Matez360
Advanced User
- Liczba reakcji
- 17
Witam !
Chcia?bym w tym temacie przedstawi? moj? jedn? z pierwszych prac. Ze wzgl?du ?e jestem totalnym nowicjuszem bardzo prosz? o wytykanie mi wszelkich b??d?w, niedoci?gni?? i ?eczy kt?re m?g?bym doda?, lub poprawi?.
Widok z g?ry:
Miasto (otoczone ogrodzeniem z obawy przed gro?nymi stworzeniami):
Bagna:
Las dzikus?w:
G?ra smok?w:
Chcia?bym te? zaznaczy? ?e nie robi?em tego miasta aby s?u?y?o do gry, tylko chodzi?o mi bardziej zrobi? go tak, jak zrobili by ludzie w realnym ?wiecie (ofc. pomijaj?c depozyt ;d).
Tak wi?c bardzo prosz? o oceny oraz komentowanie mojej pracy.
Pozdrawiam
Matez
@down (x3lio)
?a?osny jeste?, najlepiej skrytykowa?, opieprzy? wszystko ?le i ju?, ta ? Gdyby? nauczy? si? czyta? ze zrozumieniem to ja nie wystawiam tej pracy aby si? pochwali?, tylko aby si? dowiedzie? co jest ?le bo dopiero zaczynam mapowa? -.-
Co do kwadrat?w - sory, nast?pnym razem b?d? robi? okr?g?e domki :O

Chcia?bym w tym temacie przedstawi? moj? jedn? z pierwszych prac. Ze wzgl?du ?e jestem totalnym nowicjuszem bardzo prosz? o wytykanie mi wszelkich b??d?w, niedoci?gni?? i ?eczy kt?re m?g?bym doda?, lub poprawi?.
Widok z g?ry:

Miasto (otoczone ogrodzeniem z obawy przed gro?nymi stworzeniami):

Bagna:

Las dzikus?w:

G?ra smok?w:

Chcia?bym te? zaznaczy? ?e nie robi?em tego miasta aby s?u?y?o do gry, tylko chodzi?o mi bardziej zrobi? go tak, jak zrobili by ludzie w realnym ?wiecie (ofc. pomijaj?c depozyt ;d).
Tak wi?c bardzo prosz? o oceny oraz komentowanie mojej pracy.
Pozdrawiam
Matez
@down (x3lio)
?a?osny jeste?, najlepiej skrytykowa?, opieprzy? wszystko ?le i ju?, ta ? Gdyby? nauczy? si? czyta? ze zrozumieniem to ja nie wystawiam tej pracy aby si? pochwali?, tylko aby si? dowiedzie? co jest ?le bo dopiero zaczynam mapowa? -.-
Co do kwadrat?w - sory, nast?pnym razem b?d? robi? okr?g?e domki :O
- to si? zdecyduj, niedo?czone czy za du?o ?tak nawalone, nie doko?czone miejsca,

- nie rozumiem, co jest z?ego w auto borderze ?jeszcze autobroder.