• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[MuhaziR] Galery

Status
Zamknięty.

MuhaziR

Active User
Liczba reakcji
3
Witam wszystkich!
Tu b?d? umieszczac swoje prace mapperskie.
A wi?c zaczynam:

Na razie tylko 2 ss'y ale ci?gle b?d? dodawa?.
Zapraszam do komentowania.

Notka moderatorska:
Przy zak?adaniu galerii trzeba doda? min. 3 zdj?cia

Odp: [MuhaziR] Galery

Podoba mi si? tw?j styl i wykonanie te? niczego sobie wida?, ?e jeste? dobry w tym lecz na poczat?k stawiam 9/10 poniewa? nie jest to a? pro lecz idziesz w dobr? stron? oby tak dalej :)

Prace nie najgorsze lecz dobre te? nie s?, na pierwszym zdj?ciu kszta?t g?ry troch? s?aby, te domki te? tu jako? nie pasuj?, natura ujdzie lecz te? nic specjalnego tutaj nie wida?.
Na zdj?ciu drugim, troch? zbyt chaotycznie pomiesza?e? te groundy, bagna, tiquanda, trawa elficka, b?oto, natura znowu nie za specjalna. Tak og?lnie praca ujdzie. Jest du?o detali, starasz si? tworzy? co? kreatywnego lecz do ko?ca ci to jeszcze nie wychodzi. Og?lna ocena za prace 6/10.

Bardzo ?adne Prace :D

Natura u ciebie to chyba sama przyjemno?? , sam jestem mapperem i nie umiem tak robi? xD Domki s? wporzo , g?ry te? ;] .

Ocena 1 ss : 9/10
Ocena 2 ss : 10/10
Ca?kowita Ocena Pracy : 9.5/10

Powodzenia w dalszym mapperowaniu :D
Pozdrawiam
LordTibia

Kolejne prace, mo?e nie najlepsze ale zawsze co?:

Dzi?ki za oceny ;).

Najnowsza praca do?? pomys?owa, lecz wykonanie mi si? nie podoba, na pierwszym zdj?ciu wida? wiele r??nych ground?w, trawa totalnie nie pasuj?, reszta nie za ?adnie wykonana. Na zdj?ciu drugim troch? monotonie to wygl?da, lecz a? tak ?le nie jest. Dwa ostatnie screeny tak jak w drugim, wida? ?e stara?e? si? tworzy? jakie? ?adne kszta?ty border?w nie kt?re s? do?? ?adne lecz reszta troch? brzydka. Og?lna ocena za prace 7/10.

Kolejne prace:
Podziemia, nic nadzwyczajnego ;/.

Bagna:

Nie zastanawiaj si?, KOM?TUJ!!

Nowe prace za specjalne nie s?, w podziemiach nie podobaj? mi si? bordery trawy, zbytnio nie pasuj? do podziemi, kwiatki te? tu nie le??, og?lnie nic specjalnego tutaj nie przedstawi?e?. Praca druga r?wnie? nie za specjalnie wygl?da, trawa tiquandy i trawa elficka nie za specjalna, og?lnie brak tu jakiego? ?adu. Og?lna ocena 5/10.

Dok?adnie, jak wspomnia? wy?ej Blackq co do pracy pierwszej, nie pasuje tam trawa oraz kwiatki. Poczytaj troch? poradnik?w autorstwa w?a?nie Balckq co do podziemi, a na pewno b?dziesz to robi? z du?o lepszym efektem. Co do pracy drugiej, ?rednio mam zastrze?enia, jedyne co nie pasuje to ta trawa z tiquandy. Popracuj nad efektywno?ci? jeszcze.
Ocena to :6/10.

Regards,
Korzonek.

Kolejny ss ;):

Ps. Prosze nie oceniac tylko ostatnich prac

#down
Poczyta? poradniki taak? Wyobra? sobie ze przeczyta?em poradnik Blackq'a i robi?em na jego podobie?stwo i co? takiego mi wysz?o ;>.
Ps. Nie specjalizuje si? w podziemiach ; (.

Ostatnia edycja:

Praca ostatnia jest taka sobie, za ma?o urozmaicona.M?wi?c po prostu praca ta zosta?a robiona na po?piech, dlatego takie s? efekty.Radz? nie stosowa? autobordera, poniewa? robi?c nim robisz z?e bordery itp.. Polecam Ci aby? poczyta? kolejne poradniki i wtedy wstawia? jak?? ciekaw? prac?.Na obecn? chwil? radz? popracowa? nad t? mapk?.
Czekam na kolejne prace.

bump
bump
bump
bump
Na razie brak prac z powodu braku dost?pu do map editora.
#edit
Nie udost?pniam prac bo robi? z nich map? do gry ;D.

Ostatnia edycja:

Podoba mi si?,ja to widz? jako jakie? domki Gurali,praca ?adna,przejrzysta,wida? ?e u?ywasz palety RAW,du?o szczeg???w,nie widz? kwadrat?w tak jak na niekt?rych pracach.
Mapa wywar?a na mnie dobre wra?enie i je?eli mo?esz bardzo prosz? o link do speedyshare do pobrania tego dzie?a.Og?lna ocena to 10/10

Ostatnio zauwa?y?em, ?e bardzo du?o Twoich komentarzy to tylko oczernianie i wytykanie b??d?w, a tak na prawd? Twoje mapy nie s? zachwycaj?ce, bordery wygl?daj? ?a?o?nie. Sama konstrukcja nie wygl?da za ciekawie, nie ma niczego na czym mog?o by spocz?? oko, a na widok mapy u?miechn?? si? i powiedzie? pod nosem: "Zajebiste". Co do podziemi - bardzo nudne, bordery te? s?abe, praktycznie zero urozmaice?, kt?re nada?yby jaki? sens mapce. W bagnach nawali?e? za du?o kwiatk?w - niepotrzebnie. Jedyne co mog? teraz uczyni? to wyzwa? Ci? na pojedynek :)

#up
Huahua! Oczernianie? Kogo ja oczerni?em? Wytykanie b??d?w, tak wytykam b??dy aby pokaza? ludziom co ?le robi? i to poprawiali. Pojedynek mia? by? ale si? zacz??e? sra? i go odwo?a?e? ; ). Moje mapy s? s?abe? To ty co? tam pr?bujesz zrobi? ale ci nie wychodzi. ; D

Ostatnia edycja:

REfrESh!!

Kuwa gdzie s? komentarze!!??

Ostatnia edycja:

Za?miecona oaza:

bump
bump
bump
bump
bump