Ok rozumiem, postaram si? o lepsz? detalizacj? : >Prace trzymaj? poziom ale czy na pewno poziom zaawansowany?
Poziom zaawansowany wymaga bardzo dobrej detalizacji, grywalno?ci, pomys?owo?ci oraz zabawy poziomami.
Powy?sze prace zawieraj? 2 czasami 3 z tych wytycznych.
Jak dla mnie prace wykonane poprawnie, cho? s? te? miejsca gdzie detali jest stanowczo zbyt ma?o.
Z wszystkich screen?w najbardziej podobaj? mi si? katakumby. Wykonane klimatycznie oraz maj? co? w sobie zach?caj?cego gracza do explorowania terenu.
Mapy jak najbardziej pod gr?.
Nie podoba mi si? natura na trzecim screenie. Zbyt ubogo dla mnie.
PS. Pojawi? si? komentarz, ?e detalizacja = brak grywalno?ci.
Zatem wyja?niam, ?e dobrze dobrane detale wcale nie musz? gwarantowa? graczowi ma?? grywalno??. Dobrze dobieraj?c je nasza mapa mo?e by? nie mniej grywala, ni? gracz gra?by bez nich.
A mo?e i d?u?ej ^^Prace s? przejrzyste i to mi si? podoba. My?l?, ?e zagram kilka dni na OTS. Ciekawie si? zapowiada, a widac, ?e i mapa choc nie jest bogata w detale jest grywalna.
Dzi?ki : >Od zawsze Twoje prace Shirako by?y na wysokim poziomie i jak widz? dalej trzymasz klas?. Mapy maj? sw?j klimat, detale na bardzo wysokim poziomie. Oby serwer, kt?ry b?dzie mia? t? map? r?wnie? taki mia?. ?ycz? powodzenia i wytrwa?o?ci w mappingu.
Regards,
Korzonek.
Ok bramka poprawiona, dzi?ki : >Mi si? nie podoba jak kto? robi domki w podziemiach ,wr?cz nie nawidz? .
Obrazki 1,2 jest dobry fajna detalizacja i w sam raz na jaki? fajnie rozbudowany quest jedynie do czego si? przyczepie to ta bramka
rzuca mi si? w oczy ale mo?na zrobi? to tak :
![]()
I co? co kochammmmm to ten most wr?cz zajebisty pomys? <3 Chocia? mo?na by bardziej detalami to
upi?kszy? ;P
Reszta oryginalno?ci? nie ?wieci ale ch?tnie pogra?bym na tej mapie.![]()
Tak wi?c, prosz?, minimapa na chwil? obecn?:Ahh... zapomnia?em.
Zawsze gdy kto? robi projekt RPG prosz? o pokazanie minimapy do oceny.![]()
Tak w RME : >W jakim programie tworzysz t? mapk?? RME? Sorry za offtop![]()