• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapa od zera :d

Status
Zamknięty.

GmHeder

Advanced User
Liczba reakcji
6
To Juz Moja 2-ga Praca ;D prosze o wyrozumia?o?c

GM SHOP

gmshopi.jpg

DEPO
xddepo.jpg

TEMPLE
templem.jpg

Odp: Mapa od zera :d

Heh ja bym prosi? bardziej o krytyke, ale c??. Co do Twoich prac nie s? najlepsze, posiadaj? ma?o szczeg???w. Nie, ze ja jaki? pro mapper, ale naprawd? musisz dodawa? jakie? rosliny drzewa, kamienie.Ja bym poprawi? te zej?cia w temple i nie podobaj? mi si? te trony. Ale to twoja praca i kazdy ma swoj gust!:)
Pracuj dalej, napewno bd lepiej!:)
4/10

wczoraj wieczorem sie bawilem 1h moze ;d

mapa bedzie na ots jak skoncze; D

Po pierwsze dla lepszego efektu wy??czaj spawny, pz toole itd.

Kolejne moje zastrze?enie jest takie, ?e te domki s? kwadratowe. Og?lnie ma?o wyko?czona mapa. Zwyk?a trawa z nowym borderem. Staraj si? bardziej.

2/10

dev lord ja tu jakis domkow niewidze a ty mowisz ze sa kwadratowe

kwadratowe jest depo i temple to co jest na tej mapie niedaje oceny za mape

Dwa kwadratowe budynki ... -.- W depo jako? dziwnie jest to wszystko u?o?one , jednym s?owem przekombinowane ..
Temple to praktycznie 4 ?ciany , i jeszcze musia?e? da? tam zej?cie jak do ?ciek?w
2/10

4/10

Nie ?eby mi si? nie podoba?o, ale.. mapy od zera teraz nie ciesz? si? popularno?ci?..
Teraz tylko Real Map.. i co to nie ja.. :E
Ale.. ?ycz? Ci powodzenia..

do kitu....
monotonne 0 szczegolow nie ladne
dorob wiecej rzeczy, posatw npc, zmioen nastroj tzn wykonanie

GmHeder napisał:
prosze o wyrozumia?o?c
O jak? wyrozumia?o?? ci chodzi, mam napisa? k?amstwo i pochwali? twoje mapy jako jedne z najlepszych - czy mam m?wi? szczerze i oceni? twoj? map? tak? jak? jest...

Powiem, tak ?e jest kiepsko - lokacje s? kwadratowe, puste, ma?o zr??nicowana gleba, budowane symetrycznie - co nie jest ?adne.
Brak kamieni drzew i innych dupereli o kt?rych nie wspomn?...

pozdrawiam jp

Za ma?o szczeg???w, depo jest brzydkie, nie wiem w ogole po co jest jakis GM Shop, jedynie te temple ujdzie w t?umie, ale na zewn?trz, chyba te? powinno co? by?.

3/10

Co to jest mapa ?? to jest 5 min roboty ahahahaha 0/10 .

jeden wielki kwadrat robisz ci?gle potworne kwadraty sp?jrz sam na te prace lecz te depo mi sie bardzo podoba jest ?adnie przejrzyscie nie na ?miecone ocena moj 4/10

Na godzine jak mowiles, to est calkiem dobra praca, tylko bardziej popracuj, ladne mapki wymagaja czasu, 1h to troszke malo, po drugie Coto jest GM Shop? shop dla GM?

P.S Jesli stworzysz ots, przejslij mi info na pm/pw

Na godzine jak mowiles, to est calkiem dobra praca, tylko bardziej popracuj, ladne mapki wymagaja czasu, 1h to troszke malo, po drugie Coto jest GM Shop? shop dla GM?

ziomus gm shop to sklepik dla playerow gm tam sella zeczy [itemki] ;p:D

Jeden wielki rme...
Rme g?r?!
ziomus gm shop to sklepik dla playerow gm tam sella zeczy [itemki] ;p
To kup tam s?ownik.
Co to jest mapa ?? to jest 5 min roboty ahahahaha 0/10 .
Misiek poka? swoj? potem oceniaj dobra?

Topic:
O jak? wyrozumia?o?? ci chodzi, mam napisa? k?amstwo i pochwali? twoje mapy jako jedne z najlepszych - czy mam m?wi? szczerze i oceni? twoj? map? tak? jak? jest...

Powiem, tak ?e jest kiepsko - lokacje s? kwadratowe, puste, ma?o zr??nicowana gleba, budowane symetrycznie - co nie jest ?adne.
Brak kamieni drzew i innych dupereli o kt?rych nie wspomn?...

pozdrawiam jp

Mam to samo zdanie co kolega.

To jest mapa?
Czy wycinek z gazety ?
A mo?e co? podobnego do mapy, wystawiaj sko?czone projekty
W temple brak wszystkiego par? ?cian jaka? tam pod?oga od kiedy w budynku dajemy zej?cia kanalizacyjne? hmm...
W depo.. jeden du?yyy prostok?t !
Gm SHOP tez 23 sekundy roboty...

1/10

Gm shop morze te? by? jako sklepik gdzie jest npc kt?ry sella itemki :).

-Temple nawet ?adne ale za ma?o szczeg???w i jakie? ma?e strasznie.4/10
-Gm shop przez ten tron mo?na se wej?? i zabra? all a poza tym za ma?o szczeg???w tak jak w temple doda?by? jakie? kwiaty czy co?. 3/10
-Depo to jedne wielkie dno takie co? mog? ci zrobi? w 10-5 min bezsensu zrobi?e? ze je?eli kole? b?dzie chcia? po?o?y? do kolesia co? na ?rodek to nie b?dzie mia? jak bo ka?da skrzynka jest osobno. 2/10

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry