• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja 1 natura

Status
Zamknięty.

Samman

Senior User
Liczba reakcji
39
Witajcie,

Oto moja pierwsza natura, zapewne b?dzie ?le oceniona, ale licz? te? na chocia? jeden dobry komentarz ; >

Lchnl.jpg

Po czytance ^^

yZuzz.jpg

Odp: Moja 1 natura

Wiem, wiem, postaram si? to poprawi?.

Dzi?ki za opinie.

Postaraj si? lepiej rozmie?ci? t? natur? . Bo zrobi?e? takie kupki na brzegach . Postaraj si? troch? mniej tego da? .

1. Nie mieszaj tak du?o ground?w.
2. Wi?cej mieszaj brodery bo wygl?da to jak Auto B(...)
3. Dodaj wi?cej detali - trawy
4. SS'y b?d? brzydkie - zr?b IN-Game od razu od takiego ss'a dostaniesz weny - w moim przypadku tak by?o ;)

Poczytaj poradniki na TNP i pracuj du?o a z dnia na dzie? b?dziesz widzia? efekty swojej pracy!

Pozdrawiam

Kahras

Od jutra zaczynam czyta? poradniki do RME ;-)

A tutaj CHYBA lepsza praca..

SUQZJ.jpg

Ca?kiem niez?e jak na pierwsze prace, pami?tam jak sam par? lat temu zaczyna?em tworzy? mapy ;). Nie poddawaj si?, czytaj poradniki i ca?y czas do przodu.

Je?eli ci si? to nie znudzi bo jest to bardzo czasoch?onne, to b?dziesz w przysz?o?ci dobrym mapperem:D trening i trening! hehe:D a w tym przypadku to bardziej czytanie poradnik?w dotycz?cych tworzenia mapek:D ?ycz? powodzenia!

Ca?y czas ?wiczysz, a to dobrze Ci wr??y. C?? wi?cej rzec, mappuj, mappuj i mappuj. Pami?taj przywi?zuj du?? wag? do szczeg???w i ca?y czas my?l co by by?o jakby? to Ty mia? gra? na tej w?a?nie mapie. GL.

Mi?o mi za te komentarze, a jeszcze fajniej by by?o, gdyby?cie ocenili to w skali 1-10. M?g?bym wtedy zobaczy? na ile mnie sta? w tej?e ocenie ;)

Witajcie,

Oto moja pierwsza natura, zapewne b?dzie ?le oceniona, ale licz? te? na chocia? jeden dobry komentarz ; >

Lchnl.jpg

Po czytance ^^

yZuzz.jpg

Jak?e to brzydkie i nie estetyczne, na 1 prace 1/10 :) Pozdrawiam.

1 praca owszem, wr?cz teraz sama mnie odrzuca od komputera, ale s?dz?, ?e 2ga jest o wiele lepsza i nie wiem sk?d wzi??a ta ocena :/

Ocenianie cyferkami jest idiotycze, nie przywi?zuj do tego wagi, bo 10tka 10tce nier?wna. Ludzie szafuj? ocenami rzucaj?c gdzie popadnie najwy?sze noty, a inni wzoruj? si? na ich ocenach, przez co nie ma obiektywizmu w tych ocenach. Skoro zaczynasz mappowanie, to musisz mie? ?wiadomo??, ?e pierwsze mapy na pewno nie b?d? dobre i nie dostan? wysokich ocen (na kt?rych Ci zale?y). ?wicz dalej, za jaki? czas zauwa?ysz znaczne r??nice w tym co robi?e?, a co - je?eli b?dziesz wytrwa?y - b?dziesz robi?.

@up Nie wiem czy to nie widoczne, ale wi?kszo?? natury (tj. drzewka, drzewa) by?y w?a?nie z tej palety..

Status
Zamknięty.
Do góry