• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja natura gdzie sie nadaje?

Status
Zamknięty.

Tfoja Obsuga

Advanced User
Liczba reakcji
7
Witam wszystkich ogl?daj?cych ten temat, chcia? bym wam przedstawi? moj? natur?, oce?cie j? w skali od 1 do 10, i powiedzcie co jest ?le a co jest dobrze.

STARE:
123natura.png

NOWE:
naturka.png

Pozdrawiam!

Notka moderatorska:
Brak dw?ch wymaganych zdj??.
//Tfoja Obsuga poprawi?em z trzy na dwa bo w regulaminie wyra?nie napisane jest DWA ;p Pozdrawiam

2. W ka?dej galerii maperskiej musz? si? znale?? minimum 3 zdj?cia z wykonanych map, natomiast w ka?dym temacie z pracami minimalnie 2. Nieprzestrzeganie tego punktu regulaminu grozi upomnieniem lub ostrze?eniem. Poprawie (na dwa).

Odp: Moja natura gdzie sie nadaje?

Praca jest kiepska:/ musisz j? bardziej urozmaica? doda? wi?cej element?w i wtedy b?dzie dobrze. Ocena 4/10

Kolego juz na pierwszy rzut oka widac auto border.
Natura jest bardzo slaba. Rzuciles pare drzewek , krzakow , 1 rodzaju kamykow. Polecam Ci czytac poradniki Fluosa mianowicie lekcje 3, a nastepnie wrzucac kolejne zdjecia. Dodatkowo raportuje twoj post poniewaz nie wstawiles 2 zdjec.
5/10.

@up

co? gdzie ty widzisz auto border? takiej dr??ki auto borderem nie zrobisz... a drzew te? autem nie zrobilem...

@topic

nied?ugo dodam nowe prace...

Odpowied? na twoje pytanie brzmi:
Twoja natura nadaje si? do wyrzucenia.

Praca do dupy i wi?cej nie mam nic do powiedzenia.

Brak trzech wymaganych zdj??.

Fluos widz? ?e przeczyta?e? regulamin ze zrozumieniem xD
Brak wymaganych dw?ch zdj?? powinno by? :P

s?abe widzia?em to ju?, odgapi?e? prawie ca?? natur?.
Praca s?aba poka? twoje prawdziwe prace, po co masz siebie samego oszukiwa??
Ten border woko?o psuje wszystko
Notka moderatorska:
To by? raczej Fasii.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up
co? gdzie ty widzisz auto border? takiej dr??ki auto borderem nie zrobisz... a drzew te? autem nie zrobilem...
@topic
nied?ugo dodam nowe prace...

Haha, a te wyko?czenia do w ok?? pracy to nie jest autoborder? Tak sobie zrobi?e?, ?eby fajne by?o?

&topic

Praca og?lnie s?aba brak, kwiatk?w, urozmaice?. Polecam poczyta? poradniki z natury, a potem si? za to bra?. Pierwszy ss jest du?o gorszy od pierwszego, lecz drugi te? nie za dobry.
...Pozdrawiam Dark Magican​

Przecie? napisa?em ?e drugi ss jest o du?o lepszy, lecz i tak powiniene? przeczyta? jakie? poradniki.

Ostatnia edycja:

No nie jest to praca przepi?kna ale a? takiej tragedii na ma.

5.5/10

Proponuje tobie troszk? pokombinowa? zaszale? jakie? po?amane drzewa stara zniszczona chatka pustelnika pouk?adane drewno jaki? strumyczek wodospad po prostu po?wie? troszk? wi?cej czasu a na pewno sam b?dziesz zadowolony z efekt?w swojej pracy i inni b?d? j? ogl?da? z przyjemno?ci?.

Pozdrawiam Eztaz

@up wys?ucha?em cie i to co mi wysz?o:

abcwodospad.png

ten strumyczek co leci na samym dole to tam woda nie wylatuje tylko tam sie wodospad zdeza i wlatuje w gory i potem wylatuje z nich

nie chcia?em dodawa? chaty bo to ma by? w ?rodku lasu, nie jakie? miasto ;p POZDRAWIAM

Ostatnia edycja:

No ?wietnie ju? o wiele lepiej niz poprzednio tak dalej trzymaj...xD
8/10

Im wi?cej robisz tym jeste? coraz lepszy pami?taj

Pozdrawiam Eztaz

1.Ta praca jst beznadziejna i nadaje si? do kosza, nawet nie op?aca sie zmienia? 1/10
2.Ju? lepiej, mog?a by si? nadawa? na jaki? park lub pole za miastem. 6/10
3Ten tw?j wodospad to katastrofa, je?li u?ywasz RME, to tam masz takie do robienia Auto Dodatk?w. 1/10

@up to m?j pierwszy wodospad i g?ry bez auto bordera ;pp nied?ugo editne ten post i dodam nowe prace! przeczytam poradniki jak zrobi? wodospad ;p

Wodospad totalnie Ci nie wyszed?, pope?ni?e? mas? detali, kt?rych unika? mapper. Musze si? wzi??? za porz?dny poradnik dot. wodospad?w.
Pozdrawiam!

Zgadzam si?, wodospad ci nie wyszed?, ale jak powiedzia? to doda nowe prace ;p Og?lnie to podobaj? mi sie twoje prace, s? dobre a szczeg?lnie ta nowa natura! Pozdrawiam i oceniam na 9/10!

@down coo? haha mi cie! tu wida? ?e nie ma auto bordera! g?ry? wida? ?e nie autoborder, lub poprostu nie odtworzy?y ci si? 2 ostatnie zdj?cia...

Ostatnia edycja:

Nie podoba mi si? twoja natura full auto border.Co do wodospadu - nie wyszed?.

Pierwsze prace nie zabardzo ale potem ten wodospad ?adnie 9/10.
Pozdrawiam Jak kolega powiedzia? Im wi?cej robisz tym jeste? coraz lepszy.Zgadzam si?

Status
Zamknięty.
Do góry