• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mam maly problemik

Status
Zamknięty.

reni

Active User
Liczba reakcji
2
Witam mam armonie 8.40 i tam jest ze jak nawalam w potworka albo w goscia i jak biegam to jest fast attack da sie to jakos wylaczyc ?

Odp: Mam maly problemik

S?ysza?em ?e jak dajesz alt+ctrl+delete i wyszukajesz w tej zak?adce procesy ten silnik jak sie nazywa dajesz prawy przycisk na niego i ustaw priorytet i dajesz od niski do czas rzeczywisty. Mo?e to ci w czym? pomorze bo na starszych wersjach silnika to dzia?a?o. ;)

[GRACZ]jednak nie dziala ;p [/GRACZ]
ktos ma jeszcze jakies pomysly?

Powiniene? napisa? w Pomoc z OTS. No ale okej. Zmniejszy? fa mo?esz w data/vocations, i tam przy profesji masz attack speed, czy co? takiego. Im mniejsza liczba tym szybciej bijesz, a im wi?ksza tym wolniej. Ustaw sobie dla ka?dej profy jak chcesz :)

w pliku vocation tam przy profesji masz attack speed, czy co? takiego , i Zmieniasz i mniejsza liczba tym szybciej bijesz im wi?ksza tym wolniej bijesz.
Jasne !!! Czy dalej nie kapujesz ?

My?le ?e Temat do Zamkni?cia :up:

Ustaw w pliku vocations.xml speedattack=2000 to optymalne ustawienia, jesli chcesz zeby attack byl wolniejszy wstaw wyzsza wartosc.

To nie wina FA w vocation.. Jemu chodzi o to ?e je?li bije potwora i rusza si? ko?o niego np. g?ra-d?? to wali 2x szybciej ni? by sta? w miejscu.. Mia?em to samo lecz sobie z tym nie poradzi?em =/ Zmie? silnik :))

To nie wina FA w vocation.. Jemu chodzi o to ?e je?li bije potwora i rusza si? ko?o niego np. g?ra-d?? to wali 2x szybciej ni? by sta? w miejscu.. Mia?em to samo lecz sobie z tym nie poradzi?em =/ Zmie? silnik :))
walsnie o to mi chodzi ale moze jest jakies inne rozwiazanie bo nie chce zmieniac silnika !

Status
Zamknięty.
Do góry