• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Most w G?rach

Status
Zamknięty.

Cyanmon

Advanced User
Liczba reakcji
10
Witam dzisiaj jak i wczoraj robi?em map? na wz?r "Akwedukt" ale zboczy?em troch? z tematu. Doda?em kilka ?wie?ych pomys??w i oto moje "dziecko".

screensho_xnqeaq.png

screensho_xnqeqn.png

screensho_xnqqpx.png

screensho_xnqqpe.png

Nie baczcie na puste miejsca... chodzi?o mi o "pi?kno" samego centrum mapy.

By Cyanmon

Odp: Most w G?rach

Na pierwszy rzut oka wydaje si? ?e kolejny raz to samo - ciekawy, ale jak?e popularny ostatnio most ??cz?cy dwie g?ry.
Ale kiedy zobaczy?em 2 screen musz? przyzna? - czego? takiego jeszcze nie widzia?em. Bardzo fajne rozwi?zanie ;)
Og?lnie mapka bardzo starannie wykonana, ciekawa, du?o detali i rozwi?za?.
8/10.

Je?li o mnie chodz to powiem ?e most jest fajny lecz bez tej "natury" ten most niewygl?da najlepiej. Nast?pnym razem pododawaj wi?cej ro?lin bo wed?ug mnie tak mapa wygl?da o wiele lepiej.Moja ocena: 9/10

Od?wie?am !
Komentowa?...​

Notka moderatorska:
Od?wie?amy 24h po ostatnim po?cie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mi si? bardzo podoba daje 10/10. Mam dla Ciebie pytanie czy m?g?by? mi przes?a? te miejsc?wk? ?? Dam ci reputa.

Od?wie?am !
Komentowa?...​

Pomys? mo?e i by? dobry, tylko wykonanie do kitu. Na g?rach u?y?e? zbyt wielu rodzai pod?o?a. Psuje to ca?y efekt. Wida?, ?e wszystko robisz auto borderem i? ?wirek jest tak brzydki, ?e a? sie patrze? odechciewa.

Og??em to : 5/10

no wiec tak:
- wszystko ladne
- szczegoly sa i to mi sie podoba
- most nie moglby byc realny.. xD taka konstrukcja z drewna dlugo nie postoi ale pamietajmy ze to tylko gra

9/10

Status
Zamknięty.
Do góry