• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ma?a Wysepka

Status
Zamknięty.

Ventor

User
Liczba reakcji
1
Dzi? ponowi?em sw?j mapping i stworzy?em tak? ma?? wysepk?. Prosz? o ocen? i najlepiej jakby jaki? dobry mapper wytyczy? b??dy. Z g?ry dzi?kuje. Wiec lecimy ze screenami.
Screen z g?ry:
allgora.png

Podziemie:
dol.png

Odp: Ma?a Wysepka

to ja ci wytycze b??dy ;-)
Jak na pocz?tek jest bardzo ?adnie A oto b??dy
-Staraj si? tak nie nawala? wszystkiego co b?dzie pod myszk?
-Nie r?b kwadrat?w (chodzi mi teraz o t? budowl?)
-Postaraj si? w pracy utrzyma? ?ad i porz?dek

Nic wi?cej nie mog? zarzuci? ;-)

Tak szczerze m?wi?c to ten kwadrat by? zamierzony :D ale ok dzi?ki za rady :) I je?li mo?esz to mam pytanie do cb o co chodzi?o ci w ostatnim punkcie ?? Bo zbytnio nie rozumiem heh..

Ostatnia edycja:

Tak szczerze m?wi?c to ten kwadrat by? zamierzony :D ale ok dzi?ki za rady :) I je?li mo?esz to mam pytanie do cb o co chodzi?o ci w ostatnim punkcie ?? Bo zbytnio nie rozumiem heh..

Powiem Ci o co chodzi w ostatnim punkcie je?li si? nie myl? : P
Chodzi o to ?eby? stara? si? robi? prace estetycznie, powoli i nie tak na odwa?... Je?li chodzi natomiast o mapk? to mog? Ci ?yczy? powodzenia w mapowaniu i du?o ?wiczy? :D

Na prawde ciekawie zrobionie, lecz nie widz? sensu tworzenia mapek centralnych, kt?re skupiaj? si? tylko na jednej rzeczy, w Tym wypadku domku. Nie ma jak na t? wyspe wej??/wyj??, ani jak si? po niej porusza?.
Pozdrawiam!

Owszem ale to by?a taka mapka na od?wie?enie mappingu :D Dzi?ki na komentowanie

Nawet ciekawie wygl?da pod?oga w domku ale tak jak ju? m?wi? Fluos2 ?e niema wej?cia ani wyj?cia, ale ?le s? zrobione te potworki prawie ?e jeden na drugim a to takie ma?e, og?lnie bagna ?adne i niema wielkich b??d?w.
Ocena to 7/10.

Widz?, ponowienie Mapowania na dobre ci wysz?o, szczeg???w nie brakuje, tutaj moje wytyczne co do pierwszej pracy:

1. Drzewo, jest jako? kiepsko wykonane nie wiem dla czego lecz nie podoba mi si?, popraw zr?b lepiej.
  2. Je?eli chodzi o sam budynek, jest to zwyk?y kwadrat obsypany szczeg??ami popraw troszk?.
  3. Rozpali? by? ognisko na swojej tratwie? No nie wiem
  4. Natura, troszk? przy du?o nawali?e? wodo ro?li

Co do drugiej pracy, jest te? dosy? Estetyczna, do tej pracy akurat brak mi s??w jest bardzo pi?knie wykonana, po prostu sam bym lepiej na zrobi?.
Pozdrawiam Dark Magican

Widz?, ponowienie Mapowania na dobre ci wysz?o, szczeg???w nie brakuje, tutaj moje wytyczne co do pierwszej pracy:
  1. Drzewo, jest jako? kiepsko wykonane nie wiem dla czego lecz nie podoba mi si?, popraw zr?b lepiej.
  2. Je?eli chodzi o sam budynek, jest to zwyk?y kwadrat obsypany szczeg??ami popraw troszk?.
  3. Rozpali? by? ognisko na swojej tratwie? No nie wiem
  4. Natura, troszk? przy du?o nawali?e? wodo ro?li
Co do drugiej pracy, jest te? dosy? Estetyczna, do tej pracy akurat brak mi s??w jest bardzo pi?knie wykonana, po prostu sam bym lepiej na zrobi?.
Pozdrawiam Dark Magican

To ognisko by?o po to, ?e tratwa pirata si? zapali?a :D ale to tak z nud?w. Jak poprawie wstawi? prac? tutaj.

Status
Zamknięty.
Do góry