• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najlepsza Gra Wed?ug Ciebie

Najlepsza Gra Wed?ug Ciebie

• Tibia

Votes: 0 0,0%
  • Metin 2

• World of Warcraft

• Inna (podaj w odpowiedzi, w poscie)

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

• World of Warcraft

• Tibia

• Metin 2

Votes: 3 7,7%
  • World of Warcraft

Votes: 4 10,3%

Votes: 21 53,8%
  • a:4:{i:23817;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23817;s:6:"nodeid";s:7:"2442411";s:5:"title";s:5:"Tibia";s:5

Votes: 11 28,2%

• Total voters
    39
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Szacho

Advanced User
Liczba reakcji
25
G?osujcie w ankiecie, jak? gr? z wymienionych najbardziej lubicie. PROSZ? O G?OSY !

Odp: Najlepsza Gra Wed?ug Ciebie

Jak na razie zdecydowanie tibia spoko gra fajny klimat i czego tu chcie? wi?cej

World of Warcraft, patrz?c na wypowiedzi i g?osy w ankiecie to szacho zag?osowa? na metin2... Gorszej gry mmorpg nie widzia?em jeszcze, grafa zwalona, zero fabu?y, nudna i monotonna. Tibia jest fajna dla mniej wtajemniczonych graczy kt?rzy nie umiej? jeszcze dobrze gra?, tam nie ma skilli, brzydka grafika. World of Warcraft, fajna grafika (bajkowa), ci?g?e aktualizacje i dodatki, ogromna fabu?a, cieszy si? olbrzymi? ilo?ci? fan?w na ca?ym ?wiecie (w odru?nieniu od tych dw?ch wymienionych gier.)
M?j g?os w?druje na WoWa.

Tibia -gra z gatunku MMORPG, stworzona przez czterech niemieckich student?w informatyki (Stephan B?rzs?nyi, Guido L?bke, Ulrich Schlott i Stephan Vogler), dystrybuowana przez niemieck? firm? CipSoft. Pocz?tkowo by?a niekomercyjnym eksperymentem. Pierwsza wersja Tibii zosta?a wydana w 1997, by?a jednak bardzo niedopracowana. Po kr?tkim czasie sta?a si? projektem komercyjnym.

Counter Strike - Counter-Strike (cz?sto nazywany skr?towo CS) – taktyczny first-person shooter, kt?ry zosta? stworzony przez Minha "Gooseman" Le'a i Jessa "Cliffe" Cliffe'a 19 czerwca 1999 r.[1] jako modyfikacja (mod) do gry Half-Life. Pocz?tkowo Counter-Strike wymaga? do dzia?ania Half-Life'a, jednak wraz z up?ywem czasu stworzono kolejne jego wersje, kt?re przekszta?ci?y si? w samodzielne produkcje, jedynie korzystaj?ce z silnika oryginalnej gry.

Zdecydowanie Counter Strike, dlaczego ?
Poniewa? w csie nie ma czego? takiego, ?e jak si? wyglebi albo co?, to od razu dana osoba zaczyna krzycze?, p?aka?, denerwowa? si? itp. tak jak w tej Tibii ..
Tibia jest gr? psychiczna, wci?ga ludzi, a zarazem, odci?ga od nauki, oraz przyjaci?? .
Counter Strike, nie jest a? taki wci?gaj?cy, i nie pobudza ?adnych skutk?w ubocznych, tak jak w tamtej wy?ej wymienionej grze ( ch?opak zabi? matke krzes?em, bo mu od??czy?a pr?d . ?AL ! )
TE OPISY NAPISA?EM TAK DLA INNYCH xP .
No, powinni?cie wiedzie? dlaczego . :O

Je?eli chodzi o MMORPG to Flyff lub Tibia, je?eli chodzi o normaln? gr? to zag?osuj? na gr? inn? tj. Assassin Creed... Domy?lam si?, ?e chodzi?o o mmo wi?c zag?osuj? na gr? inn?.

ja chc? poda? poprostu g :D nic z tego tylko Gothic I,II,III i nie d?ugo arcania :gothic to tale :)

1. Moim zdaniem Gta 1 wymiata !
:up:
[GRACZ][GILDIA][USER][-]
PHP:
[HTML][CODE][/CODE][/HTML]
[/-][/USER][/GILDIA][/GRACZ]

Moim zdaniem tibia jest najlepsza (Na PC Oczywiscie) a na konsole (ps3) NFS Shift.
G?os na tibie

Jak dla mnie najlepszym lekiem na nud? jest Tibia, kt?ra mi si? osobi?cie znudzi?a, natomiast z MMORPG bardzo fajny jest jeszcze Silkroad oraz Cabal ONLINE. Generalnie gram w gry strategiczne i FPS , FPP - ca?a seria Call of Duty, wed?ug mnie to jest najlepsza gra. ;) Ca?a seria. Company of Heroes i tak dalej... G?os na inne. :p

INNA a co ?? a prawie kazda !!!! zartuje ale ja wole heroes V

@Frost Dragon
Frost Dragon napisał:
World of Warcraft, patrz?c na wypowiedzi i g?osy w ankiecie to szacho zag?osowa? na metin2... Gorszej gry mmorpg nie widzia?em jeszcze, grafa zwalona, zero fabu?y, nudna i monotonna. Tibia jest fajna dla mniej wtajemniczonych graczy kt?rzy nie umiej? jeszcze dobrze gra?, tam nie ma skilli, brzydka grafika. World of Warcraft, fajna grafika (bajkowa), ci?g?e aktualizacje i dodatki, ogromna fabu?a, cieszy si? olbrzymi? ilo?ci? fan?w na ca?ym ?wiecie (w odru?nieniu od tych dw?ch wymienionych gier.)
M?j g?os w?druje na WoWa.
Jestes nie?le t?py... Zak?adasz, ?e zag?osowa?em na Metina, a nie znasz zasad post?w z ankiet?. U?ytkownik m?g? zag?osowa? w ankiecie, nie m?wi?c o tym nikomu, b?d? tylko napisa? posta, a nie oddawa? g?osu w ankiecie.
I problem w tym, ?e ja g?osowa?em na Tibi?...
Je?eli nie kapujesz mnie to jeste? bardziej t?py, ni? my?la?em -.-
Daruj wi?c sobie twoje za?o?enia...

@topic
Ciesz? si?, ?e temat sta? sie popularny. Zach?cam do brania udzia?u w ankiecie i wypowiadajcie si?, pozdrawiam, szacho.

Ostatnia edycja:

Inna :3 a mianowicie: Tony Hawks xD! gram w t? gr? ju? sporo, przez pewien czas nawet znajdowa?em si? w top 10 graczy polski o.o A po TH nadchodzi Tibia, a po Tibii CS

Ja tam lubi? gra? w Remere's Map Editora xD

Na powa?nie: CS, Gears of War.

1. Counter-Strike
2. Black & White I(Nie na widz? dw?jki)!
3. Dungeon Keeper II(Ten sam wydawca do B&W)
4. Hereos of Might and Magic III

Oszywi?cie ?e Lineage 2
A inne MMORPG to gowna w tym Tibia :)

@up...
Taaa no to czemu nabijasz posty na tym forum ..... no powiedz . Nie ma gier lepszych i gorszych ka?dy ma sw?j inny typ a ty nie doros?e? do tego forum ...
ja np. uwa?am ?e Lineage 2 top g?wno syf dziadostwo i tam si? zbieraj? takie dzieci neo ...
i co .... a tibia jest debest .....
@topic ... Ja osobi?cie wole cs-a i css lecz gry nie przez neta to GOTHIC (ca?a saga)
@down
Nie rozumiesz wiem ?e to jest najlepsza mmorpg razem z wowe-m bo gra?em w ni? .... ja tak napisa?em ?eby to co? wy?ej wkurzy? ....

Ostatnia edycja:

@szacho
Sam jeste? t?py... jak ja pisa?em posta to by?y 3 g?osy (1 - wow - m?j 2 - tego kolesia - tibia i by? jeszcze jeden g?os na metina) wi?c jak mogli?cie obydwoje zag?osowa? na tibie jak by? jeden g?os w tibii i jeden w metinie... T?pak
@Dawidst
On nie nabija post?w, po 1 a po 2 to lineage jest #2 z najlepszych gier mmorpg na ?wiecie wi?c pomy?l zanim co? napiszesz....
Wow jest oczywi?cie #1 i nie gadajcie ?e nie bo widzia?em to na wiarygodnych stronach i z mojego do?wiadczenia wiem ?e dotychczas nie wyprodukowali lepszej gry.
Jeszcze raz pisz? #Wow#

