• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

m?j rap

Status
Zamknięty.
Odp: m?j rap

w ciemnooosciaaach teegoo miaaastaa czaaaiii sieeee podzieeemnaaa gangstaaa
HAHAHAHAHA sorry jp ale nie wytrzyma?em

Je?li to Tw?j tekst i Twoje wykonanie to szczerze - daj sobie spok?j. Tekst jak pseudo JP z podstaw?wki, a wykonanie jak recytacja wiersza w przedszkolu.

"Je?li si? nie boisz wyskocz tu"
<skacze>. Nie wiem za kogo si? uwa?asz i sk?d bierzesz te teksty.

W 1:15 wstawi?e? swoj? fotk??

<Huehueheuhe> : ]. Nie chce nic m?wi? ale przez Ciebie zacz??em s?ucha? Biebiera i on Ci? przebi? ; <?.

Totalna masakra, co? w stylu pseudo firmy, nie bierz si? nawet za to.

A ja Ci powiem, ?e wszyscy zaczynali lipnie rapowa? :P Komentarze krytykuj?ce Twoj? nute wykorzystaj na motywacje do nagrania lepszych utwor?w i b?dzie good, najwa?niejszy jest progress.. czy nie?;]

dzi?ki tobie si? zmotywowa?em bardziej do tworzenia niebende teraz pisal do autor?w tamtych post?w nie b?de ich przezywa? m?wi?c ''hu wam w dupe'' ale dzi?kuje wam za to ze
ocenili?cie mnie szczerze i bardziej mnie zmotywowaliscie

O nie, zmotywowali?my go do zrobienia nast?pnej kaszany, prosz? nie r?b, dosta?em warna za tamtego posta ?e nie wypisuje w dziale hydepark dosadnej krytyki, to wypisze j? teraz, jeste? smarkacz, g?wno wiesz o ?yciu, rapujesz o pierdo?ach, wyszed?by? z tym na osiedle to by Ci? w cipe zlali i to by by?o wszystko z twojego rapowania.
Nie zaczynaj bo i tak jest za du?o ciot na polskiej scenie hip hopu, wi?cej nie trzeba, wr?? do sk?adania wierszyk?w na j. Polskie w gimnazjum, 16 latku.

PANIE MODERATORZE, dosadna krytyka, wartosciowa?

haha taki wstyd ?e a? usun?? filmik, szkoda ?e nie mog?em przes?ucha?, sam tworze rap i demo w drodze.
Po komentarzach wy?ej widz? ?e s?abo... nie b?de zbytnio krytykowa? bo nie moge przes?ucha?. Mam prosbe mo?esz jeszcze raz wrzuci? ?

haha taki wstyd ?e a? usun?? filmik, szkoda ?e nie mog?em przes?ucha?, sam tworze rap i demo w drodze.
Po komentarzach wy?ej widz? ?e s?abo... nie b?de zbytnio krytykowa? bo nie moge przes?ucha?. Mam prosbe mo?esz jeszcze raz wrzuci? ?

Nie przes?ucha?e?, ale oceniasz? Wstyd, cz?owieku - martw si? lepiej by tw?j rap nie przynosi? wstydu samemu sobie.
A to, ?e co? robisz - to wybacz, ale w?tpi? by kogokolwiek zainteresowa?o nim to wrzucisz na forum.

Najgorzej mordami je?d?? Ci, kt?rzy w ?yciu nie osi?gn?li nic opr?cz internetowego hejtingu. Niech zmieni styl, postara wykreowa? flow. Ka?dy tak zaczyna?, tu macie Fluosa.( < 3 :*)

Ka?dy cisn?? go jak psa, a teraz wyszed? na props.

Najgorzej mordami je?d?? Ci, kt?rzy w ?yciu nie osi?gn?li nic opr?cz internetowego hejtingu. Niech zmieni styl, postara wykreowa? flow. Ka?dy tak zaczyna?, tu macie Fluosa.( < 3 :*)

Ka?dy cisn?? go jak psa, a teraz wyszed? na props.

japierdole. "Pomijaj?c band? debili co s? niemili"
Przecie? te rymy s? ?mieszne, fakt ?e jest to o niebo lepsze ni? ta gangsta z pierwszego postu ale omg o mi?o?ci pisze si? do kochanki listy a nie nagrywa pseudo rap kawa?ki i zgrywa kozaka, ale ok tutaj nie b?d? naje?d?a? bo s?ucha?em tylko jednej nuty, i raczej pierwsza nuta to nie jest bo s?ycha? progres, tyle ?e podobnie jak do kupy z g?ry, na osiedle bym z tym nie wyszed? bo przypa?.

#up
Sprawd? sobie teraz jego kawa?ki na kanale DrychuTV, polecam ogarn?? "Nie znasz jutra", "Jestem muzyk?" oraz "Od melan?u do melanzu".

@up
przelucha?em 2 kawalki, no roznica miedzy nimi a tym co rzuciles jest diametralna to fakt, ale mimo wszystko to nie moje klimaty ;d

Status
Zamknięty.
Do góry