• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[May'it] Gallery :)

Status
Zamknięty.
Odp: [May'it] Gallery :)

Bardzo ?adne Mapy :) Jedne co mi sie nie spodoba?o to - Tam mog?bys cos jeszcze doda? ;) ..

Ostatnio mam wen? do rewitalizacji CafeOT wi?c poczyni?em ku temu kroki. Czy wysz?o mi odnawianie klimatu?.To oce?cie sami :)

Oto zdj?cie na pocz?tek:
Przed:
33jpkwj.png

Teraz:
v6uo7k.png

Regards,May'it

Fluos, sk?d te pozytywne komentarze :) My?la?em, ?e b?dziesz bardziej surowszy dla niego, a tutaj mi?a odmiana. Jestem bardzo dumny z twoim post?p?w. Nie no ?artuj? - ale naprawd? zdziwi?y mnie twoje opinie w tym temacie.​
Oczywi?cie, je?li chodzi o mapy to ?adne, ale we wszystkich nie borderujesz g?r, co wr?cz paskudnie wygl?da - tak wiesz, "fuu! bee!". I tak mi si? wydaj?, ?e zbyt wiele detal?w na mapie, najbardziej tych zielonych, strasznie si? to rzuca w oczy. Oczywi?cie je?li chodzi o reszt? to fantastycznie! Nawet zostan? twoim reputorem.​

Zacznijmy od tego, ?e fajnie borderujesz i groudny i brzegi rzek. Natura mi si? nawet podoba, tylko brakuje mi kamyczk?w: ma?ych i du?ych, tych ma?ych jest par?, ale chyba troszk? za ma?o, aa jeszcze co? brakuje mi grzybk?w!! ;d

Totalnie nie rozumiem co robi? te ?wieczniki na trawie w przer?bce CAFE.. Na bagnach strasznie najebane czego si? da, ale chyba to tak ma by? (?)

Og??em gitara i tak trzymaj ;)

Ps.
Ta dziewczyna w tym avatarze to Ty?

Status
Zamknięty.
Do góry