Assassin's Creed to gra akcji, k?ad?ca silny nacisk na elementy, zwi?zane ze skradaniem si?. Tw?rcami tytu?u s? ludzie, odpowiedzialni za powstanie Prince of Persia: The Sands of Time - nie dziwi wi?c wiele podobie?stw do tego hitu.
Assassin's Creed to gra akcji, k?ad?ca silny nacisk na elementy, zwi?zane ze skradaniem si?. Tw?rcami tytu?u s? ludzie, odpowiedzialni za powstanie Prince of Persia: The Sands of Time - nie dziwi wi?c wiele podobie?stw do tego hitu.
Fabu?a przenosi nas w okres trzeciej wyprawy krzy?owej, dowodzonej przez angielskiego kr?la Ryszarda Lwie Serce. Wydarzenia dziej? si? na Ziemi ?wi?tej, mi?dzy innymi w Jerozolimie. Wcielamy si? w posta? Altaira – cz?onka tajemniczego klanu zab?jc?w, zupe?nie nie przejmuj?cego si? problemami natury politycznej i teologicznej oraz nie staj?cemu po ?adnej ze stron konfliktu. Dlatego te? w trakcie zabawy przyjmujemy zlecenia zar?wno chrze?cijan jak i mahometan, kt?rzy za pomoc? skrytob?jstwa pr?buj? za?atwia? swoje interesy.
Sama rozgrywka przypomina seri? Hitman w wersji ?redniowiecznej. Kolejne misje maj? ten sam schemat: przyjmujemy zlecenie, nie zwracaj?c na siebie uwagi zbli?amy si? do celu, wykonujemy zadanie i oddalamy si? z miejsca zbrodni (oczywi?cie im szybciej, tym lepiej). Brzmi ma?o skomplikowanie, ale w praktyce prezentuje si? znakomicie. Nasz bohater wiele czasu sp?dza na przemykaniu si? z jednego ukrycia do drugiego, wspinaczce, wykonywaniu karko?omnych akrobacji, a tak?e walce. Ciekawie rozwi?zano problem sterowania Altairem: niekt?re czynno?ci (np. wspinanie, skakanie, wtapianie si? w t?um i krycie si? w cieniu) wykonujemy u?ywaj?c tylko jednego przycisku. Wystarczy go uaktywni? i nasz bohater sam dba o siebie (np. wdrapuje si? na dach budynku, pokonuj?c po drodze kilka przeszk?d, albo niepostrze?enie do??cza do grupy przechodz?cych mnich?w). Z kolei walka wymaga od nas wi?kszej zr?czno?ci palc?w: pojedynki s? dynamiczne, dysponujemy do?? du?? ilo?ci? cios?w. Szczeg?lnie godne polecenia s? znakomite uniki, kt?re stosujemy wyczekuj?c na dogodny moment do ataku. Bardzo cz?sto mamy mo?liwo?? wyboru: przej?? dan? lokacj? cichaczem lub wyr?ba? sobie drog? mieczem. Ten drugi spos?b jest bardziej widowiskowy, ale zarazem czasoch?onny i niebezpieczny. Wersja re?yserska zawiera kilka nowych rodzaj?w misji jak eskortowanie informatora, zabijanie ?ucznik?w, bieg po dachach na czas oraz niszczenie stragan?w.
Bardzo wa?nym elementem rozgrywki jest umiej?tne post?powanie z postaciami bohater?w niezale?nych. Zadanie wype?niamy w miastach pe?nych ludzi, a to jak ich traktujemy ma niebagatelny wp?yw na powodzenie misji. I tak na przyk?ad skacz?c z dachu w sam ?rodek t?umu, mo?emy liczy? na podejrzan? reakcj? przechodni?w. Cz??? z nich ucieka, inni wskazuj? nas palcami, co pr?dzej czy p??niej powoduje zainteresowanie stra?nik?w. Przedzieraj?c si? przez zat?oczone zau?ki mo?emy powoli si? przesuwa?, przeciskaj?c mi?dzy lud?mi lub te? przyj?? postaw? zabijaki i osi?ka, rozpychaj?c si? i przewracaj?c staj?cych nam na drodze. Czasami wzbudzimy respekt i ludzie sami schodz? z drogi, ale mo?emy tak?e narazi? si? na wrog? reakcj? i spowodowa? atak. A przecie? jeste?my zab?jc? i zwracanie na siebie uwagi nie powinno le?e? w naszej naturze.

Gra po prostu ?wietna, gigantyczny ?wiat po kt?rym mo?emy swobodnie si? porusza?, umiej?tno?ci akrobatyczne naszego bohatera... Cud, mi?d i orzeszki. Ka?demu mog? z czystym sercem poleci? t? gr?.;)

A co do gierek internetowych to mog? zag?osowa? na WoW'a. Przed Tibi? bardzo du?o (nawet za du?o) gra?em w t? gr?.;)

Status
Zamknięty.
Do góry