• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Michael Jackson nie ?yje.

Status
Zamknięty.

Artin

Advanced User
Liczba reakcji
44
Pisze sobie na GG wyluzowany muzyk? wychodz?c? ze s?uchawek...i co si? dowiaduj? ?!

Gwiazdor muzyki pop Michael Jackson nie ?yje. Zmar? na serce w wieku 50 lat w Los Angeles.

Tak wi?c Kr?l Popu nie ?yj?.
By? i jest legend? Popu i nie warto ju? pisa? o tych wszystkich skandalach-nale?y mu si? szacunek.

Odp: Michael Jackson nie ?yje.

Tez przed chwila przypadkowo sie dowiedzialem
Kod:
http://www.rp.pl/artykul/2,325376.html

Stalo sie to jakos tuz przed polnoca;/

Mimo tego, ?e by? bia?ym murzynem, to jego piosenki robi?y furor?. xd Tak, za piosenki nale?y mu si? szacunek, lecz za styl swojego bycia niezbyt. Jednak umar? kr?l, teraz trzeba b?dzie szuka? drugiego. Jego nast?pcy. ;]

Pozdrawiam.

Te? si? chwil? temu odwiedzia?em od babci O.o

Szkoda, by? na prawd? s?awny - to wielka strata dla wielbicieli takiej muzyki ;s

Bia?e r?kawiczki i skarpetki, czarny kapelusz i te cekiny na kurtce... <3.

Kocha?em go od dziecka.

Bia?e r?kawiczki i skarpetki, czarny kapelusz i te cekiny na kurtce... <3.
Kocha?em go od dziecka.
I ten jego moon walk...uczy? najlepszych choreograf?w.

23:26 Michael Jackson has left the party.

wielki szacunek dla niego co robi?
wydaj? mi si? ?e problemy z sercem wyst?pi?y z powodu ci?g?ego operowania piosekarza
sk?ra wydaj? mi si? ?e mia?? problemy ze starzeniem si? i wp?yn??o to w pewien spos?b na organizm
by? wielki przez tyle lat robi? furore znam go od dziecka wi?c jestem tak samo smutny; /

Tak, doprawdy, smutne. Jeden odchodzi, inny si? rodzi. A mo?e Michael odrodzi? si? w ciele bia?ego bobaska, kt?rym zawsze chcia? by??

Trudno. Jego tw?rczo??, muzyka - to zostanie z nami. A on niech si? ?wietnie bawi i niech daje koncerty Najwy?szemu tam, gdzie jest.

Nie zna?em go, nie zna?em jego tw?rczo?ci. A, ?e jestem stosunkowo m?odym cz?owiekiem informacje jakie do mnie dochodzi?y o nim (w wi?kszo?ci) to kontrowersyjne sprawy z jego ?ycia prywatnego. Patrz?c na informacje kt?re - do czasu jego ?mierci - by?y serwowane przez media mog? powiedzie?, ?e troch? w g?owie mu si? poprzestawia?o. Jednak wiem, ?e opr?cz tego co ja o nim wiem by? ?wietnym artyst?. Chwa?a mu za to!

Szczerze m?wi?c nie przepada?em za jego muzyka, ale czu?em szacunek do niego, jego moon walk jest the best [*]

Og?lnie to nie s?ucha?em jego utwor?w ale z tego co m?wi? to mia? fajne piosenki i bardzo dobrze ta?czy? ... w ko?cu jego tw?rczo?? por?wnuje si? do Elvisa presleya ...[*]

Mimo tego, ?e by? bia?ym murzynem, to jego piosenki robi?y furor?. xd Tak, za piosenki nale?y mu si? szacunek, lecz za styl swojego bycia niezbyt. Jednak umar? kr?l, teraz trzeba b?dzie szuka? drugiego. Jego nast?pcy. ;]
Pozdrawiam.

Takiego jak on ju? nigdy nie znajdziemy, Umar? kr?l, szacunek dla niego.
Mia? zar?biaste ruchy, piosenki i styl bycia, jednak te operacje plastyczne wywo?a?y bakteri? u niego w Ciele i ; - /

A co do pedofila, napewno nim nie by?.
Chyba osieroci? 2 dzieci, bo ?ony nie mia?.

Michael Jackson [*]

Mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. Przed ?mierci? by? wy?miewany za swoje operacje plastyczne a tak?e uwa?any by? za pedofila. Teraz gdy umar? wszyscy o tym tr?bi?, t?skni? itp. a wcze?niej nale?eli do tych ludzi, kt?rzy si? z niego nabijali. Co prawda dobrym artyst? by? ale czy cz?owiekiem? Nie mnie to os?dza?.

Co do jego piosenek s?ysza?em tylko kilka z nich, bo na 4fun.tv teraz lec?.
Za bardzo go nie znam, jedyne co pami?tam to to, ?e odpada? mu nos, a potem ucho.

Wi?c za bardzo nie b?d? p?aka? za nim.

To by?a leg?da pop'u.Ale p?aka? za nim si? nie powinno.Za nic nie dano mu reputacji pedofila prawda?

Mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. Przed ?mierci? by? wy?miewany za swoje operacje plastyczne a tak?e uwa?any by? za pedofila. Teraz gdy umar? wszyscy o tym tr?bi?, t?skni? itp. a wcze?niej nale?eli do tych ludzi, kt?rzy si? z niego nabijali. Co prawda dobrym artyst? by? ale czy cz?owiekiem? Nie mnie to os?dza?.

"?pieszmy si? kocha? ludzi tak szybko odchodz?"

Jogi88 napisał:
jednak te operacje plastyczne wywo?a?y bakteri? u niego w Ciele i ; - /
Bardziej uzale?nienie od lek?w przeciwb?lowych. Moim zdaniem zabi?y go media, ich denne komentarze i stres przed koncertami, zaplanowanymi na lipiec 09.

Moonwalk jest bombowy. Tylko on tak potrafi?. Go?? z klas?.

Ostatnia edycja:

Osobi?cie go nie zna?em i nie s?ucha?em. Ale z tego co wiem by? bardzo wybitnym artyst?. B?dziemy t?skni? [*]

Ale rzeczywi?cie MoonWalk by? super(jest) super!

@Edit
PS. Zwa?ajmy na to, ?e to on w?a?ciwie zacz?? robi? teledyski.

Ostatnia edycja:

A co do pedofila, napewno nim nie by?.
Chyba osieroci? 2 dzieci, bo ?ony nie mia?.
Mial zone !! Michael Jackson o?eni? si? z Rowe - osobistym dermatologiem w 1996 roku.
Sluchalem jego piosenek ;) Najbardziej podoba mi sie Michael Jackson - Billy Jean.
A co to tego ze byl pedofilem to niewierze w to !
(*)

Ostatnia edycja:

I po Majkelu >_>

Zastanawiaj?cy jest wasz poziom wypowiedzi, oceniacie tak wielkiego cz?owieka na poziomie plotek, nie m?wi?c ju? o 'cudownym moonwalku' -,-

Cz?owiek legenda, szkoda, ?e sko?czy? ?ycie tak szybko.
Dragi, operacje, stres.

Cze?? Majkel.

Szczerze m?wi?c ja za Michaelem nigdy nie przepada?em, jedyne co mi si? w nim podoba?o, to jego taniec, bo trzeba powiedzie?, ?e by? w tym dobry. I'll miss you though ;(

Status
Zamknięty.
Do góry