• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Matixy] Mapa Lubiatowo Ots

Status
Zamknięty.

Matixy

Active User
Liczba reakcji
2
Witam! Uwa?am si? za sredniego mappera, jedne miejsca wysz?y mi lepiej, inne gorzej, prowadze swoj server pod 8.1 i robie mape do niego. Mam do dyspozycji bordery itp tylko z tibi 8.1, nie patrzcie ?e na mapie stoi wyrm czy grim reaper bo posiadam w?asnego clienta i wrzucilem pare potoworw z nowszych wersji.
Piszcie co mog?bym zrobi? lepiej, czego robi? mniej a czego wi?cej, Za?o?y?em ten temat ?eby pozna? wasze opinie i dosta? pare dobrych rad.
No wi?c zaczniemy takim nijakim obrazkiem:
ke7rr9.jpg

Kolejny ss:
15ebski.jpg

I dam jeden filmik z mojego otsa bo pokazuje sporo miejsc:

Odp: [Matixy] Mapa Lubiatowo Ots

Na pewno dobrze, ?e masz o sobie dobre mniemanie, gdy? uwa?asz, ?e jeste? ?rednim mapperem, a ja Tobie m?wi? i? jeste? s?aby. Architektura le?y totalnie, mury byle jak zrobione, bez specjalnego i wyr??niaj?cego si? dodatku, detalizacja oraz pomys?owo?? r?wnie? oceniam na minus.
Pozdrawiam!

Ma?o szczeg???w, drobiazg?w. Za du?o wolnej przestrzeni. (jestem s?abym mapperem ale tego mi brakuje.)

Kwadratowe domki!
Hmmm ma?o ro?linno?ci!
oraz naprawd? ma?o urozmaicone np mury :/
We? si? za map? dopiero potem r?b swojego clienta itp :/
Ale dam 4/10 niech ci b?dzie !

O ile si? nie myle to krzaki by?y ju? w wersji 8.10, skoro tak to czemu ich tu nie widze???

Nie u?ywaj auto-bordera, to tylko kaleczy mapping....
Polecam ci dodanie do swojego klienta dodanie paru itemek chocia?by z updatu 8.50.....

narazie s?abo, "Kwadrat do kwadratu i done", 3/10

Bardzo ma?o szczeg???w i kwadratowe troch? te zagrody na lizardy :)
Troch? musisz to dopracowa?.
Og?lnie 5/10

Status
Zamknięty.
Do góry