• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

M?j Komputer - Keylogger'y?

Status
Zamknięty.

kubam8753

Active User
Witam!
Chcia?bym si? zapyta? co to mo?e by?!
Wszystko by?o Ok, lecz wczoraj wszed?em na tak? stron? gdzie po prostu poda? login/has?o i wysy?a kolesiowi na email, lecz po kilku godzinach zacze?o si? to...:

-Po 2-3 Godzinach zacina mi si? laptop i musz? go restartowa? (Chyba tylko wtedy zacina si? kiedy mam skanowanie komputera)
Co to mo?e by?? Keylogger? Czy ze starosci?

PS:M?j komputer ma ju? 3 lata (Windows Vista)

Our partners and their custom servers:

Odp: M?j Komputer - Keylogger'y?

To pewnie jaki? Wirus. W?tpi? by by? to key , ale mog? si? myli?.
Zr?b formata i wszystko wr?ci do normy.

Format to najlepsze wyj?cie dla tych, kt?rym nie chce si? pom?czy? w rozwi?zywaniu problem?w. Wirus jest tylko wtedy kiedy pobierzemy co? na komputer, a w twoim przypadku nic nie by?o pobierane, podawane by?o tylko has?o, spr?buj przeskanowa? komputer lub zobaczy? jego temperatur?.

S? takie strony w kt?re klikniesz i automatycznie pobieraj? keya... Wi?c je?eli chcesz by? pewien, ?e nie dostaniesz hacka zr?b formata.

Mia?em taki problem z laptopem. Pod??? pod niego pude?ko na p?yty tak, ?eby wiatrak by? nieco w powietrzu(do czasu a? go wyczy?cisz), pobierz jaki? program do odczytu temperatury procesora. Je?li komputer ma 3 lata mo?liwe, ?e wiatrak jest spowalniany lub blokowany przez k??by kurzu, w?osy lub inne paskudztwa. Ja poprosi?em pracownika serwisu komputerowego o zajrzenie tam przy wymianie zepsutej klawiatury w laptopie, na jaki? czas pomog?o p??niej znowu si? zapcha?. Je?li to co? pomo?e mam laptopa z siemensa model li-1718. Wydaje mi si?, ?e za tak prost? czynno?? jak czyszczenie wiatraka pracownik serwisu nie powinien od Ciebie wo?a? jakichkolwiek op?at. Je?li to nie pomo?e zawsze mo?esz kupi? podstawk? ch?odz?c?. Je?li problem nie le?y w temperaturze komputera mo?esz zastosowa? si? do rad z post?w wy?ej.

combofix potrafi rozwali? p?? systemu, na przyk?ad usuwa msconfig

polecam wykonac prawid?owy skan otl i da? logi komu?, kto si? zna

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom