• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Praca "Most w g?rach"

Status
Zamknięty.

ELo0n

No to cyk.
Liczba reakcji
42
Przedstawiam wam moj? prac? kt?r? wykona?em z nud?w ; o

Oceniajcie ;)
xd_sxhppw.png

Odp: Moja Praca "Most w g?rach"

Praca nawet ?adna, ale nie podoba mi si? to w jaki spos?b zrobi?e? tego screena, pami?taj, ?e zanim zrobisz ss'a wci?nij ctrl+k??ko myszki, wtedy map edytor dostosuje odleg?o?c i jako?c ss'a bedzie super.

Co do pracy to podoba mi si? wygl?d g?r i to w jaki spos?b mieszasz bordery, chociaz tu m?g?by? sie jeszcze bardziej postarac.
Pozatym jest nawet ok, ale brakuje mi jeszcze szczeg???w.

@Krzysieq
Co do tego ctrl + k??ko myszki to nawet o tym nie wiedzia?em :D
B?d? wiedzia? na przysz?o?? ;P

Czekam na dalsze komenty i oceny

Fajowo i na temat ^^ Licze na wiecej takich twoich prac :P

Nom podobaj? mi si? twoje g?ry ;]
Ciekawie to zrobi?e? .
Ale co do samej ziemi(trawy) ma?o szczeg???w .
popraw trawk? i b?dzie git ;]

Te g?ry s? jakie? dziwnie dziwne, mnie si? nie podobaj?. Zbyt prosto zrobione, brak ground?w na nich itd. Poszed?e? na ?atwizn? i to mi si? nie podoba. Mapa og?lnie jest strasznie pusta, a to nie jest most tylko raczej k?adka ;p Na przysz?o?? mapy r?b porz?dnie i nie patrz na zegarek.

Sorry, ale ta mapa jest r?wna zeru.

Wida? praca za du?a czasu nie zabra?a, aby j? zrobi?.
Jednak mi si? podoba i podoba?a by mi si? na jakim? ots'ie RPG. B??d?w nie widze 9,5/10

Po pierwsze przestudiuj poni?szy poradnik dotycz?cy robienia poprawnych zdj??.

Mapa nie powala, zwyk?y mostek bez jaki? przepi?knych urozmaice? i po??cze?. Wszystko by?o wa?kowane po setki razy.

Szczerze m?wi?c to mog?e? wspomnie? na jakim zaawansowaniu Mapperstwa jeste? . Bo je?li to twoje pierwsze prace to gratuluje !!! No ale je?li mapperujesz ju? od pewnego czasu , albo jeste? na wy?szym poziomie to naprawd? do bani , poniewaz nie ma tutaj jaki? cudownych urozmaice? , detali . Poprostu nazwa?bym to " zwyk?y , nie zadziwiaj?cy niczym - most w g?rach " Pracuj dalej :)
Pozdrawiam !

@up
No mappuje ju? troch?, a t? mapke zrobi?em w pare minutek, poniewa? mi si? nudzi?o ;P
Chcia?em zobaczy? opinie u?ytkownik?w co do tej pracy, poniewa? mo?e j? wykorzystam ; )

Status
Zamknięty.
Do góry