• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Morrigan OTS Thread

Status
Zamknięty.
Odp: Morrigan OTS Thread

Prosz? wbija? na ots'sa i dopom?c gildie Columbian Cartel bo z Protectore nie mamu ?adnych szans. Dam 10 cc za wst?pienie. A ots jest pod tibie 8.42

Ja moge tu pograc tylko powiedzcie mi czy wy tu jeszcze gracie i jaka profe zrobic ja sie dostosuje

Kto wie dlaczego ots nie dzia?a ?. Czy?by nie b?dzie dzia?a? ??

czemu ots morrigan.mine.un nie dzia?a ??????? :(:(:( od wczoraj nie moge sie zalogowa? na niego :((( wie ktos moze co jest grane?? :((

wyskakuje mi b?ad 10060 jak sie chce zalogowac normalna tibia chodzi tylko to nie:(((( prosze o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam ..

Fenix Ass Pal -ots -129 RP ;] ;]

No No, ?adnie wam idzie z Lvlami ;-).
Oby tak dalej, planujesz mo?e frezz robic tam Eventy?
By? mo?e z wami pogram jak Nelana mi si? znudzi.
Czekam na nowe screeny ;)

levele sie szybko wbija i jest ok tyle ze juz na tym serwie morrigan.mine.nu nie da sie grac bo jest wylaczony !!!! ;( ;( od 2 dni nie moge sie zalogowac :( bede chyba musial nowego ots-a zagrac ....

wie ktos jaka jest przyczyna tego serwa????

pozdrawiam

Prawdopodobnie admin ma na ots'sa wyjebane i z powodu ma?ej ilo?ci graczy wy??czy? serwer. Ale Szczerze powiem to nie co si? sta?o. Ja przewiduje czarny scenariusz lecz miejmy nadzieje ?e ots zostanie w??czony. : [

Prawdopodobnie admin ma na ots'sa wyjebane i z powodu ma?ej ilo?ci graczy wy??czy? serwer. Ale Szczerze powiem to nie co si? sta?o. Ja przewiduje czarny scenariusz lecz miejmy nadzieje ?e ots zostanie w??czony. : [
nie masz sie czego obawiac. z tajnych zrodel wiem ze aktualnie sa prowadzone prace nad mapa robiona od zera. ale czy nazwa ots bedzie ta sam trzeba samego admina zapytac

nie masz sie czego obawiac. z tajnych zrodel wiem ze aktualnie sa prowadzone prace nad mapa robiona od zera. ale czy nazwa ots bedzie ta sam trzeba samego admina zapytac

Bullshit, wiem jak wygl?da na otsie wasza praca, przek?adacie wszystko i dziwicie si?, ?e gra 5 os?b ; )

Status
Zamknięty.
Do góry