• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapping 8.10

Status
Zamknięty.

Dark Magican

Senior User
Liczba reakcji
41
Witam!
Ostatnio postanowi?em popracowa? troszeczk? z tibi? 8.10, u?ywam sporo RAW og?lnie robi? map? do gry, ale w?tpi? ?ebym jej kiedy? u?y?. B?d? dodawa? co jaki? czas nowe zdj?cia, mam nadzieje ?e si? spodoba.

1. Hero Cave's

2. Podziemia Rotworm?w.

Na razie tyle, ocenia?!
Pozdrawiam.

Odp: Mapping 8.10

znakomite wysmienite zajebiste wyczepiste normalnie zadyma

Notka moderatorska:
Nic nie pomagasz, a bezsensownie nabijasz post. Ma?owarto?ciowy post - warn.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Oj kolego - przesadzi?e? z autoborderem
94164194514585978979.png

We? to ogarnij jako?.
Poziom szczeg???w dobry , wystarczaj?cy pod gameplay chocia? nie powiem ?e nie by?oby fajnie jakby? dorzuci? troch? wi?cej szceg???w daj?cych "smaczek" mapce
Pozdro

&up
Dzi?kuje za zwr?cenie uwagi, dzisiaj to ogarn?, przeczytam jaki? poradnik, bo szczerze powiem ?e wi?cej pomys??w mi do g?owy nie przychodzi, lecz to co jest tutaj, jest wystarczaj?ce je?eli chodzi o gr?, chodzi?em po mapie i jest naprawd? tego za du?o a?.

Zach?cam do komentowania!

Prace Full autoborder, zero urozmaice?, tematyka nieciekawa i przewidywalna. Jeszcze du?o musisz si? nauczy?. Polecam ci poradniki Fluosa, no i oczywi?cie stosuj
. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

&up
Gdzie masz tutaj Auto Border opr?cz ziemi? Powiedz, bo ja nie widz?.
Tematyka jest tutaj zb?dna, to jest expowisko, nie jest mapa robiona na pokaz.

Komentowa?!

#up
Wida?, ?e robione autoborderem ?cianki podziemii, poniewa? jak kolega wy?ej zaznaczy?, istniej? liczne bugi.

Mapa jest zrobiona do?? pozytywnie, nie jeden z graczy chcia?bym zanurzy? si? w otch?a? tych podziemii. Lecz popracuj jeszcze bardziej nad detalizacj? i zacznij bardziej przyjmowa? krytyke.

Pozdrawiam!

Fluos, Dzi?kuje za komentarz, nie wiem dlaczego ale tylko twoj? wypowied? wezm? najbardziej pod uwag?, poniewa? podobaj? mi si? twoje prace, tworzysz naprawd? arcy dzie?a, nie wiem jak w oczach innych, ale w moich jeste? w Top Polskich Mapper?w.

Pozdrawiam cie.

Status
Zamknięty.
Do góry