Dla mnie epicki film tamtego roku, ogl?daj?c jeszcze w jako?ci 720p i z lektorem miodzio :)

Chlopiec w Pasiastej Pizamie (2011) - film strasznie mna wstrzasnal, poruszyl mnie, wzruszyl. W koncu poplakalem sie na filmie. :) naprawde godny polecenia.

R?wnie? polecam ^^ Zapomnia?em ca?kiem, ale naprawd? warto obejrze?. Bardzo ciekawa fabu?a.

Wypisz? i niekt?re opisze, a reszt? mo?e jak mi si? b?dzie chcia?o. Oczywi?cie s? to wed?ug mnie najlepsze filmy ostatnich lat, wi?c prosz? o wyrozumia?o??

• Requiem dla snu - genialny film, opowiada o na?ogach, o ludziach kt?rzy w nie popadli, o ich ?yciu... do tego znany ju? chyba wszystkim soundtrack :)
  • Fight Club
  • Gran Torino - co jak co ale lubi? Clina Eastwooda, a ten film jest boski. Du?o ciekawych scen nie zabraknie te? odrobiny humoru i pi?kne zako?czenie.
  • Skazani na Shawshank
  • Ojciec chrzestny - film, a raczej filmy legendy...
  • Prawo Bronxu - kolejny mafijny je?eli tak to mo?na nazwa? film. Opowiada g??wnie o fascynacji m?odego dziecka (potem nastolatka), syna kierowcy autobusu gangsterem Sonnym. Nie b?d? specjalnie si? rozwodzi? ale naprawd? polecam film fanom gatunku.
  • Dawno temu w Ameryce
  • Scarface
  • Sucker Punch - opowie?? o babydoll, kt?ra zostaje umieszczona z zak?adzie psychiatrycznym, wielu ludzi krytykuje ale mo?e si? komu? spodoba. Du?o element?w fantasy.
  • Zielona Mila - jak kto? nie ogl?da? to niech biegiem to odpala, je?eli lubi tematy wi?zienia, niesprawiedliwo?ci, kary ?mierci, cud?w itp.
  • Nostalgia anio?a - Film o dziewczynce, kt?ra zostaje zgwa?cona i zamordowana przez s?siada. Ojciec, kt?ry poszukuje sprawcy. Dziewczynka znajduje si? w za?wiatach i patrzy na to co dzieje si? na ziemi. Film zale?y od gustu.
  • Sz?sty zmys? - dziecko, kt?re widzi zmar?ych ludzi, poddane zostaje leczeniu.
  • 12 ma?p
  • Drzwi obok - zajebisty wed?ug mnie! Ch?opak zostaje porzucony przez dziewczyn?, obok wprowadzaj? si? 2 m?ode kobiety i co... zaczynaj? ze sob? 'baraszkowa?' je?eli tak mo?na to nazwa?. Film dla ludzi bez ogranicze?, film ma w sobie du?o scen sexu i innych ostrych tak?e nie dla 12 letnich druid?w z Candi.
  • Adwokat diab?a
  • Efekt motyla 1-3
  • Miasto gniewu/Crash
  • Jestem Sam
  • Odmienne Stany moralno?ci
  • Czas Zabijania - Dobry film! Ostatnia przemowa adwokata... polecam!
  • V jak Vendetta
  • Ch?opaki nie p?acz? - polska komedia, musisz zobaczy?, du?o ciekawych tekst?w i s?ynnych cytat?w!
  • E=mc2 - to samo co up
  • Poranek kojota to samo co 2up

@down
Napisa?em i zaznaczy?em, ?e jest to moja topka wi?c nie wiem o czym tu dyskutowa?. Dla jednego film np. adwokat diab?a b?dzie dobry dla innego nie. Ka?dy ocenia sam, rozumiem, ?e tobie si? mo?e nie spodoba? ale mnie g??wnie wci?gn??a fabu?a w?a?nie. Film ogl?da?em troch? temu wi?c trudno mi jest jednoznacznie okre?li? ale nie zauwa?y?em tych d?ugich monolog?w albo nie pami?tam.

Ostatnia edycja:

"Adwokat diab?a" jednym z najlepszych film?w ostatnich lat? To chyba jaka? kpina. Fabu?a ok, ale przyd?ugawe monologi Ala Pacino i idiotyzm jednej z ostatnich scen sprawia, ?e nawet naga Charlize Theron nie ratuje tego filmu. Na skali filmweba da?abym max 5/10.

"Adwokat diab?a" jednym z najlepszych film?w ostatnich lat? To chyba jaka? kpina. Fabu?a ok, ale przyd?ugawe monologi Ala Pacino i idiotyzm jednej z ostatnich scen sprawia, ?e nawet naga Charlize Theron nie ratuje tego filmu. Na skali filmweba da?abym max 5/10.

No i na dodatek Keanu Reeves, kt?rego totalnie nie trawi? i nie rozumiem jak taki chujowy aktor ma tak? filmografi?.

Ostanich lat, czyli ograniczamy si? do max 2000r? Bo nie wiem czy mog? wyskoczy? z 'Dwunastu gniewnych ludzi' lub 'Siedmiu samuraj?w'

Ostatnia edycja:

No i na dodatek Keanu Reeves, kt?rego totalnie nie trawi? i nie rozumiem jak taki chujowy aktor ma tak? filmografi?.

Ostanich lat, czyli ograniczamy si? do max 2000r? Bo nie wiem czy mog? wyskoczy? z 'Dwunastu gniewnych ludzi' lub 'Siedmiu samuraj?w'

Mi sie tam nie nudzilo i nawet troche podobalo wiec bym dal z 7/10 ;<
Co do "ostatnich lat" to jak tu padaly takie filmy jak ojciec chrzestny(pierwsza czesc z 1972) to wydaje mi sie, ze jednak nikt sie nie trzyma tego nie ustalonego terminu...

Dobrym filmem jest Slumdog, milioner z ulicy.
Bekarty wojny ogladalem, bylo nawet fajnie chociaz nie pamietam za bardzo nic z tego, to sie bawilismy dobrze xd
Kac Vegas?
Incepcja.
Mroczny rycerz.
Siedem dusz.
Pierwsze co mi przychodzi na mysl - jest fajne, i jest "z ostatnich lat" :P

- W?adca Pier?cieni(wszystkie cz??ci).

- Harry Potter(1,2,3 cz?sc).

- Hooligans.

- Nietykalni ((1987))

I M?j Ulubiony...... " P.S. Kocham Ci? "​

Status