• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Pierwsze Jaskinie!

Status
Zamknięty.

Fishoo

New User
Liczba reakcji
0
Siema ;)
Chcialbym przedstawi? moje pierwsze prace. My?le, ?a sie komu? spodoba :)
M?wcie co jest ?le, bo jestem w tym nowy! Hihi... :lol:
Oto one:

Uploaded with

Uploaded with
Tu ju? troche z innej beczki :D

Uploaded with
A tu ju? lekko przesadzi?em: Heh! xD

Uploaded with
Komentujcie! :hah:

Odp: Moje Pierwsze Jaskinie!

Z?y format zdj?? - bo widoku zdaj? si?, ?e to jest jpg. Nie polecam takiego formatu, obrazki zapisuj w png, zachowuj? jako?? obrazka, a tylko troch? wi?cej wa?y.
Wida? ?e dopiero zaczynasz - wi?c dam ci pocz?tkowe rady - zaokr?glaj wszystko, ?eby nic na mapie nie by?o kwadratowe. Nie dawaj a? tyle dodatk?w na map?, co za du?o to nie zdrowo.​

Bardzo fajne ale 2 ostatnie foty mi si? nie podobaj? za bardzo,w ostatniej za du?o syfu a w przed ostatniej za ma?o miejsca.

Moje propo dla ciebie to spr?bowanie zrobienie mapki pod exp dla graczy bo wizualno?? nie liczy si? najbardziej bo mo?e co? by? pi?kne ale nie do expienia rozumiesz bo te fotki tak ?rednio mi na exp pasuj?.

Jest ok ale mog?o by? lepiej.

Pozdrawiam Eztaz

Prace do dupy, wszystko jechane autoborderem i w palecie doddad na odwal, porozrzuca?e? wszystko byle jak...
Du?o rzeczy nie pasuje do siebie, nie podoba mi si? tw?j styl.

Pozatym screeny ?le zrobione.

Za du?o szczeg???w doda?e?. Robione chaotycznie. Nie podoba mi si? to. Popracuj nad itemkami na ziemi i na ?cianach. Paj?czyny nie pasuj? do tych ko?ci. Za bardzo rozrzucasz.
Popraw to to zawitam zn?w i oceni?.

za du?o ?mieci nawalone, no i sporo do siebie nie pasuje i trochce kwadratowo..
ale jak na twoje pierwsze prace to nie jest a? tak zle. ;>

Prace nawet mi si? podobaj?, tylko nie mog? zrozumie? jednego: sk?d ci si? wzi??o pomara?czowe drzewo pod ziemi??

Jak na pierwsza map? w ?yciu to mog?o by by?,ale tak nie jest zapewne.
i jak zwykle tradycyjnie rme.
Moje Uwagi:
-Nawali?e? co si? da?o
-Na 4 ss'ie zrobi?e? jaki? dom/pok?j do kt?rego by si? nie da?o wej?? gdyby by? na jakim? ots'ie
-Drzewo z kt?rego spadaj? pomara?cze? Pod ziemi? ?
-Zielona trawa,pasuj?ca do jungli a nie podziemi

#up
Sama prawda
ja jak bym mial oceniac bylo by 4/10

Nie czyta?em wcze?niejszych post?w ale powiem Ci tak, ?e mieszasz za du?o styl?w... jak robisz jaskinie w klimacie jungle to dodawaj tylko takie dekoracje, kamyczki, ziemie.

4/10 - r?b dalej!

Ehh tragedia jak dla mnie nic do siebie nie pasuje, brak jakiegokolwiek porz?dnego mieszania ground?w, brak ciekawych urozmaice? nowych rozwi?za? u?ywania niekt?rych element?w. Jak na pierwszy raz nie jest a? tak tragicznie. SS 2 gdyby nie te kamienie i zamiast czerwonych by?by zielone kryszta?y + dobre mieszanie ground?w by?by zajebisty;d No nic pracuj dalej 5/10 - ze wzgl?du, ?e to pierwszy raz.

Uno, to ?le zrobione screeny. Masz na forum poradniczek, jak je zrobi?, ?eby by?y dobre. Jak ju? Krzychu napisa?, wszystko zrobione autoborderem, porozrzucane na pa??, byle by tylko by?o. Poczytaj poradniki, poogl?daj prace innych, ?wicz, a mo?e b?d? z ciebie ludzie. Ave

No to tak... Jak na pierwsz? jaskinie to jest dobrze tylko, ?e ten auto border wkurza... Troch? za du?o nawalonych element?w typu: kryszta?y i du?o innych rzeczy... Podoba mi si? natomiast szkielet dinozaura w 2 SS ;) Trenuj i jeszcze raz trenuj bo to napewno nie zaszkodzi ^.^.

Ocena: 3/10.

S?abe te prace ile tego nawali?e? w og?le to nic tu niema ciekawego popracuj nad itemami
bo to co wybra?e? do tego jest banalne moja ocena to
3/10

Je?eli robisz map? w Auto Borderze, staraj si? nie pokazywa? czarnych wyko?cze?, brzydko to wygl?da kijowo ogl?da si? mapk?. Og?lnie nie jest ?le, lecz te Wodo Ro?la - w Ziemi? Nie pasuj?. Za du?o nawalone, powodzenia ci ?ycz? bo idziesz w dobr? stron?.

Jak na 1 raz nawet dobrze tylko moje uwagi :

-wszystko na kupie
-3ss te wypukulosci nie pasuja na gurach

Zalety
-Najbardziej podoba mi sie 1 ss chociaz 2 nie jest niczego subie ale wszyskiego na kupe narzucane :D

Ocena

6/10

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry