• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Prace

Status
Zamknięty.

Kubasoba

Advanced User
Liczba reakcji
3
Jestem amatorem, ale chcia?bym zacz?? mapperowa? dla ots?w ;]

b7d.png

rju.png

---Aktualizacja---

Uploaded with

Uploaded with
bri3.png

Notka moderatorska:
10. Obcinaj screeny tak, aby znajdowa?a si? na nich tylko mapa. Nie chcemy ogl?da? pask?w startu, ramek okien itp. W wykonywaniu screen?w w RME mo?e pom?c ten temat.

Odp: Moje Prace

Ahoj!
Witamy kolejnego mappera w naszych skromnych progach!
A wi?? tak:
1 ,
2
3

Czekam na poprawki twoich map. Pozdrawiam Fluos

Upadek moralny, dzida cygana na tulipana.

Notka moderatorska:
9. Posty umieszczane w tematach powinny zawiera? warto?ciowe opinie na temat danej pracy. Posty typu "?wietna mapa 10/10" itp. b?d? nagradzane ostrze?eniem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

jak juz mowa o cyganach. gdzie jest moj rower?

ostatnia praca syf, a reszta ujdzie

Notka moderatorska:
9. Posty umieszczane w tematach powinny zawiera? warto?ciowe opinie na temat danej pracy. Posty typu "?wietna mapa 10/10" itp. b?d? nagradzane ostrze?eniem.

Dzi?ki za opinie;]

Notka moderatorska:
12. Posty osoby, kt?ra za?o?y?a temat musz? by? warto?ciowe lub uzasadnione(poza od?wie?eniem tematu), wszystkie posty na zasadzie "Dzi?ki", "nie zgadzam si?" b?d? nagradzane ostrze?eniem/upomnieniem.

Widz? ,?e moderator dzia?a jak nale?y. szkoda gadac...
Co do prac
S?abe straszna amatorka zero detali screeny robione od hoy'a .
Od hoya nie do ci?gni?? w rogach za du?o AB u?ywasz zero kreatywno?ci.
R?b ma?e prace a b?d? Ci lepiej wychodzi?. Po jaki Hoy ,a? tak rozbudowujesz te tereny ,?e potem nie masz pomys?u co tam dac.
Ma?e jest pi?kne.

Co do @UP, zgadzam si? w 100%
Sam zaczynam od ma?ych teren?w i probuje je rozwijac jak najbardziej, proboj robic na RAW Pallete, mimo nawet jakbys robil prace ma?a a godzinami, to prace beda lepsze niz wielke a w 10min na odpierdol. ;)

MOja Nast?pna praca ;D
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/593/l8c.png/]
l8c.png
[/URL]

dalej tak samo, probuj robic na RAW PALLETE a nie pchac jak najwiecej sie na na mape. spojrz sam jak to wyglada...

No, no!
Tutaj ju? masz spor? r?znice ni? te inne tereny, ale spr?buj dawa? wi?cej szczeg???w by pasowa?y do otoczenia, bo te drewa pod ziemi? to dno. :)

1Drzewa w podziemi ? To nie estetyczne.
2Klimat D?ungli? Nieee.

Ale widz? i? u?ywasz coraz mniej AB.
Pozdrawiam
Fluos!

Okej dzi?ki za rady ju? nie b?de w podziemiach dawa? takich rzeczy ;p

Mappuj ci?gle, a skill przyjdzie z czasem, zapraszam r?wnie? do mnie :)
Codzinnie nowe screeny :) :

Okej dzi?ki za rady ju? nie b?de w podziemiach dawa? takich rzeczy ;p

Boshhe... Przecie? Ty sam powiniene? wiedzie? ,?e to nie ma prawa bytu. By?e? kiedy? w jakie? kopalni ze szko?? etc? widzia?e? tam drzewa? pewnie nie . xdd..
We? zr?b co? co jest naturalne tzn ska?k? wodospad du?o zieleni daj detali odpowiednich do tego miejsca nie ograniczaj sie tylko do jednych zabawek.
I powt?rz? Ci jeszcze raz we? si? za ma?e prace.. Dlaczego robisz takie du?o? nie do?? ,?e CI to po prostu nie wychodzi to jeszcze psujesz klimat prac kt?re sam robisz.

No wiesz ja si? tez wzoruje i na nie kt?rych ots s? drzewa to sory.

---Aktualizacja---

I jak ma?e prace ca?y czas bede robi? to nigdy si? nie naucze du?ych prac wi?c wiesz.

Jedyna rada ode mnie:
Ma?e jest pi?kne.
R?b mniejsze prace, mniejsze budynki, bo masz zbyt du?o wolnego miejsca niezagospodarowanego. Zr?b co? ma?ego i dok?adnego.
Qermo dobrze m?wi po co pchasz si? w tak wielkie przestrzenie ? przecie? nie jeste? ?adnym zaawansowanym mapperem dopiero zaczynasz raczkowa? a Ty m?wisz

I jak ma?e prace ca?y czas bede robi? to nigdy si? nie naucze du?ych prac wi?c wiesz.
We? mi t? odpowied? uzasadnij ?

Hmm bo jak ca?y czas ma?e b?de robi? to du?ych nigdy si? nie naucze.

Status
Zamknięty.
Do góry