• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

MuhaziR map

Status
Zamknięty.

MuhaziR

Active User
Liczba reakcji
3
Witam pokarze wam dzi? gor? wykonana przeze mnie:

14288603.png

64306917.png

32735077.png

Prosz? o komentowanie.

Odp: MuhaziR map

Znowu nie realna mapa. Jak s?omiany daszek mo?e unie?? ci??ar takiej ska?y. Ska?y go?e, ?ciany od ska? pi?trowo ?le wykonane, og??em mi si? nie podoba. Pogrzeb troch? wi?cej po spritach i nast?pn? map? jak? zrobisz r?b powoli, ale dok?adnie, a b?dzie o wiele lepiej.

Ocenka 3/10

@Down Nie p?acz ch?opcze, ?e komu? si? nie podoba twoja mapa. A mapy wed?ug mnie powinny by? realne na sw?j spos?b.

Ostatnia edycja:

#up
O to ty jeste? pro chcesz ?eby mapy w tibi by?y realne, Gz!!
Prosz? dalej komentowa? !
Pozdro.
#edit
Ile masz lat 10? Takie teksty "nie p?acz" to ch?opcy z podstaw?wki pisz? ;<
Czy ja co? napisa?em ze jestem na kogo? z?y ze mu si? nie podoba...?
A co do realnej mapy to podtrzymuje moja decyzje jeste? PRO! ;>

Ostatnia edycja:

Pokarze to Ci? B?g za b??dy ortograficzne ;P

Mapka nie jest z?a, ja bym w niekt?rych miejscach pousuwa? optional bordera, bo za bardzo rzuca si? w oczy powtarzalna teksturka. Mia?e? pomys? a wykonanie te? nie jest najgorsze ;]
pozytywnie

Dalsze screeny:
Bagna:
48679160.png

Dom i g?ra:
64164494.png

Ma?a wyspa:
37059666.png

Prosz? komentowa?.
Pozdro.

1 - Nie wype?niaj ca?ej przestrzeni bagnem bo to wygl?da okropnie. Brak k?pek trawy co wygl?da brzydko, og??em strasznie zrobione.
2 - Chyba najlepiej ze wszystkiego, lecz i tak niezbyt dobrze. Nie r?b takich border?w od trawy tylko zwyk?e bordery od ska?, to wygl?da okropnie, tylko gdzieniegdzie dawaj takie bordery. Przyda?by si? ?wir.
3 - Zn?w s?aba praca. Kszta?t wyspy jest koszmarny, reszta ujdzie.
Spr?buj u?ywa? RAW Palette, bo tak to b?dziesz robi? przez kolejne 10 lat takie mapy ;>
R?b dalej mo?e si? co? polepszy ;>

Og?lnie nie jest ?le, nie podoba mi si? kszta?t tej pierwszej wyspy, poza tym ten "wysoki" border trawy nie pasuje do skalnego pod?o?a.
Bagno totalnie mi si? nie podoba- brak ?d?be? trawy, trawa na trawie (ten wysoki boder), dodatkowo te czerwone drzewa w og?le nie pasuj? do niczego.
Dom i g?ra s? poprawne, tylko tak jak m?wi?em, ta trawa na skale nie wygl?da najlepiej.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry