• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja druga praca

Status
Zamknięty.

daruw

Active User
Liczba reakcji
9
Cze??, chcia?bym zaprezentowa? moj? drug? prac?, zosta?a stworzona w najnowszym RME ( Remere's Map Editor pod Tibi? 8.50 ). My?l? powa?nie, o stawieniu w?asnego RPG serwera, takiego "z klimatem", prosz? oceni?.
( Kliknijcie po prostu w zdj?cie, aby powi?kszy? [ wtedy b?dziecie w stanie co? zobaczy? :P ] )

1. Nieopodal karczmy :)

2. Chata le?nicza

3. Karczma - parter

4. Karczma - I pi?tro ( pokoje, kt?re b?d? mo?liwe do wynaj?cia przez gracza )

5. G?rny widok karczmy :)

6. No i oczywi?cie - ca?okszta?t projektu

Dzi?kuje, je?li naprawd? kto? doceni to, b?d? wkleja? nast?pne zdj?cia, z kolejnych post?powa? :)

Pozdrawiam, Daruw

Odp: Moja druga praca

Jak to twoja druga praca to nawet ?adnie wysz?a :) ,ale jest troch? ma?a pewno dlatego ?r prak pomys?u:p. 9/10 ;)

Oj, nie brak pomys?u :)

Dopiero zacz??em to robi?, na p??noc od karczmy, chce zrobi? klasztor, co b?dzie g??wnym "miastem". Zamierzam r?wnie?, zrobi? nowe profesje, nie b?dzie to typowy : Knight, Paladin, Sorcerer, Druid, ale b?dzie co? w stylu:

- Szaman
- Priest
- Fire & Ice Mage - b?dzie mo?liwo?? wyboru co we?miesz, dla nie kumatych ( np. Exori Frigo czy Exori Flam )

:)

No c?? jak na 1 prace to byles lepszy odemnie.
Wida? co praca przedstawia i mowi sama za siebie.
Bardzo ladne
9/10
Za kwadrat "karczma"
Pozdrawiam :)

mo?e i kwadratowa karczma, ale za to karczm? przypomina ;p ?adnie zrobiona praca. z tego co zrozumia?em z twojego ostatniego komentarza, wstawisz j? na jaki? ots. je?li jednak nie, to ?adniej to wygl?da bez tych czerwonych siatek :p a przynajmniej moim zdaniem :3
10/10

Moim skromnym zdaniem prac? nie s? z?e lecz brakuje im urozmaice? i szczeg???w. Owszem s? r??ne urozmaicenia, ale ich jest ma?o skoncentruj si? dok?adnie na szczeg??ach (k?pki trawy etc). Praca nie jest z?a lecz mog?a by by? lepsza popracuj jeszcze, a b?dzie znacznie lepiej. =)

Troch? nowych pomys??w -
1. Chyba tego pana nie lubiano, zosta? uwi?ziony we w?asnym domu.

2. Ale, teraz dowiadujemy si?, ?e nie by? on zwyk?ym cz?owiekiem :)

3. Co si? mo?e czai?, pod karczm??

Wybaczcie, 1 SS, co? si? popsu?o z imageshackiem :-)

P.S.

Co do 1 i 2 SS, tu macie jeszcze jednego, ?eby by?o wiadomo o co chodzi :-) , na 2 SS- jest 1 pi?tro, tego samego domku (z 1 SS).

@kruczek, wiem czego brakowa?o - doda?em kwiatki :) chyba podstawa :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry