• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

moja pierwsza praca

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
2
Witam chcia?bym podzieli? sie z wami moj? pierwsz? praca w RME. Z racji takiej ze jest to moja pierwsza praca licze na wasze podpowiedzi i uwagi :)

oXTnD.jpg

Ypknb.png

Odp: moja pierwsza praca

Jak dla mnie ta ?ciana troch? kwadratowa i co to ma by? ko?a m?y?skie w podziemiach???
Og??em mapka nie najgorsza.

Tooo many monsters i ko?a m?ynowe w podziemiach?. Popraw to i mapka b?dzie spoko

7/10 (za m?yn w podziemiach)

potworkow moze byc nawet co kilka kratek ;] to nie ma znaczenia. ale ten m?yn te przedmioty w wodzie nie pasuja. rowniez odpada trawa kryszta?y paj?czyny te beczki i wiele innych ale nie chce mi sie wymienia? :P og?lnie powiem ?e bardzo s?abo. Proponuje poogl?da? prace innych u?ytkownik?w najlepiej tych ?redniak?w. Moze co? si? od nich nauczysz.

Wida? autobroder, i za du?o jebiesz tych dodatk?w jak paj?czyny na ?cianie po co ich tyle tam albo beczek ? ale mapa nie najgorsza

Pierwsza mapa? No m?g? bym przyzna? racj?, ka?dy zaczynaj?c- bynajmniej tak mi si? wydaje, stawia na czystosc i na ilos? dodatk?w. Bynajmniej tak by?o ze mn?. Id? w tym kierunku, i taka ma?a rada, wy??cz auto border- literka "a" na klawiaturze, i ucz si? normalnie, potem b?d? wychodzi?y Ci o wiele fajniejsze efekty i po??czenia.

Wida?, ?e jest to Twoja pierwsza praca. Jest po pierwsze zbyt kwadratowa, a po drugie, nawali?e? zbyt wiele niepotrzebnych przedmiot?w.
Zach?cam do zapoznania si? z poradnikami, kt?re znajdziesz w dziale Artyku?y
Tutaj masz ma?y poradnik:

1. Zbyt kwadratowe
2. Ko?a m?y?skie w podziemiach
3. Za du?o dodatk?w
4. Ko?a m?y?skie i woda wchodz? na ?cian? xD

Fajne.
a ten sarkofag prowadzi w d???

Status
Zamknięty.