• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mecz ;P

Status
Zamknięty.

Xavi

User
Liczba reakcji
2
W czwartek by? mecz Getafe - Bayern Monarchium. Kto? ogl?da? ? Bayern wygra? ;/ Ja osobi?cie by?em za Getafe, poniewa? nie lubi? niemieckich klub?w. A Wy za kim byli?cie ?

#down

No naprawd? by?o du?o emocji ; )

Ostatnia edycja:
Ja by?em za Bayernem. Co do samego meczu to by? to pi?kny mecz. Chwile za?amania, kryzysu, szcz??cia i to co najbardziej lubimy, du?o bramek.

ps. Bramkarz Getafe ssie.

Nie by?em za nikim. Patrzy?em na pi?kno futbolu. Mecz by? na prawd? wielki.
A co si? sta?o z Abbondanzierim? Przecie? on broni? w barwach Argentyny na Mundialu, a w opublikowanej li?cie naj. bramkarzy by? tu? za Borucem(moge sie mylic).

Wiesz ka?demu zdarzaj? sie b??dy. A co do meczu to by? ?wietny mecz walki i zaanga?owania.

Ja za Bayernem :). i dobrze ?e wygrali :P trzeba im przyzna? ?e graj? do ko?ca.

No nie wiem czy graj? do ko?ca. W ka?dym b?dz razie r??nie to bywa. Bo w 99 roku w finale ligi mistrz?w Bayern gra? z Manchesterem. By?o 1:0 dla Bayernu - kibie z niemiec ju? wychodzili na ulic? ?wi?towa? (by?a 90 minuta) i w 1 doliczonej minucie oraz w 3 doliczonej minucie Manchester strzeli? 2 bramki i wygra?. W tym sezonie r?wnie? zagarn?? potr?jn? koron?. By? to jeden z lepszych fina??w LM jaki w ?yciu widzia?em.

@down Dru?yna nie jest wcale taka m?oda bo ma swoje ma?e sukcesy i tradycj?, m?odzi s? zawodnicy kt?rzy tam graj? :).

Ostatnia edycja:
Ahh ja by?em za getafe tylko szkoda tych ostatnich minut w wykonaniu getafe ale to m?oda i utalentowana dru?yna i przed ni? wiele lat..

Status
Zamknięty.
Do góry