• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mp3 kupi? ?

Status
Zamknięty.

Lajfi

Active User
Liczba reakcji
3
Witam !
Zamierzam kupi? tani? mp3 (mp4 mo?e by? te? ) z allegro . Narazie znalaz?em

co my?licie o tym ? Jak z?a to podajcie inne linki z allegro

Pozdrawiam Ventro

P.S Z?y dzia? ? To prosze o przenisienie do dobrego :)

Odp: Mp3 kupi? ?

Masz jakikolwiek telefon ktory obsluguje mp3 i ma mozliwosc wrzucanie karty micro sd?
Jesli tak to bym nie kupowal mp3 osobnej bo to nie ma sensu.
Karte kupujesz i z telefonu sluchasz. Jest to o tyle wygodniejsze, ze nie musisz nosic 2 sprzetow osobnych. Z czego jeden jest tylko do sluchania muzyki, chcociaz i tak z telefonu mozesz sluchac...
Ja bym nie kupowal mp3, zadnej. Ale skoro juz chcesz kupic to ja ci raczej nie pomoge bo nie wiem nawet co mozna w takich mp3 porownywac... Wszystko jest w sumie bez znaczenia...

Masz jakikolwiek telefon ktory obsluguje mp3 i ma mozliwosc wrzucanie karty micro sd?
Jesli tak to bym nie kupowal mp3 osobnej bo to nie ma sensu.
Karte kupujesz i z telefonu sluchasz. Jest to o tyle wygodniejsze, ze nie musisz nosic 2 sprzetow osobnych. Z czego jeden jest tylko do sluchania muzyki, chcociaz i tak z telefonu mozesz sluchac...
Ja bym nie kupowal mp3, zadnej. Ale skoro juz chcesz kupic to ja ci raczej nie pomoge bo nie wiem nawet co mozna w takich mp3 porownywac... Wszystko jest w sumie bez znaczenia...

Na telefonie jako?? d?wi?ku jest du?o gorsza (chyba, ?e masz iphona, lub innego high-endowego fona).

Co do linku, kt?ry poda?e? - taka cena raczej powinna by? przestrog?, bo to na 100% jaki? bubel.

Fajny IPod ale szczeze to bym go niekupi?.
Nielepiej troche zaoszczedzic i kupic sobie fona z otwarzaniem mp4.

a podacie jaki? link do taniej i dobrej mp3 ??z allegroo

Status
Zamknięty.
Do góry