• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Pierwsza Praca!

Status
Zamknięty.
Odp: Moja Pierwsza Praca!

Ok s?ysz?c to posz?em p?akac przez 2 h:P Dobra nie mam talentu ko?cze z tym :D Gdyby?cie zobaczyli jakie itemki zrobi?em to by?cie sie posrali:D(Czyli z?e:D) Aha a rme mi niedzia?a niewiem dlaczego... Pokazuje folder docelowy z tibi? i nic :(

Nie! Nie ko?cz z tym. praca - na pierwszy raz nie jest za dobra, ale te? taka mega "z?a" nie jest.

Trzeba sie postara? , by zobaczy?, jak to sam Jezus robi? chleb.

Za rok, mo?e dwa, wyjdzie Ci dobra praca, lecz to du?o pracy :).
Ja si? ucz? ju? troch? mappowa?.

Ps RME nie dzia?a ? Mo?e masz folder docelowy, tam gdzie mia?e? globaln? tibi? ("rl Tibi?")? Jak tak, to ?ci?gnij now?, nie loguj si? na "reala" i zobacz czy dzia?a.

Edytuje swoj? wiadomo??:

U?ywaj wi?cej urozmaice?, wi?cej border?w, nie tylko trawa, ?ciana, drzewka

Ps Staraj si? to robi? - nie na szybko, mo?e by? wolno, ale dok?adnie

)()()()()(
Pozdrawiam,
Hurstus, kt?ry z przenaj?wi?tszych przegoni? 'umys?em', kt?ry nie wyda? ani grosza na religijne przypadki czerwonego demona.
Czyli kaszub.

Ostatnia edycja:

Zajmij si? lepiej czym innym a mapowaniem bo kompletnie Ci nie wychodzi!!!

Tragedia ! Takie prace to si? robi?o pod tibie 7.5 -,- w sumie to i wtedy grafa by?a lepsza. Idz do dzia?u poradnik?w i rozkmi? jak i co si? robi ! na poczatek zacznij od trawy , ziemi i sciezek

Jak na pocz?tkuj?cego mappera to dobrze ci wyszed?a mapa 2
Jestem pod wra?eniem poniewa? jest bardzo du?a r??nica mi?dzy map? 1 a 2
W 2 jednak jest kilka b??d?w np. nie ma wej?cia do tego domku :p

@UP
Ot?? Evon musze cie zaskoczyc :D Nie widzisz wej?cia? Ja Widze :> Aha a jak kto? m?wi? r?b w rme to ju? robie :P dzia?a ta 2 praca zosta?a zrobiona w rme ;)

Re---f-r-e-s-h-! Red bull doda ci skrzydel

Do?? prymitywna praca , strasznie "kwadratowa" , wiele element?w porozrzucanych , niepotrzebnych. Trenuj , bo trening czyni mistrza.

Nie jest ?le , ale ta pierwsza to pora?ka ... ta druga mi si? podoba , nie wiem czemu ale mi si? podoba . R?b wi?cej takich prac jak ta druga a zostaniesz profesjonalist? .

Witaj...
Nie b?d? ci? krytykowa? bo nie mam prawa :)
Sam nie potrafi? mappowa? ale sp?jrz do mojego tematu jak mnie zbluzgali ;D
ale poprawi?em prace, nie m?wi? ?e jest jaka? super, ale jak ja si? mog?em poprawi? to ty te? ;)
zajrzyj do tematu :P

A Tak w nawiasie to jak zrobic tak aby pisalo do mnie belus1 a do ciebie twoj nick ?:>

Ostatnia edycja:

A Tak w nawiasie to jak zrobic tak aby pisalo do mnie belus1 a do ciebie twoj nick ?:>

Status
Zamknięty.
Do góry