• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Miasto Marvin wraz z okolicami

Status
Zamknięty.

Heaper

Active User
Liczba reakcji
1
Witam,

W niedalekiej przysz?o?ci planuj? uruchomienie swojego w?asnego servera tibii na dedyku z autorsk? i unikaln? map?. Dlatego te? chc? pokaza? tu troch? ss?w na niej zrobionych. W pierwszym po?cie daje 9 ss

Chc? jasn? odpowied?, czy chcieliby?cie na "czym? takim" gra?, oraz generalnie jak si? podoba :P

Depo Marvin

89978679663807429608.jpg

21612731977948513545.jpg

Temple

03403687439062205378.jpg

Sklepy i miasto

98110564292006915644.jpg

34540015989868656737.jpg

Bog Raidery na bagnach w okolicy Marvin

76840272347018641660.jpg

Lochy Warlock?w

87417701903391220074.jpg

Odp: Miasto Marvin wraz z okolicami

Te podziemia mnie kompletnie rozwali?y, a? tak nie chcia?o Ci si? szuka? jakiej? ro?linno?ci ?e przyssa?e? si? do tych kryszta?k?w? brak jakiego? polotu i finezji,
to miasto do z?udzenia przypomina Venore, pomys? fajny, wykonanie gorsze, nie podobaj? mi si? niekt?re po??czenia,

a na przedostatnim screenie strzasznie gryz? mnie w oczy te 'kolumny pod domkiem' naspamowa?e? za g?sto, w dodatku niesymetrycznie - od pa?y.
Lepiej by sie sprawdza?y te kt?re u?y?e? na 3 od ko?ca screenie.

Podziemia - Co chcesz od kryszta?k?w? Wg. mnie zdecydowanie pasuj? do respu Bog raider?w (napewno bardziej ni? ta twoja ro?linno??).

Kt?re po??czenia - je?li to nie tajemnica - Ci si? nie podobaj??

Kolumn pod domkiem jest du?o, bo "sorry" ale cz??? zameczku zawali?a by si? jakby tam sta?y 2 wiotkie s?upy. Troch? realizmu!

Podziemia skoro sam tego nie widzisz to nie b?de komentowa?.
po??czenia ?eby daleko nie szuka? to czarne murki + br?zowe ?ciany + bia?o szara, powiedzmy pod?oga.
kolumny pod domkiem Naucz si? czyta? ze zrozumieniem albo zapro? przed komputer kt?rego? z rodzic?w ?eby przeczytali.

i nie bulwersuj sie na krytyke, nie chcesz krytyki nie pokazuj swoich prac, proste ,?atwe, logiczne, wr?cz banalne w wykonaniu.

#kolejny edit:
Hm, Nie widz? nic 'Nie kulturalnego' w mojej poprzedniej wypowiedzi, zaproponowa?em tylko, ?e skoro masz ( a ka?dy mo?e mie? i ka?demu mo?? si? taka przypad?o?? zdarzy? ) problemy z czytaniem, to mo?esz kt?rego? z rodzic?w poprosi? o przet?umaczenie, je?eli zabrzmia?o to jak atak s?owny, obelga lub inny epitet wystrzelony w twoim kierunku, b?d? je?eli rodzic?w nie masz i Te? Ci? w ten spos?b urazi?em to oczywi?cie przykro mi z tego powodu.

A bulwersem nazwa?em to tak, poniewa? w moim mniemaniu tak to zabrzmia?o, (mo?e powinienem zawo?a? matke i poprosi? o przet?umaczenie). !

Ostatnia edycja:

W tym po?cie b?d? umieszcza? kolejne zdj?cia. ;]

Mostek nad kanionem:

75132053152424832334.jpg

Ostatnia edycja:

Tylko pierwsze ss s? fajnie bo s? troch? ciekawe a reszta to troch? zwyczajna..
W mie?cie nie ma jakis szczeg???w na kt?re warto spojrze?.
S?abo 4/10

Tak wi?c nie przepadam za tego typami otsami, w expowisku z bog raiderami przesadzi?e? troch? z tymi zielonymi kryszta?ami (id:8636), staraj si? je zamieni? innymi rzeczami a samych kryszta??w dawa? mniej a w odpowiednich miejscach.
Przy g?rach r?wnie? zbyt wiele wielkich ska? psuj? to ca?? map?. Og?lnie mapa na s?abym poziomie przyda?o by si? wi?cej detali. Je?li robisz serwer 4fun to wiadomo ?e mapa nie musi by? ekstra ale wypada?o by aby? si? postara? i zacz?? polepsza? sw?j poziom mappingu, a i taka ma?a porada robi?c zdj?cia w RME u?ywaj kombinacji CTRL + rolka myszy w ten spos?b powi?kszenie mapy zostanie przywr?cone do normalnego a sama mapa jest wyra?niejsza.
Pozdrawiam.

Dzi?ki ;] Ska?y ju? zosta?y poprawione :P nied?ugo dodam ss

15578535278741279246.jpg

^^

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry