• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Majster 1 praca...

Status
Zamknięty.
Odp: Majster 1 praca...

Boshe nie wyrabiam takich ludzi jak ty kt?rzy komentuj? tylko po to ?eby wytyka? b??dy i cisn?? ludzi.
Ok fakt s? tam 4 rekiny " nie zauwa?y?em ich wcze?niej" mia? by? 1-2 mo?e si? p??niej wymckn??y... Ale chuj z tego ? Nie b?d? si? z tob? przekomarza? jak z m?odsz? siostr? i wyznaj? MASZ RACJ?. Przepraszam. (Zako?czmy duskusj? z kultur? ) Przynajmniej ja j? tak zako?cz?. Teraz przy okazji jeszcze jaskinia kt?r? robi?em wzoruj?c si? na twoim poradniq.. pro : d
yaszkynia.jpg

uhauhaha.jpg

Ten rekin ma wyskakiwa? na brzeg? 1 sqm na prawo od g?rnego rekina powinna by? woda. Po tych schodach nikt nie wejdzie (no chyba ?e Chuck Norris)// Pod tymi schodami powinna by? ziemia. Ten "gejzer" wygl?da troche pedalsko :p
Zmiana borderu - kamienny na ziemie / mo?e warto by poszuka? aby uzyska? lepszy efekt.

Jak na pierwsze prace to ca?kiem ca?kiem

@edit
Tak wgl to ja jestem majster a nie ty ;)

Ostatnia edycja:

jaskinia mi si? podoba nie potrzebnie dodawa?e? te potwory ale mniejsza z tym ,du?o detali troszk? b??d?w ale mo?e by?,podoba mi si? kszta?t ,i te dwie trawy i nie pasuj? ale tak i tak mo?e by?,czytaj dalej pradniki a b?dzie lepiej.

Dzi?ki Ertor.. : d Mam zamiar zrobi? jak?? drog? z mostem. Ju? mam projekt niewielki ale lipnie wygl?da... Co do majtersa- na mnie na osiedlu majster m?wi? od 2 lat prawie a wi?c wiesz.. a poza tym tego nicka u?ywam wsz?dzie: na forach, w tibii, w cs'ie WSZ?DZIE... A co do tych schod?w to bym si? k??ci? bo mo?na chyba wej?? od przodu...

Oem niby Cie dojechal ale ja jeszcze dodam cos od siebie ;x
- natura , detale totalne dno.
- auto border - jak masz robic prace tym skryptem to w ogole nie rob

moglo byc lepiej

niepasuje mi most w 3 ss ;/

4ss z kad ci sie tam jajka wziely xD

Ocena

7/10

Status
Zamknięty.