• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[maro324]Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Guru]Galeria

Oj stary , te prace s? kwindesencj? profesjonalnej r?ki! Mpay super dopracowane , robione z pomys?em a nie z nud?w. Nie mam nic do zarzucenia ! Po prostu cud , mi?d i fistaszki ! Oby tak dalej i nie marnuj talentu!
Ocena :10/10
Pozdrawiam,
Gangster9988

Prace wykonane profesjonalnie, z namys?em, a natura nie jest rozk?adana chaotycznie. Pi?knie dobierasz rzeczy do klimatu. Twoje prace s? inne, ni? wszystkie...s? idealne.
Geniusz MapEditora.

Annihilator
33erdqh.jpg

w1w5yp.jpg

Ostatnia praca jest zajebiaszcza, sk?d taki pomys? ;d W kt?rej? tam ostatniej pracy nie podoba mi si? natura, te krzaki du?e, za du?o ich jest.Oceniam wszystko na 9/10.

SS z miasta

d_npersx.PNG

s_nperar.PNG

sa_nperan.PNG

z_nperaq.PNG

Deposit

de_nperse.PNG

Pi?kne miasto, innowacyjny pomys?, ?wietne wykonanie. Nic doda?, nic uj??. Pracuj dalej, ale i tak teraz zas?ugujesz na miano - najszybciej rozwijaj?cy si? mapper. Nie wiem co pisa?, bo mnie zamurowa?o. Gratuluj? talentu.:p

Coraz wi?cej os?b zaczyna tworzy? miasta w takim stylu, jeste? kolejn? osob? kt?ra takie miasto prezentuje, spodoba?o mi si? r?wnie? twoje depo, ma fajny kszta?t i ?adnie wygl?da. Anhilator quest jest bardzo dziwny, lecz nawet fajnie wygl?da. Co tu m?wi? mapki ?adne, czekamy na kolejne i zaraz wi?ksze nie ingame ^^

Odp: [maro324]Galeria

Tutaj taki se zrzut nie mia?em co robi? wi?cej map poka?e na weekend :D
2r7ucxw.jpg

Ostatnia edycja:

To by?o zrobione przez Nienego, lecz to troszk? przerobi?em
b96e87.jpg

35mr5zr.jpg

20a2id5.jpg

112afbb.jpg

I SS z minimapy

4g24qb.jpg

Ca?kiem niez?e miasto, du?o detali, mn?stwo wszelakich urozmaice?. Podoba mi si? tutaj droga, ?adnie wygl?daj? te ziemne bordery nad tym bia?ym piaskiem. Og?lnie nie mam ?adnych zastrze?e? do mapy, mini mapa te? wygl?da ciekawie.

Minimapa na dzie? dzisiejszy :D
4r9puw.jpg

I tu takie screeny z miasta
2nv5bg7.jpg

zkkbvl.jpg

No mapki s? super hiper pro ; D
Masz pomys?y i umiesz je przela? na Map Editor, a to miasto, kt?re tu pokaza?e? jest zaje*****. Trzymaj ten poziom i dodaj wi?cej mapek ; D
10/10

@Down Idealny nikt nie jest ; P

Bardzo fajne prace !
Mo?na wiedzie? ile czasu zaj??o ci ich tworzenie ??

Naprawd? jeste? idealnym mapperem

Zrobi?em co? innego :D powiedzcie co o tym s?dzicie
2ngygk1.jpg

Kiedy? r?wnie? pr?bowa?em co? stworzy? z tymi krzakami co tu u?y?e? i powiem ?e tobie to wysz?o rewelacyjnie. Do?? ?adnie to wygl?da no i fajny pomys?. Co do poprzednich zdj?? to miasto do?? ?adne, fajny klimat, drogi tam jedynie wygl?daj? troch? monotonie. Powodzenia w dalszej pracy.

Przerabiam ma?e miasteczko elf?w

s6njhw.jpg

hs2ro2.jpg

INSPIRACJA OD XANA!

Nie podoba mi si?, kilka kwadratowych ?cian, kt?re na ?cianach maj? wi?cej detali ni? to mo?liwe, mase zer?ni?tych pomys??w oraz zdj?cie in-game. Swoj? drog? trzeba mie? ostro w ?epie naje*ne, aby nawala? tyle tych czerwonych kwiatuszk?w, uwierz to nie wygl?da "s?it".
Pozdrawiam!

Hah ;d ostatnio ogl?da?em tarzana i wpad?em na pomys?
2uepjjm.jpg

Hah ty masz na prawd? pojebane pomys?y xD To @up jest ?wietne

Status
Zamknięty.
Do góry