• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapy na zlecenie.

Status
Zamknięty.

Rybol

Senior User
Liczba reakcji
92
Otwieram temat z zam?wieniami.
My?l? ?e nie trzeba nic t?umaczy?, potrzebujesz jakiego? expowiska, budynku? Napisz.

Za darmo robi? tylko expowiska i budynki do 100kB's.
Nie mam zamiaru uszcz??liwia? za darmo u?ytkownik?w forum, je?li chcesz abym wykona? Ci co? wi?kszego, czy to du?e expowisko, czy to wyspa czy to miasto zale?nie od wielko?ci b?dzie Ci dane zap?aci? wi?ksz? cen?.

Cennik

Nie wymagam aby? p?aci? mi tysi?ce za kilkaset kB's.
Przedstawi? ma?y cennik. Je?li cena Ci nie odpowiada mo?emy ewentualnie dogada? si? poprzez PW.

1. Miasto [oko?o 50-70 domk?w, expowiska pod ziemi?]
Do?adowanie w sieci Plus 10z?.

2. Expowisko [100kB's do 1MB]
Do?adowanie w sieci Plus 10z?.

3. Miasto + expowiska wok?? niego. [2-3MB]
Do?adowanie w sieci Plus 30z?.

Istnieje r?wnie? mo?liwo?? wykonania mapy od 0. Cena wtedy by?aby wi?ksza, w takim przypadku proponowa?bym raczej rozmow? na PW.
Mog? r?wnie? do??czy? do twojego projektu jako mapper, kontakt j.w.

Jak si? rozliczymy?

Proste, wysy?asz mi kod do do?adowania poprzez PW lub GG a ja wysy?am Ci map?. Je?li boisz si? ?e zostaniesz oszukany mog? wys?a? Ci 50% gotowej mapy a potem ty zrobisz co nale?y do Ciebie.

Moje doswiadczenie.

Tworzeniem map zajmuj? si? oko?o 3 lata. Je?li chodzi o posad? mappera jest mi ona bardzo dobrze znana. Za sob? mam wiele projekt?w, ostatnie to mi?dzy innymi Eleno, Eternal Kingdom. Z ocen innych mog? ?mia?o stwierdzi? i? jestem co najmniej dobry w swoim fachu. Dla potwierdzenia poka?? kilka pr?bek moich prac.

98hm9t.png

ekfcbk.png

x3tuuq.png

1ytuv6.png

Regulamin sk?adania zg?osze?.

1. Zg?oszenie powinno by? napisane w miare czytelnie.

2. Teksty typu: "zrup mi ekspowisko draguw pod 8.5" odpadaj?, nie licz na map?.

3. Zg?oszenie powinno zawiera? informacje na temat klienta, rodzaju expowiska czy te? innych
informacji.

4. Maksymalnie w przeci?gu tygodnia wykonam 3-5 zlece?, to jeszcze zale?y od wielko?ci i mojego wolnego czasu.

5. Wykonuje 3 zlecenia [post pod postem] oczywi?cie je?li tylko b?d? poprawnie napisane, nie nale?y pisa? zlece? je?li co najmniej jedno z tych 3 pierwszych nie zosta?o wykonane wcze?niej. Prosi?bym moderatora o usuwanie/karanie takich post?w.

Uwaga!

Mapy robi? tylko pod ni?ej wymienione klienty.
7.6, 8.1, 8.2, 8.3, 8.4, 8.42, 8.5 i najnowsze kt?re jeszcze wyjd?...

Zapraszam do sk?adania zam?wie?. Wszystko macie wyja?nione w temacie, lecz je?li jest co? niezrozumia?ego prosz? o kontakt poprzez PW lub GG [nr w profilu]​

Odp: Mapy na zlecenie.

Witam.
Mapa 8.50 Praktycznie daje ci woln? r?ke.
Chcia?bym aby? zrobil dla mnie podziemia do miasta pvp-enfo.
Podziemia maj? zawiera? troche trap?w. Miejscie na jakies 30osub -40osub.
Najlepiej jak bys wykonal to ze ska?y.
Moze byc-1-2. Wiesz chyba co robic .
Licze na twoja pomoc i z g?ry dzi?kuje.
Offeruje 5z? w sieci plus za okazaniem screen.

#Przepraszam za b??dy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Z?y dzia?, o ile si? nie myl? to takie oferty si? sk?ada w dziale "Sprzedam" x)
Je?li mo?na spyta?, ile chcia?by? za jeden budynek i czy za niego m?g?bym Ci zap?aci? smsem?

witaj xd..
chcia?bym ?eby? zrobi?
miasto z 50 dom?w. par? sklep?w depo , temple xdd
na tibi? 8.50. w stylu takim jak w thais ( to chyba normalny) xdddd
expowiska to fajnie jak by? zrobi? z roty i cyce tylko ! ;)

ile to kosztuje? ;d to wchodzi w do?adowanie 10 z? ?xd

EDIT@ ja wyje?dzam na tydzie? za granice i bysmy sie rozliczyli za tydzie? ok?

DOWN@@
To tylko roty;)

Ostatnia edycja:

Witam.
Mapa 8.50 Praktycznie daje ci woln? r?ke.
Chcia?bym aby? zrobil dla mnie podziemia do miasta pvp-enfo.
Podziemia maj? zawiera? troche trap?w. Miejscie na jakies 30osub -40osub.
Najlepiej jak bys wykonal to ze ska?y.
Moze byc-1-2. Wiesz chyba co robic .
Licze na twoja pomoc i z g?ry dzi?kuje.
Offeruje 5z? w sieci plus za okazaniem screen.

#Przepraszam za b??dy.

S?k w tym ?e w plusie nie ma do?adowa? za 5z?, tylko za 10:(
To robi??

Z?y dzia?, o ile si? nie myl? to takie oferty si? sk?ada w dziale "Sprzedam" x)
Je?li mo?na spyta?, ile chcia?by? za jeden budynek i czy za niego m?g?bym Ci zap?aci? smsem?

To zale?y jaki budynek, nie b?d? przecie? zdziera? kasy z jakie? wie?yczki albo domku. My?l? ?e m?g?bym wykona? za darmo, chocia? to nie expowisko ale wielko?ci? raczej nie przekroczy 100kB's...
Nie ten dzia??

robi? praktycznie to samo tylko za drobn? op?at?.

witaj xd..
chcia?bym ?eby? zrobi?
miasto z 50 dom?w. par? sklep?w depo , temple xdd
na tibi? 8.50. w stylu takim jak w thais ( to chyba normalny) xdddd
expowiska to fajnie jak by? zrobi? z roty i cyce tylko ! ;)
ile to kosztuje? ;d to wchodzi w do?adowanie 10 z? ?xd
EDIT@ ja wyje?dzam na tydzie? za granice i bysmy sie rozliczyli za tydzie? ok?

Nie, napisa?em wyra?nie. Miasto z expowiskami tylko pod ziemi? kosztuje 10z?. Natomiast inen expowiska wok?? miasta, jakie? wi?ksze oczywi?cie kosztuj? ju? 30z?. Wi?c musisz si? zdecydowa?.

W tej chwili wykonuj? zlecenia dla Sasika i Patulca.

Ostatnia edycja:

dobra ja poprosze dom szefa bandyt?w nic po za tym w normalnym klimacie taki z drewna no wiesz o co chodzi tylko nie za ma?y. ?e jest sobie wiocha bandyt?w i nie mam tyko tego domu ich szefa, herszta, kr?la , jak zwa? tak zwa?. to chyba b?dzie za free ;)

Wiec na poczatek chcial bym zamowic Expowisko jak?? wie?e dojscia do Hellgoraka (mam mape evo z tp ;p lov rate 200+ exp 6x) (80+graczy) Pomysl zostawiam tobie.
wieza moze byc mala do 100kb's :up:
Jesli zrobisz automatycznie zamawiam miasto z Duuuuuuuzo domkami :D :up:
miasto w stylu opuszczonym stare itp :) chodzi mi o House City

Ostatnia edycja:

Wci?? robi? map? dla Sasika, je?li ten nie odezwie si? w przeci?gu 3 dni to map? za kt?r? on mia? zap?aci? wy dostaniecie za darmo do downloadu.

Mapa dla Kaguny.
budynek.png

Wn?trze udekorowa?em lekko, sam dodasz sobie w ?rodku co wg. Ciebie b?dzie najlepsze.

Roxon, na jakim tle, w jakiej naturze ma by? umieszczona ta wierza? Piek?o, l?d czy co? innego? Prosz? na przysz?o?? rozwijajcie pisemnie bardziej swoje wytowry wyobra?ni.

Do ko?ca tego tygodnia prosz? ju? nie sk?ada? zg?osze?, nie mam ju? wi?cej czasu. Zacznijcie od poniedzia?ku/wtorku =d

Ostatnia edycja:

#Rybol
Je?eli m?wisz, ?e za darmo zrobisz tak? prac?, by?o by mi mi?o ;)
Chodzi mi o budynek "depo", maj?cy 1-3 pi?tra, pasuj?cy do otoczenia, klimatu zimowego.
Je?eli chodzi o wielko?? - ?rednia. Podziemia mile widziane.
Oczywi?cie za to wszytko mog? zap?aci? smsem, nie chc? by? nachalny =)
Je?eli mo?esz, nie podawaj tu linku do tego depo, chcia?bym go mie? na w?asno?? - chyba, ?e to jaki? problem?

#Edit
Ale zemnie ?lepak -.-

Rybol napisał:
Do ko?ca tego tygodnia prosz? ju? nie sk?ada? zg?osze?, nie mam ju? wi?cej czasu. Zacznijcie od poniedzia?ku/wtorku =d

Przepraszam, nie zauwa?y?em ;<

Ostatnia edycja:

Wieza hellgoraka ma byc w stylu pieklo lava itp
Co do miasta ktore zamowilem ma wygladac na opuszczone zniszczone itp ;p ma byc dp statek w miscie i bardzo duzzzzzo domkow oczywiscie ma byc brama na wyjscie z miasta reszte sobie sam zrobie :) :up:
Sccreny mozesz dac tutaj ale za mape place wiec chce miasto tylko dla siebie.
Nawet jutro rano jeden gracz z ots da mi kod dla ciebie :) czyli doladowanie juz masz u mnie gwarantowane Jutro o 10:00 mi ma dac kod
Rybol skontaktuj sie zemna jesli mozesz na gg mam karte i chce zebys ja jak najszybciej uzyl poniwarz jak gracz przestanie grac moze wykorzystac to. moje gg podaje na PW

Wersja tibi 8.42

Ostatnia edycja:

Dzieki cz?owieku reput leci ;P.
Bardzo dobrze to wygl?da dzieks...

Mam dla was z?? wiadomo??. Na dzie? dzisiejszy musz? poprosi? o zamkni?cie tematu. Praca dla roxona zosta?a wys?ana. Na dzie? dzisiejszy nie mam czasu na takie robienie map, powr?c? by? mo?e w roku szkolnym.

Mam dla was wszystkich na wynagrodzenie par? moich malych miejsc?wek, znajduj? tam si? g?ownie moje niekt?re konkursowe prace, jedno expowisko, napocz?te miasto i dalej nie pami?tam. To niewiele ale te mapy troch? dla mnie znacz?, mo?ecie je wklei? do swojego OTS-a, nie wiem co z nimi zrobicie to ju? nie moja sprawa.

:|

Status
Zamknięty.
Do góry