• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja pierwsza praca

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
2
Witam was bardzo oto moja pierwsza praca stary dom zmarlego szalonego maga

WLACZCIE WYOBRAZNIE I CZYTAJCIE!!!

Wiem ze na bardzo slabym poziomie ale wlaczcie wyobraznie widac ze w klatce robil jakies eksperymenty nad ludzi widac zmutowane szkielety.

Jest 5 grobow na bagnach ( ciala zostaly wrzucone do bagien i posypane ziemia) (Bagno jest plytkie ale rosplywa sie w wodzie i powli zwienksza sie poziom glembokosci wody.

Takze mozna widac flage piratow i mala ludz co oznacza ze mugl podruzowac na tej lodzi po mozach i oceanach.

I jeszcze widac ruzne runy kturych uzywal do eksperymentow.

Po jego smierci tylko zostal jego magiczny kapelusz i ruszczka od kturej plnie i elektryzuja sie te dwa (costam xD)

a teraz wylaczcie wyobraznie i grajcie dalej lolz!!

Odp: Moja pierwsza praca

No tak, w??czy?em wyobra?nie, podoba mi si?, pr?cz jednej rzeczy .
Ten kwadrat ( kwadratowa mapka ) :curse:
Ale tak poza tym to fajne ;p
6/10
Pozdrawiam,
Danioo

Wiem ale to moja pierwsza praca jestem nowicjuszem ucze sie i wiem zle wyglada z tym kwadratem ale i ak thx za 6 ;]

no dobra ten kawalek moze i jest spoko ale powiedz mi gdzie postwisz potwory skoro nie masz plomyczka takiego specjalnego ... ale pracaa nawet ladna 6/10 pzdr RusekKil

Kwadrat dobijaj?cy :P, chyba nie ma tu takiej rzeczy kt?ra by mi si? podoba?a :)
moja pierwsza praca by?a zdecydowanie lepsza, ale nie przejmuj si? nast?pnym razem b?dzie lepiej :)
4/10
Pozdrawiam
Draxy :)

kwadratowe to :curse:
staraj sie robic lepsze mapki bo z kwadratowymi z otsem nie startuj :o
ale tak og?lnie moja ocena 4/10 :huh:

Jeden wielki kwadrat! Nie ma szczeg???w, kamyczk?w,?mieci i nawet auto bordera Ci si? nie chcia?o w??czy? :( No ale to Twoja pierwsza praca,wi?c daje 4/10 bo pomys? by? fajny :p

pomys? fajny tylko jeden kawa?ek mi si? podoba daje ci za tom prace 5/10:p

no dobra ten kawalek moze i jest spoko ale powiedz mi gdzie postwisz potwory skoro nie masz plomyczka takiego specjalnego ... ale pracaa nawet ladna 6/10 pzdr RusekKil

To jest poprostu do oglondania a nie zeby mobki stawiac.... gdybym chcial to byl zrobil wienksza i bym postawil i w regulaminie pisze ze niemoze widac respaunow !

Gdyby nie ten kwadrat to nawet nawet....ale troch? to nierealne bo jakim cudem groby i reszta obiekt?w na bagnie utrzymuje si? na powierzchni,powinny zaton??.;)Jest tam te? par? rzeczy do kt?rych mo?na si? doczepi?,ale z uwagi ?e jeste? pocz?tkuj?cy to przymykam na to oko i daje Ci tak? oto ocen? 5/10.Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry