• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Metin2

Status
Zamknięty.
Odp: Metin2

No to tak gra?em w Metina a oto moje postacie:
- 25 Sura i Wojownik
- 2x 14 Wojownik
- 6 wojownik
- 7 i 6 Sura
- Mistrz Gry (Lecz niestety mi zbanowali bo dawno nie wchodzi?em)
Pozdrawiam
Pogoz

Our partners and their custom servers:

Ja gram w Metina 2 gdy sko?cze siedzie? na Tibia.
Jestem: Wojownik.
lvl: 57.
Nik: GOL12.

Pozdrawiam Mod.
Moje GG:11323059

Tibia to zje-bana gra dla noob?w kurzy nie umiom grac.Jest w niej zje-bana grafika nie to co w Metinie Ca?a prawda o tej zje-banej grze (tibi) znajduje sie tu

#up
Tibia to zje-bana gra dla noob?w kurzy nie umiom grac.Jest w niej zje-bana grafika nie to co w Metinie Ca?a prawda o tej zje-banej grze (tibi) znajduje sie tu
Powiem tyle...?al...Po co robisz sobie konto na tym forum je?li nie lubisz Tibii?Ka?dy woli co innego...Takimi postami pokazujesz jakim jeste? wie?niakiem.Nie lubisz Tibii nie graj ale nie krytykuj tych co graj?.Raport oczywi?cie.

#topic
Ja te? gra?em fajna grafika,polska wersja j?zykowa ale nie poba? mi si? gdy? jest monotonny pozatym to bardziej taka gra dla samego siebie bo w Matinie,w przeciwie?stwie do Tibii nie za bardzo da si? p?j?? z kolegami expi?...

Ostatnia edycja:

Ja g??wnie gram w Wow-a ale teraz kiedy server czeka na ulepszenie do WoW WotLK.Gra?em kiedy? w metina i dalej gram.Mam 34lvl Woj body monastyr:).
Gra si? robi monotonna jak trzeba expi? (SAMEMU) tak to jak jest z kim gra? to spoko jest.Teraz na 35lvl czekam i jak wbije to b?d? mia? konika bojowego(da sie z niego bi?:D).Uwa?am ?e grafika z Wow-em nie ma szans ale nie gryzie w oczy xD.Muzyk? mo?na swoj? wgra? ale te? nie jest taka z?a.To moja opinia i chc? aby pozosta?a bez krytyki!!!

ps.Niestety coraz wi?cej noob?w gra w metina i ci??ko si? przez nich gra:/

Po 1 - w metinie jest "depo" - magazyn
Po 2- Co to Muzy, idzie sobie dac swoj? ^^
Grafika ogolnie the best, a i jeszcze koledzy up jak wbijecie 8 -14 lvl to sie nie dziwie -,-
ze sie wam nudzi, idzcie sobie na inne mapki, orki, las, wieza demonow, tam nie ma tylko wilk?w i dzikich ps?w :D:)

gra?em w to mia?em 51 lvl ale znudzi?o mi si? albo nie mia?em czasu a teraz czekam na 12sky2 lub na inn? now? gre

@oczywi?cie na Monastyrze

nudne.
Mam 21 ninje , na twierdzy.
Zainteresowani pisa? ;]
Oddam w dobre r?ce za darmo...
No , mo?e za reputa...

Gra na d?u?sz? met? nudna. Przera?aj?co d?ugo si? expi...

ja gralem na almanach mialem 57lvl woja body ale sie mi znudzi? wojownik bo jest za latwy;p na 18lvl expisz juz na dzikusach
wiec bede grac z kolegami na s16 i grac bede sura bm bo jest trudniejsza postacia i jest mocny na pvp xD
Polecam metina2
P.S Co wy widzicie w tibi po:
1. zla grafika
2. stare
3.to samo co metin tylko gorsza grafika o x100

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom