• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Mocz Prawda,Mit,legenda

Status
Zamknięty.
Odp: Mocz Prawda,Mit,legenda

Przyznam szczerze, ?e nie pr?bowa?am nigdy zmusi? mojej postaci do sikania. Oo W Kazo w toalecie s? plamy moczu, a tak?e jak kto? wy?ej wspomnia? mo?na znale?? jej ?lady gdzie? u trolli... W wi?zieniu w Thais w korycie bodaj te? jest mocz. Jednak na Rooku nie spotka?am si? czy tez z plam?, wyschni?t? plam? i resztkami wyschni?tej plamy moczu, nie widzia?am go w wiadrze, korycie czy butelce, w sklepie te? nie. Moja posta? nigdy nie popu?ci?a w portki, bo jest dam?, nie widzia?am te?, ?eby kto? inny popuszcza?. Wi?c w sumie chyba go nie ma na wyspie nowych, a jest na Mainie. : D

Swoj? drog?, po co kupowa? mocz w sklepie...? O_o'

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Ja sie z tym nie spotkalem ;d ale bardzo interesujace zaraz zobacze swoim 125 ek ;d

@up
11l1x1s.jpg

To s? Kazordo?skie kible, jak to wiemy z tre?ci pewnego banalnego questa. :3 A chara w Thais nie mam, wi?c screena te? nie zrobi?. >>

OMG ja slyszalem ze morzna sie zlac w tibi chociasz jakos niesprawdzalem xD

Pls wejdzie na tego linka wam niezaszkodzi mi pomorze

jest to link do gry gladiatus chodzi o rozgloszenie gry tylko ze kardze wejscie mi daje zloto pLS

?a?osny jeste? niemorzesz tego da? w podpisie tylko dzia? psu???

apropos ide na otsa wypurbowac - bede pil az mnie kicknie :D

P.S - sry za ortografie itp ;)

Mit, nie ma co.
Po dzielnym faszerowaniu mojego palka przez 3 godziny (Nie miejcie mnie za NL, mia?em gest, poza tym YouTube w tle) procentami tego samego, r??owi?tkiego winka by? tak schlany, ?e prawie nie m?g? chodzi?... A plamy ani ?ladu. Z reszt? takiego moczu do butelki nie nalejemy. A wszelkie dowody, typu post RaOyL'a, mog? by? zwyk?ymi mistyfikacjami, kto? m?g? wyla? pod t? posta? butelk? z moczem. Poza tym w?tpi?, by? spod FF dojrza? t? plam?. :)

Dzieki:D Wszyscy ju? wiemy ?e mocz mo?na kupi? lub zdoby? z Orc?w :p
Temat do zamkni?cie:p

Edit: Dzieki:D Wszyscy ju? wiemy ?e mocz mo?na kupi? lub zdoby? z Orc?w :p
Temat do zamkni?cie:p

ja tam my?le ?e mo?na si? zla? w tibi a czy mo?ecie mi powiedzie? czy naprawde powstanie tibia 3d ?? (ale to ju? w innym temacie)

Mocz??
Moczu moim zdaniem posta? nie mo?e odda?, ale mo?na go kupi? w sklepie i wyla? pod posta? dla jaj :p

KURWA, ile tu spamu!!! Wezcie nie piszcie tego co kto? ju? napisa?!!:p

[proponuj? zamkn??]

Uwa?am, i? mo?na poniewa? dawniej widzia?em na stronkach o tibii w zak?adkach p?yny czy co? w?a?nie "mocz" :D

raczej sie da bo jak idziesz i napijesz sie napoju ( nie zdarza si? to zawsz? ! Rzazdko ! to si? robia takie jak by siki ;D ) w butelce

Nie da si? ?e tak powiem "naszcza?" do butelki albowiem da si? kupi? mocz we wszystkich miastach Venore, Thais, Carlin, Kazoordoon, Port Hope, Darashia, Edron, Liberty Bay. ale na wasze ?yczenie mog? wys?a? propozycj? do firmy Cipsoft o zrobienie oddawania moczu w letnim update co o tym s?dzicie?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom