• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Miasto

Status
Zamknięty.

PicWick

Advanced User
Liczba reakcji
8
Witam. Chcialbym przedstawic kilka ss'ow z miasta ktorego robie. Oto one:

Odp: Moje Miasto

Mapka na prawd? na bardzo wysokim poziomie, lecz w niekt?rych miejscach nie podoba mi si? prostota pomys?u. Og?lnie mapa ?wietna jak napisa?em wcze?niej - wysoki poziom, s? detale, dobrze ufortyfikowane jest to miasto z tego co widz?... :>
Jak dla mnie 9/10, mappuj dalej kolego. :)

Btw. nie jeste? zainteresowany tworzeniem map dla Asterion World? PW :)

Mapki ciekawe jak na miasto lecz kilka rzeczy ju? nieraz widzia?em, opr?cz tego, ?e trawa nie ro?nie na dachach to mapa jest zrobiona dobrze 8/10.

Dziekuje wszystkim za komentarze. Co do tej trawy to jest element do questu ta trawa odr??nia ten domek od innych.
Tutaj ss z jednego z 5 rynkow moze maly ale wiekszy mi nie jest potrzebny.

Rynek ?adnie zrobiony, mapa pomys?owa, dodatki, ?adnie wykonane bordery, depo wej?cie alla Carlin (Nie lubi? Carlin :P)

Bardzo mi si? podoba ten port (czy co to jest).

Ocena: 9/10

Miasto Bardzo ?adnie zrobione . Detale umieszczone rozs?dnie i nie masowo moja ocena 9/10:up::up:

Nawet Fajna mapka :D Daje 8/10 mozesz bardziej j? dopracowa?! Uwierz ;]

S? jednak rzeczy, kt?re si? nawet fizjologom nie ?ni?y.O.o Jak to mawia Pa?dzioch. Szczeg?lnie spodoba?o mi si? to miejsce z ?aweczk? i kamieniem z kt?rego ciurkiem leci woda.;) Nie wiem czemu, ale to miasto przypomina mi jak?? mie?cin? z W?adcy Pier?cieni.O.o Oby tak dalej !!!
--------|
9.5/10 ||-------)
--------|

Prace ida pelna para nie obijam sie a oto dowod moich staran:

Dlaczego nikt nie kometuje,niewiem moze nie podobaja sie moje prace ale niewazne.Te prace ktore tu ogladacie i "tak dzielnie kometujecie" bedzie mozna zobaczyc w PROJEKCJE TATALION OSTATNI BASTION. Ja jako maper staramsie zachowac magiczny,grywalnyiestetyczny klimat. Ten temat jest po to zeby ktos kto sie natym zna mogl wytknac bledy jakie zostaly popelnione w mapie. Dziekuje i pozdrawiam.

bardzo ladnie! Jestes dobrym mapperem!
Bardzo pomys?owo.
9/10
Powodzenia
Pozdro MisQ :>

M?wisz ?e to jest do projektu ots'a ? I to wszystko sam robisz ; o ? ;d

Mapa ?adna, detale itp. Wida? ?e nie jeste? pocz?tkuj?cym ;d
9.8/10

Pozdrawiam,
NeOx13

Moze ktos cos napisze. Jak cos to moge komus ta mapke odsprzedac za postac na rl ;p

Mapy bardzo ?adnie wykonane.
A co do ich zakupu, to nie chce ich, bo OTSa mie? nie mog? z powodu braku global IP, a poza tym my?l?, ?e niepowiniene? sprzedawa? map w ten spos?b...
Lepiej pracuj, a mapy wtedy daj, gdy kto? zaoferuje ci za nie GMa na przyk?ad.
Taka moja rada.
Pzdr.

Piekna mapka ;) gdzie znajde takie male mayczki w rme? i te kepki trawy? (wiem ze glupie pytania ale dopiero zaczynam :)

Mapki ciekawe jak na miasto lecz kilka rzeczy ju? nieraz widzia?em, opr?cz tego, ?e trawa nie ro?nie na dachach to mapa jest zrobiona dobrze 8/10.
Rozejrzyj si? po ?wiecie, cz?owieku. A jak to jest zbyt trudne, to zerknij do internetu.
;
;
;
.

@topic
Podoba mi si?. ^^ Szczeg??y, ?adnie dopracowane. Dba?o?? o detale mnie urzek?a. No i ciekawa architektura samego miasta, nie tylko uliczki i par? kwadratowych dom?w. Jak sko?czysz, koniecznie poka? ca?o??. :)

Notka moderatorska:
No tak cz?owiek wyjdzie na miasto i wsz?dzie wida? yap?

Notka moderatorska:
Powiedzia?e?, ?e trawa nie ro?nie na dachach, a ja ci udowodni?am, ?e ro?nie. Pog?d? si? z tym. ;*

Ostatnia edycja:

no kolego napracowa?e? siie boskie to jest sam bym chcia? by? takim mapperem !
oczywi?cie ocena 10/10
Pozdrawiam
Ador

Status
Zamknięty.
Do góry