• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapa pocz?tkuj?cego!

Status
Zamknięty.

kamilek2

User
Liczba reakcji
1
Witam , jestem pocz?tkuj?cy w mappowaniu wiec prosz? o ?agodne oceny :D , Aczkolwiek piszcie co mam poprawia? , ulepsza? aby by? coraz lepszym :)

Tutaj exp Beho ;]
beho.jpg

A tutaj Mistic Quest ;] (cyclops,dragon,dragon lord)
dragha.jpg

Pozdrawiam!

Odp: Mapa pocz?tkuj?cego!

Musisz bardziej sie przy?o?y? tu jest tylko jedna jaskinia a wed?ug mnie troche wiec jak byby?o bardziej by by?o przejzy?ciej ,ale ze jeste? poczotkuj?cy 5/10

Og?lnie jest ?adnie, ale zbyt kanciasto. Dodaj troch? zaokr?gle? i nie r?b wielu kwadratowych element?w, bo to psuje klimat. Jaskinia jest bardzo nierealna, powiniene? wzbogaci? j? w inn? ziemi?, ni? trawa, najlepiej w t? szar? ;d Ma?o natury, powiniene? doda? tu troch? trawy, tam krzaczek, jak?? rzek? albo jakie? dodatki, np. ruiny lub co? podobnego ?eby troch? wzbogaci? t? mapk?. Podobieraj elementy np. z bagien i spr?buj je po??czy? z jak?? fantazj?, u?yj wyobra?ni a na 100% bed? lepsze wyniki. B??dy? Niepotrzebne stalaktyty. Psuj? klimat. One ?adnie wygl?daj? w jaskiniach i na "lawowym" pod?o?u.
Jako, i? jeste? pocz?tkuj?cym, oceny nie daj?. Ale jest nie?le.
Pozdro i ?wicz :)

Troch b??d?w, np co tam robi dywan w ?rodku wyspy?
Mieszaj wi?cej ground?w i dodawaj jakie? k?pki trawy itp.
Po?wicz nad wystrojem miejsc.

Og?lnie jak na "nowego" to nie jest ?le ale mog?oby by? lepiej.
7.5/10;)

1. strasznie kwadratowa
2. ta droga mi nie pasuje ...

ale, ?e jeste? nowy to powiedzmy 7/10

No jako i? jeste? pocz?tkuj?cy, powiem tylko tyle, ?e brak Twoim pracom pomys?u. Troch? wyobra?ni i jakiego? kontekstu na pewno by nie zaszkodzi?o ;p. Og?lnie jest strasznie kwadratowo i nudno. Popracuj nad szczeg??ami, kt?re mog? urozmaici? prac?. Aby by? lepszym powiniene? du?o ?wiczy? i dok?adnie przemy?le? to co chcia?by? umie?ci? na mapce. Z czasem b?dzie tylko lepiej. ?wicz, ?wicz i jeszcze raz ?wicz.

Mi mapa si? ?rednio podoba.
Lecz nie b?d? ciebie krytykowa?, poniewa? sam bym lepszej nie zrobi?.
Nie podoba mi si? to, ?e jest ten sam uk?ad (np.Kwadrat, droga itd.)
6/10

bardzo przewidywalna mapa,maj?ca w sumie jeden prosty schemat
no coz-jestes pocz?tkuj?cym,uwzgl?dniaj?c to powiem-moze byc ;)
troche popracujesz i b?dzie juz dobrze. ;)
trzymam kciuki :D

Jak robi?e? t? map? wida?, ?e wzorowa?e? si? na ots'ach FUN. Nic szczeg?lnego nie ma w tych wysepkach. Oceny nie daj?, i? jeste? pocz?tkuj?cy.

Pozdro Jakkess

Do?? kanciasto to wygl?da, droga mi tutaj ca?kiem nie pasuje - chodzi mi tutaj o samo jej po?o?enie, tak jako? dziwnie wygl?da. Jako ?e dopiero jeste? pocz?tkuj?cym to my?l? ?e nie jest ?le, ?e w og?le takie co? potrafi?e? zrobi?. Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj a mam nadziej? ?e kiedy? co? osi?gniesz

Dziekuje za wszystkie opinie :)
za jaki? czas wrzuc? co? nowego :)
Pozdrawiam!

//

tak jak m?wi?em w 40 min wysz?o takie cudo :)
wyspaj.png

Co o tym s?dzicie :D?

Ostatnia edycja:

Nie ma za co. :) No, to czekamy.

Ostatnie cudo jest du?o lepsze od tamtych tylko nie ma jak wej?? do tego budynku ;) (chodzia? mo?liwe ?e ja jestem "s?abowidz?cy"). M?g?by? doda? te? jak?? droge . A na bokach bagien wi?cej ro?lin o id 2782 i 3985 .

Og?lnie jest ?adnie, ale zbyt kanciasto. Dodaj troch? zaokr?gle? i nie r?b wielu kwadratowych element?w, bo to psuje klimat. Jaskinia jest bardzo nierealna, powiniene? wzbogaci? j? w inn? ziemi?, ni? trawa, najlepiej w t? szar? ;d Ma?o natury, powiniene? doda? tu troch? trawy, tam krzaczek, jak?? rzek? albo jakie? dodatki, np. ruiny lub co? podobnego ?eby troch? wzbogaci? t? mapk?. Podobieraj elementy np. z bagien i spr?buj je po??czy? z jak?? fantazj?, u?yj wyobra?ni a na 100% bed? lepsze wyniki. B??dy? Niepotrzebne stalaktyty. Psuj? klimat. One ?adnie wygl?daj? w jaskiniach i na "lawowym" pod?o?u.
Jako, i? jeste? pocz?tkuj?cym, oceny nie daj?. Ale jest nie?le.
Pozdro i ?wicz :)

Kpisz sobie ? Przecie? ta mapa nie ma pomys?u, autoborder, doodad paleta, kwadratowa linia brzegu. Mapka w moim rankingu jest trzeci? najgorsz? jak? widzia?em, a by?o ich du?o. Sorry, ale to trzeba umie? od pocz?tku, zero jakiejkolwiek innowacji ze strony tw?rcy. Og?lnie to double-masakra.

Kpisz sobie ? Przecie? ta mapa nie ma pomys?u, autoborder, doodad paleta, kwadratowa linia brzegu. Mapka w moim rankingu jest trzeci? najgorsz? jak? widzia?em, a by?o ich du?o. Sorry, ale to trzeba umie? od pocz?tku, zero jakiejkolwiek innowacji ze strony tw?rcy. Og?lnie to double-masakra.

W?asnie o takie opinie mi chodzi chce byc coraz lepszy , m?wcie co mam robic lepiej !
wytykajcie mi posty tego typu + to co mam robi? lepiej!

Pozdrawiam!

Ale cuda ; o
Musisz popracowac nad ' brzegami ' i dodawac wiecej szczegolowosc
np. male kamyczki na drodze , kwiatki , rosliny bagienne rosliny wodne , i te trawki male :D
A tak do git nawet mapa ; x

Co to znaczy popracowa? nad brzegami?
napisz mi na gg 4020809 :)

Status
Zamknięty.
Do góry