• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Mr.Virus]Galeria

Status
Zamknięty.

MrVirus

User
Liczba reakcji
1
Witam
W tym temacie poka?? swoje prace :
beztytuu2hb.png

beztytuuoom.png

beztytuu2av.png

beztytuu1wv.png

beztytuu12il.png

@Down:

Nie ka?demu musi si? podoba? ;}

Odp: [Mr.Virus]Galeria

Kszta?t wyspy na mini mapie okropny.
Je?li chodzi o mapy totalny spam. Nie da si? tego ogl?da?. ?wiru do przesady i detali na budowlach. Og??em jak dla mnie do dupy. Na pewno sta? Ci? na wi?cej ;p

@up No niestety tak jest ;D Ale m?wi? Ci zmniejsz liczb? detali o po?ow?. btw. wodospad zajebisty ;p

Ostatnia edycja:

Mi si? bardzo podoba. Jak zwykle masz bardzo ciekawe pomys?y na wykonanie, lecz detalizacja nie jest za ?adna, ale c?? ;D

qtach To zr?b podobne z tyloma detalami i tak pi?knymi wodospadzikami o ile w po?owie si? nie wkurzysz ?e si? gubisz.
Mi si? podoba ze wzgl?du na to i? lubi? mapy gdzie jest na wrzucane wszystkiego pe?no. Wole du?o ro?linno?ci ni? korytarz z 5 dl'ami na klat?.
8/10

O i tu pan up ma racj? bo jest z tym problem :}

Syldock Jak ju? by mi przysz?o robi? elfy nie na?ladowa?bym nikogo tylko wymy?li?bym w?asny styl. A je?li chodzi o wodospad to ?aden problem ;d

Ostatnia edycja:

Qtach twierdzisz ?e ja od kogo? ten styl skopiowa?em to jest w 100 % mojej roboty i mojego pomys?u !!!

Wyglad mapy dziwny, lecz ciekawa kompozycja.Jakby? zmniejszyl ilosc detali na pewno wiekszej ilosci osob b sie to podobalo.

Wodospad wykona?e? prawid?owo i ?wietnie wygl?da, Budynki, mosty te? ok. Ale rzeczywi?cie zrobi?e? tam spory ?mietnik, zbyt du?o tam wszystkiego.
Czekam na nast?pne prace
Ocena: 7/10

Status
Zamknięty.
Do góry